Italien, Canazei

Hotel

Hotel Diamant

Halvpension

Fakta

Om Hotel Diamant

Velkommen til 4-stjernede Hotel Diamant placeret i hjertet af Dolomitterne

Her bor du på et hotel i rolige, hyggelige og idylliske omgivelser med skoven som nabo, og tæt på byens centrum. Hotel Diamant er et 4-stjernet hotel der ligger i hjertet af Dolomitterne, og som er indrettet med møbler og interiør i træ, der giver en ægte alpestemning.

Du bor kun 300 meters gang til den nærmeste lift "Col Rodella" i Campitello. Der går en skibus ca. hvert 15 minut til Canazei, den afgår fra hovedvejen.

Faciliteter

På hotellet finder du mulighed for underholdende aktiviteter for hele familien, vennerne eller du og din partner. Du har blandt andet mulighed for at udfordre hele banden i et slag bordtennis, eller børnene kan boltre sig i legerummet, hvis de ikke er blevet kørt trætte på pisterne i løbet af dagen.

Du finder også et hyggeligt loungeområde på hotellet, hvor du enten kan læne dig tilbage og læse en bog, mens ungerne leger, eller du kan slå resten af familien i et spil.

Værelserne på hotellet giver dig en følelse af at være i Alperne, med indretning i massivt træ, og indbyder til en hjemlig følelse. Værelserne har både tv, wi-fi, minibar og eget badeværelse.

Er du træt af at hoppe i kolde skistøvler? Det skal du ikke være på Hotel Diamant! De har nemlig støvlevarmerere, så du nemt kan glide i dine skistøvler om morgenen, og hoppe ud på pisterne. Du har også mulighed for at opbevare dine ski i skirummet.

Kommer du kørende til Canazei, har hotellet deres egen parkeringskælder - det koster dog et lille tillæg at parkere her. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Wellness og spa

Når kroppen er brugt, efter en lang dag på pisterne, kan du hoppe i hotellets lækre wellness- og spa-afdeling og tage en velfortjent pause. Der er rig mulighed for at få blødt kroppen op, og blive løsnet op i muskler, så du er klar til endnu en dag på ski. Her finder du nemlig både boblebad, dampbad, tyrkisk bad og sauna – og du kan endda også, mod ekstra tillæg, bestille massage. Wellnessområdet bliver renoveret, så det er helt nyt til vintersæsonen 23/24. Det koster 10€ per time per person.

Er en hel dag på pisterne ikke nok træning for dig, så kan du lægge vejen forbi hotellets fitness rum. Her finder du udstyr nok, til at kunne kører kroppen helt træt. Vær opmærksom på, at der er et tillæg for at benytte fitness rummet.

Skiferie med halvpension

Hotel Diamant har sørget for det hele, så du skal ikke bekymre dig om at skulle stå over kødgryderne på din skiferie. Her forkæler kokkene dine smagsløg med både lokale og internationale retter, fra a la carte menuen, til aftensmad. Så når du kommer træt hjem fra en lang dag på pisten, skal du bare tage plads i hotellets hyggelige restaurant der, lige som resten af hotellet, oser af Alpe stemning.

Hvis du efter aftensmaden trænger til en drink, kan du tage plads i hotellets bar og nyde en lækker kold drink eller en kop kaffe. Er du mere til vin, har hotellet også deres egen vinkælder og vin bar, hvor du kan sidde og smage på et godt glas lokal vin.

Når du vågner frisk udhvilet om morgenen, skal du igen bare tage plads i hotellets hyggelige morgenmads restaurant. Her vil du blive forkælet med en lækker morgenmads buffet, så der er ingen grund til bekymring om at få nok energi til dagens skiløb.

Kommer du kørende til Canazei, har hotellet deres egen parkeringskælder, det koster dog et lille tillæg. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved byens svømmehal. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på årets skiferie.

OBS: Booker du et dobbeltværelse med plads til 4 personer, skal du være opmærksom på, at du får tildelt et dobbeltværelse med det antal personer I er. Altså vil to personer få et dobbeltværelse med to senge. Tre personer vil få et dobbeltværelse med 3 senge.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng on request

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage 9 €

Jacuzzi Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 9 € / day (only small pets)

Vis mere

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Classic (max 4 pers)

Dobbeltværelse classic med mulighed for tilføjelse en ekstra seng eller en køjeseng.

Balkon - håndklæder - hårtørrer - badekar eller brusebad - toilet - TV - værdiskab - minibar


Dobbeltværelse Prestige (max 4 pers)


Dobbeltværelse prestige med hydromassage-badekar eller brusekabine

Balkon - håndklæder - hårtørrer - badekar eller brusebad - toilet - TV - værdiskab - minibar

AccommodationTypes