Italien, Canazei

Lejlighed

Apartments Casa Planber

Fakta

Om Apartments Casa Planber

Velkommen til Casa Planber Apartments, her bor du tæt på centrum af Canazei, og lige ved hovedliften.

Hjemlig atmosfære

Casa Planber bliver bestyret af den hjertevarme og meget gæstfrie familie, hvor deres helt store passion er gæstfrihed. De vil gøre deres absolutte bedste for at give dig den bedste skiferie, i det sekund du træder ind ad døren. Når du træder ind ad døren, vil du blive mødt med et smil af den hyggelig fyr, der hedder Danilo. Hvis du godt kan lide en afslappet og hjemlig atmosfære, er dette stedet for dig.

Du finder lejlighederne i en ny tilbygning og er derfor vældig nydelige. Lejlighederne er indrettet i en moderne tyrolsk stil, og er udstyret med komfort der skal til, for at skabe en god skiferie. I lejlighederne er der plads til 2-12 personer, og lejlighederne er indrettet med soveværelse, badeværelse og køkken med siddepladser. Der er både plads til hele familien eller vennerne i lejlighederne.

Hvis du gerne vil have det nemt når du vågner om morgenen, er der mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet, mod ekstra betaling på 15 euro/dag. Her finder du alt hvad hjertet begærer af morgenmad, og så er det lavet med lokale produkter. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at du med garanti kan få tanket kroppen godt op på energi, inden du drager ud i verdens største skiområde.

Er du mere til rolige morgener, hvor det hele foregår i lejligheden, har du også mulighed for at bestille morgenbrød til lejligheden. Hvis du bestiller senest klokken 18:00 dagen før i receptionen, kan du få leveret morgenbrød til døren næste morgen. Der er et bredt udvalg af forskellige brød og morgenkager. Det er også mod ekstra betaling.

I bygningen er der Wi-Fi, som kan benyttes mod betaling af 10 euro for hele ugen.

Bo ved hovedliften

Lejlighederne Casa Planber ligger perfekt tæt på skiløbet, da hovedliften, der tager dig om i verdens største skiområde, ligger lige ved siden af. Det gør det nemt at komme ud på ski hver dag - også for de mindste ben.

Derudover ligger lejlighederne tæt på centrum, så det er også nemt for dig at udforske alle muligheder byen Canazei har at byde på. Du finder et godt bredt udvalg af restauranter, alt fra lækre italienske specialiteter til internationale køkkener. Der er naturligvis også et godt udvalg af barer, hvis der skulle være lyst til et godt glas vin eller en drink. Shoppingmuligheder eller supermarkeder skal du heller ikke lede længe efter. 100 meter længere nede af gaden finder du et supermarked, så der er god mulighed for at kunne handle ind til at lave en lækker middag i lejligheden.

Nyttig information

Der er mulighed for at opbevare dine ski i skabe i skikælderen, hvor der også er støvlevarmere, så du kan stikke fødderne i et par lune støvler hver morgen, og drage ud på dagens skieventyr.

Skulle du vælger at køre selv til Canazei, er der mulighed for at få bilen parkeret i parkeringskælderen, mod ekstra betaling. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 350 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Un request / € 50,- weekly price

Garage Upon request

Reception Ja

Skirum Ja

Vaskeservice Ja

3 vær. lejlighed "Spacious Superior Deluxe"

Lejlighed på 95 m2 Indrettet med to soveværelser, to badeværelser, stue med sovesofa samt køkken.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

3-vær. lejlighed "Luxury Dolomities Apartment"

Lejlighed på 87 m2 bliver totalrenoveret inden sæsonen. Beskrivelser opdateres snarest.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

3-vær. lejlighed "Mountain View Superior Deluxe"

Lejlighed på 68 m2 indrettet med to soveværelser, badeværelse, køkken/alrum med sovesofa.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

4-vær. lejlighed ”Dependance, Central Apartment Canazei”

Lejlighed på 100 m2 indrettet med tre soveværelser, to badeværelser, stue med sovesofa og køkken.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI

AccommodationTypes