Italien, Sauze d'Oulx

Hotel

Hotel Assietta

Halvpension

Fakta

Om Hotel Assietta

Velkommen til Sauze d’Oulx og Hotel Assietta! Bare 250 meters gang fra pisten og lifte finder du dette skønne hotel med alt, du har brug for på skiferien.

Hotel Assietta ligger central i byen, så du er aldrig langt fra, hvad end du måtte have brug for på skiferien.

Skiferie med halvpension


Når du bor her, skal du ikke tænke på at stå op og lave morgenmad eller stå i køkkenet hele dagen efter en god dag på pisterne. Morgen- og aftensmad er nemlig inkluderet i opholdet!

Hver morgen kan du se frem til en lækker og solid morgenmadsbuffet med lidt af hvert – vi lover dig, du skal nok blive mæt og få depoterne fyldt til dagens skiløb. Du finder blandt andet yougurt, brød, ost, brioche og naturligvis frugt, kaffe og the.

Når du kommer hjem fra ski, kan du sætte dig ril rette i hotellets restaurant, der også har åbent for udefrakommende gæster. Her er der mulighed for at vælge fra dagens menu – det er dog ikke den samme, der serveres i restauranten. Aftensmaden består både på italienske favoritter og internationale retter.

Charmerende værelser


Okay. Lad os være ærlige: Vi er i Italien og det er ikke det nyeste hotel på stammen. Men værelserne er hyggelige med gulvtæppe eller trægulv, eget badeværelse og en masse træ - både møbler, udsmykning og hvis du er så heldig at have en balkon på dit værelse.

Hvis du ikke har balkon på værelset, kan du nyde den sidste sol på hotellets lækre og møblerede solterrasse med en kold øl.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme støj fra bare til klokken 23:00 på værelserne på 1. sal. Desuden ligger hotellet meget centralt, hvorfor der kan være støj fra gaden.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se jer i Sauze d’Oulx på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 10 m

Afstand til skileje 25 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Solterrasse Ja

WiFi i lobby Ja


Dobbeltværelse Standard

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Standard med 1 opredning

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget dusch/wc. I dette værelse er der mulighed for opredning til en 3. person.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes