Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Aparthotel Prestige L'Eclose

Fakta

Om Aparthotel Prestige L'Eclose

Velkommen til Alpe d’Huez og det firestjernede Aparthotel Prestige L’Eclose - her får du alt inden for rækkevidde i et roligt område.

I rolige omgivelser, bag ved sportscentret i Alpe d’Huez, ligger det nybyggede Aparthotel Prestige L’Eclose. Det firestjernede aparthotel slår dørene op for første gang i december 2022. Det er et firestjernet Aparthotel, der ligger i forbindelse med Residence Prestige L’Eclose, som er et lejlighedskompleks. Her bor du i lækre, nye og luksuriøse omgivelser på et hotelværelse, med kun 100 meter til den nærmest lift. Med kun få minutters gang til liften, er det nemt at komme ud i det fantastiske skiområde med 250 pistekilometer.

Med kun 500 meter ind til centrum, ligger Aparthotellet i hjertet af Alpe d’Huez. Du bor derfor tæt på et bredt udvalg af restauranter, barer, supermarkeder og butikker. Men du behøver ikke at bevæge dig nær så langt for at finde en restaurant eller butik, det ligger nemlig i stueetagen på Aparthotellet.

Værelser med plads til hele familien

Det nye Aparthotel Prestige L’Eclose er bygget med en charmerendekombination af moderne og traditionel arkitektur og stil. Værelserne har ligeledes en luksuriøs og lækker atmosfære med en indretning i en moderne og minimalistisk stil. Det er holdt enkelt, men samtidig med alt hvad du har brug for, for at føle dig tilpas og afslappet på din skiferie.

På værelserne kan du bo med din partner, hele din familie eller med vennerne - der er nemlig plads til 2-6 personer. Du bor i rolige og hyggelige omgivelser i hjertet af Alpe d’Huez, lige bag ved byens sportscenter.

Med et ophold på Aparthotellet har du ikke langt til alle de specialiteter, byen har at byde på. Den nærmest restaurant ligger i stueetagen, hvor du får serveret den autentiske smag af Alpe d’Huez. Du har også mulighed for at tilkøbe morgenmad, hvis du vil gøre det nemt for dig selv. Ring eller skriv til os for mere information og priser, samt booking heraf.

Lejlighederne har også wi-fi, hvis du skulle få brug for at tjekke din mail i ugens løb.

Wellness på skiferien

Står afslapning højt på din liste, når du er på skiferie? - så skal du ikke lede længe. Aparthotellet har et helt wellness område, hvor du kan ligge og plaske rundt i deres opvarmede pool. Du kan også mod betaling benytte både sauna, hammam eller få en omgang massage, med én af de mange forskellige behandlinger, de tilbyder. En rigtig god måde at få ladet din krop op til endnu en god dag på pisterne.

Skal træningen holdes ved lige på skiferien, så finder du også et fitnessrum på Aparthotellet. Til fri afbenyttelse kan du her få pulsen godt op uden for pisten. Hvis der skal lidt mere til, ligger Aparthotellet som sagt lige bag sportcenteret. Her finder du et hav af muligheder for aktiviteter såsom en klatrevæg, hvis der skal prøves kræfter med det.

Et par tips til Aparthotellet

Aparthotellet har deres egene børneklub med underholdning og aktiviteter for børn i alle aldre. Det er dog deres eget personale, så der er ikke garanti for dansktalende personale.

Kniber det med at få rent tøj med til hele familien i en hel uge, er der mulighed for at vaske tøj i Aparthotellets vaskeri mod et lille tillæg.

Dine og resten af familiens ski kan blive opbevaret i skiskabe, som du finder på Aparthotellet. Så slipper du for, at de fylder på værelset, og at lugten af sure skistøvler breder sig.

Der er slutrengøring med i opholdet, dog undtaget køkkenet som skal være pænt og opryddet, hvilket indebærer at opvasken også skal være væk, samt skraldet skal være taget ud.

Kommer du kørende til Alpe d’Huez har Residence Prestige L’Eclose en overdækket parkering, hvor du kan parkere. Det kræver kun, at du booker plads på forhånd, og så koster det et lille tillæg. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L’Ours Blanc og en ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne for mere information, når de ringer ugen før afrejse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort. Det er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen i på årets skiferie til Alpe d’Huez.

Afstande

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse på ca. 22m2 med dobbeltseng og badeværelse med toilet.

Junior suite til max 4 pers.

Juniorsuite på ca. 33m2 med dobbeltseng og 2 opredninger på sovesofa. Herudover badeværelse med toilet.

Suite Superior til max 6 pers.

Større suite på ca. 48m2 med 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge og 2 opredninger på sovesofa. Herudover badeværelse med toilet.

AccommodationTypes