Østrig, Wagrain

Lejlighed

Haus Obauer

Fakta

Om Haus Obauer

Til dig, der vil bo i lejligheder centralt beliggende i Wagrain!

Centralt beliggende er faktisk en underdrivelse. Lejlighederne ligger nemlig placeret direkte på hovedgaden i centrum af Wagrain med både slagter, bager og butikker i stueetagen.

Store lejligheder

Her kan du bo i fine, velindrettede lejligheder i god stand. Perfekt til familien op til 10 personer.

Fra lejlighederne Obauer er der heller ikke langt til piste og lifte med skibussen, der holder 20 meter fra din lejlighedsdør. Den fragter dig de 600 meter til og fra liften hver dag, så du slipper for at trave i skistøvler frem og tilbage.

I centrum af Wagrain

Udover en slagter og bager på stueetager, ligger der også både banker, restauranter og turistkontor lige uden for døren.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Måltider på Hotel Himmelberg

Når du bor i lejlighed i Wagrain, har du mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller aftenmenu, bestående af en 3 retter. Måltiderne kan du nyde på
Hotel Himmelberg i den hyggelige restaurant.

3-retters aftenmenu (18.00-19.30): 189 DKK
Morgenbuffet (07.30-09.30): 119 DKK
Morgenmad ved ankomst (07.30-09.30): 139 DKK

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 600 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

Lejlighed 3-værelses 6 personer

Lejlighed på 59 kvm, med 2 soveværelser med hver 2 sovepladser og et køkken-opholdsrum med mulighed for to opredninger og et badeværelse. Køkkenet er fuldt udstyret og indeholder blandt andet ovn og opvaskemaskine. Derudover har lejligheden balkon.

Balkon-Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser –Ovn -Køleskab - Håndklæder -Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 10 pers "TOP 10"

4-værelses lejlighed (10 pers) med 3 soveværelser, 3 badeværelser med WC/Dusch, køkken og opholdsrum. Et soveværelse med 2 køjesenge (4 pladser) og 2 værelser med dobbeltsenge og 2 sovepladser i stuen. Køkkenet indeholder, kogeplader, ovn, kaffemaskine, køleskab/frys og opvaskemaskine. Endvidere TV, internetadgang og balkon. Der er mulighed for parkering ved huset.

Balkon -Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade - Opvaskemaskine– Fryser – Mini ovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV - Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 10 personer "TOP 13"

4-værelses lejlighed (10 pers) med 3 soveværelser, 3 badeværelser med WC/Dusch, køkken og opholdsrum med. Et soveværelse med 2 køjesenge (4 pladser) og 2 værelser med dobbeltsenge og 2 sovepladser i stuen. Køkkenet indeholder, kogeplader, ovn, kaffemaskine, køleskab/frys og opvaskemaskine. Endvidere TV, internetadgang og balkon. Der er mulighed for parkering ved huset.

Balkon -Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade - Opvaskemaskine– Fryser – Mini ovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV - Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 10 personer "TOP 14"

Der er to soveværelser med dobbeltsenge og et med to køjesenge. I køkkenet/stuen hvor der er en sovesofa med plads til 2 personer. Der er 3 badeværelser også, en til hvert soveværelse.

Balkon -Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade - Opvaskemaskine– Fryser – Mini ovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV - Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 10 pers "TOP 9"

4-værelses lejlighed (10 pers) med 3 soveværelser, 2 badeværelser med WC/Dusch, køkken og opholdsrum. Et soveværelse med 2 køjesenge (4 pladser) og 2 værelser med dobbeltsenge og 2 sovepladser i stuen. Køkkenet indeholder, kogeplader, ovn, kaffemaskine, køleskab/frys og opvaskemaskine. Endvidere TV, internetadgang og balkon. Der er mulighed for parkering ved huset.

Balkon -Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade - Opvaskemaskine– Fryser – Mini ovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes