Østrig, Wagrain

Lejlighed

Knappensteig Zeitlos

Fakta

Om Knappensteig Zeitlos

Haus Knappensteig 2 er placeret kun fem minutters gang fra Flying Mozart kabineliften, der er din portal til det fantastiske skiområde i Wagrain.

Velkommen til Wagrain og Haus Knappensteig 2. Vil du gerne bo tæt på skiløbet, så er du kommet til det rette sted.

Lejligheder af forskellig størrelse

Haus Knappensteig 2 tilbyder lejligheder i forskellige størrelser, hvor du kan bo fra 2-12 personer. Lejlighederne er kun tre år gamle, så de har alle et moderne præg. De er rummelige og udstyret med alt det nødvendige køkkenudstyr. Derudover har de alle egen balkon, hvor du kan nyde synet af de sneklædte bjerge eller haven.

Masser af aktiviteter for børn og voksne

Der hører et fælles wellnessområde til lejlighederne, som deles med Haus Knappensteig 1. Her er der fri adgang til flere forskellige saunaer, hvor du kan koble af og få løsnet benene op efter en lang dag på pisten.

Hvis du har børnene med på ferien, er der et fint rum til dem med blandt andet Xbox. Desuden vises der også børnefilm med projekter. Der er altså rig mulighed for at børnene kan blive underholdt, hvis der er mere energi i de små skiløbere efter en dag på pisterne.

Badelandet Wasserwelt

Badelandet Wasserwelt Amadé ligger få minutter væk, og så er der 500 meter til Wagrain by, hvor du har gode indkøbsmuligheder, lækre restauranter og hyggelig afterskiing.

Tilkøb aftensmad

Hvis du gerne vil undgå at lave aftensmad, er det muligt at tilkøbe aftensmad. Ring på telefon 86 800 600 og hør mere.

Med andre ord har Haus Knappensteig 2 en perfekt placering! Danski glæder sig til at se dig i Wagrian på årets skiferie.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Måltider på Hotel Himmelberg

Når du bor i lejlighed i Wagrain, har du mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller aftenmenu, bestående af en 3 retter. Måltiderne kan du nyde på
Hotel Himmelberg i den hyggelige restaurant.

3-retters aftenmenu (18.00-19.30): 189 DKK
Morgenbuffet (07.30-09.30): 119 DKK
Morgenmad ved ankomst (07.30-09.30): 139 DKK

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 350 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Viskestykker Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad Ja

Garage Free

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

TV rum Ja

Vis mere

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1-værelses 3 personer

De 1-vær. lejligheder "B2" (25 m2) er indrettet med et køkken-opholdsrum med dobbeltseng og et badeværelse. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Mikrobølgeovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 2,5-værelses 5 personer

De 2,5-vær. lejligheder "B4" (60 m2) er indrettet med to soveværelser, to badeværelser og et spisekøkken. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Mikrobølgeovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV –Vaskemaskine -Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 3-værelses 6 personer + Garanti

De 3-vær. lejligheder "B6" (70 m2) er indrettet med to soveværelser, et køkken-opholdsrum og to badeværelser. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV –Vaskemaskine -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 4-værelses 12 personer

De 4-vær. lejligheder "B8" (100 m2) består af 3 soveværelser, tre badeværelser og et køkken-opholdsrum. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV –Vaskemaskine -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes