Østrig, Wagrain

Hotel

Heart Hotel Himmelberg

Halvpension

Fakta

Om Heart Hotel Himmelberg

Velkommen til Heart Hotel Himmelberg i fantastiske Wagrain – her bor du på et familievenligt hotel i hjertet af Wagrain.

På Heart Hotel Himmelberg bliver du taget i mod af åbne arme, fra vores eget danske personale, der vil sørge for at dig og din familie får den bedste skiferie. Fra det øjeblik du træder ind på hotellet, og ind i receptionen vil du føle dig velkommen i gode rammer.

Psst.. Hvis du ikke allerede har studset over navnet, er hotellet opkaldt efter Himmelbjerget hjemme i Danmark.

I hjertet af Wagrain

Heart Hotel Himmelberg ligger midt i centrum af Wagrain, så her går du ikke glip af noget. Selvom familiehotellet ligger midt i hjertet, behøver du ikke bekymre dig om en god nats søvn - den centrale beliggenhed udelukker ikke, at du og din familie kan få jeres skønhedssøvn.

Det kan godt være at Heart Hotel Himmelberg ligger lige midt i centrum, men det er ikke mere besværligt, end at det er nemt at komme på ski herfra. Lige uden for hoveddøren, eller 30 meter fra din hoveddør, finder du det nærmeste busstoppested. Skibussen fører dig nemt hen til den nærmest lift, der fører dig op i det fantastiske skiområde.

Hvis du stadig er frisk efter en hel dag på pisterne, kan en gåtur gennem Wagrains gader anbefales. Hotellet ligger lige ved torvet i Wagrain, hvor de typisk bygger en kæmpestor snemand. På vejen tilbage til hotellet efter dagens skiløb, kan du jo altid gøre et lille kakao- eller øl-stop i byen.

Børnevenlig skiferie

Her på Heart Hotel Himmelberg får du også glæde af vores fantastiske børnekoncept, SnowyClub, hvor vi sørger for børneglade guider, ugeprogram for børnene – og så kommer børnemaskotten Snowy forbi.

Vi sørger for at lave et børne ugeprogram med aktiviteter, hvor børnene lærer de andre børn på hotellet at kende, hvor der bliver spillet spil, leget, kælket, danset, hygget og drukket en masse kakao. Børnene kommer til at elske en uge, hvor skærmtiden bliver mindsket en hel del og det bare handler om at være sammen og få grint helt ned i maven, med alle deres nye venner.

Det giver de voksne mulighed for at slappe af og nyde en øl sammen med andre skiløbere og forældre, imens børnene leger og hygger sig. Vi kan garantere, at børnene nok skal gå trætte og glade i seng, og energien er blevet godt brugt.

Som bonus, får du adgang til byens vandland Wasserwelt, når du bor på Heart Hotel Himmelberg. Så hvis børnenes energi ikke skulle være brugt helt op, efter en dag på pisterne, kan de plaske løs i poolen - så skal de nok gå trætte i seng.

Pænt og velholdt hotel

Heart Hotel Himmelberg er pænt, velholdt og indrettet med østrigsk charme. Du er ikke i tvivl om, at du befinder dig i Alperne, når du bor her. Den østrigske charme og den danske hygge, inviterer til dejlige stunder i hotellets restaurant. I loungen kan du sidde med din familie og hygge jer over et brætspil, eller hygge med en god bog. Det er også i loungen at du finder baren, så hvis du gerne vil have en god drink, kold øl eller et glas vin, alt imens børnene leger rundt, er det også her du kan gøre det.

Værelserne er dejlig lyse og rummelige, og så er de indrettet i en moderne østrigsk stil. Der er 23 værelser på hotellet, med plads til 63 gæster. Du finder flere forskellige typer af værelser på hotellet, alt fra enkeltværelser og dobbeltværelser til værelser med plads til en familie, på op til fem personer. Værelserne er indrettet med eget badeværelse og toilet, samt det du har behov for, for at få en god skiferie.

Desuden har alle værelserne, på nær enkeltmandsværelset, egen indbygget balkon. På balkonen kan du kan nyde den friske alpeluft, og suge den fantastisk smukke udsigt til dig.

Efter en hel dag på pisten, kan du bruge dagens sidste solskinstimer, på at slappe af på hotellets solterrasse. Imens børnene leger rundt, kan du jo her afslutte skidagen med en kold øl i hånden.

Skiferie med halvpension

Når du rejser med hele familien og børn, må det gerne være nemt. Det har vi sørget for på Heart Hotel Himmelberg, hvor alle ophold med halvpension. Det eneste du skal tænke på er, hvor mange kopper kaffe du vil have, og hvilken morgenmad du ønsker inden du skal på ski. Der findes ikke noget bedre end at komme på ski på nypræperede pister, vel?!

Hver morgen har vores eget personale sørget for, at du kan stå op til en solid og god morgenmadsbuffet, hvor der er noget for både voksne og børn. På en skiferie er det altid godt at få fyldt energidepoterne op, til en hel dag på pisterne, allerede fra morgenstunden.

Til aften, kan du sætte dig til rette i hotellets restaurant, hvor du kan nyde en dejlig tre-retters menu, der er kreeret af vores egne kokke. Vi har naturligvis også tænkt på de mindste i familien, og der er derfor en særlig børnemenu, som både er forældre- og børnevenlig. Sund nok til at forældrene er glade og børnene gider at spise maden, så de bliver mætte.

Hvis du trænger til mere hygge, efter en dejlig middag, kan du fortsætte i baren på hotellet, sammen med de andre gæster. Der tilbydes både en god kaffe, lækre drinks, lokale vine, øl og vand.

Mulighed for vegetar/vegansk menu.

På vores Heart Hotel forsøger vi at sikre alle en god madoplevelse – også hvis du har allergier. Vi kan tage højde for følgende allergier: gluten, nødder, mælk eller laktose.

Er du mælkeallergiker, laktoseintolerant, veganer, vegetar eller pescetar tilbyder vi en dejlig vegetarisk menu som også er vegansk.

For at sikre at vi kan imødekomme en vegansk/vegatar menu og eventuelle allergier skal dette informeres når du booker din rejse. Vi gør opmærksom på, at når du bestiller vegetar/vegansk menu, gælder det for alle dine middage på hotellet.

Har du andre allergier eller madpræferencer end ovenstående er du velkommen til at kontakte os på mail@danski.dk, så undersøger vi mulighederne for at imødekomme dette.

Wellness og afslapning

Efter en lang dag på pisterne i Wagrain’s store skiområde, og du trænger til noget afslapning, kan det anbefales at besøge hotellets wellnessafdeling. Her kan du få løsnet godt op i musklerne, og blive varmet godt igennem. Du finder nemlig et godt udvalg af både sauna, dampbad, infrarød sauna og et afslapningsområde. Der er gode muligheder for at få koblet af, og lade kroppen op, til endnu en dag på ski.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00, kan du se frem til en enkel og mættende varm ret, enten fra buffet eller tallerkenserveret. Til dig der ankommer senere på dagen, byder vi på en sandwich frem til kl. 22.30.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en dejlig morgenbuffet. Prisen er 18€ for voksne og 10€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30-09.30. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Godt at vide

De fleste værelser ligger ud til vej eller kirke.

Kender du den der følelse af at stikke fødderne i et par kolde og stive skistøvler? - det giver næsten koldsved, bare af tanken. Men bare rolig, det behøver du ikke bekymre dig om her. I hotellets kælder, er der støvlevarmere, så du kan stikke fødderne i et par dejlige, lune skistøvler hver morgen. Der er naturligvis også opbevaring til dine ski i kælderen, så du slipper for at de står i vejen på dit værelse.

Kører du i bil til Wagrain, er der en udendørs parkeringsplads ved hotellet. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wagrain eller The People’z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Generelt for Heart Hotel egne hoteller gælder det, at de drives af dansk personale, entusiastiske kokke der laver din mad, og naturligvis søde og kompetente guider, der sørger for at din skiferie bliver den bedste tid.

Du skal ikke tænke på andet, end hvilken piste du skal suse ned af. Et lille tip, vil dog også være at huske solcremen, så de små næser ikke bliver forbrændt.

OBS! Vær opmærksom på, at i ugerne 2 – 5 er der korte skiture, og der vil ikke være det samme børne- og uge program, som i heluges skiferierne.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

På Heart Hotel Himmelberg, glæder vi os meget til at tage imod dig og din familie på hotellet. Vi er sikre på, at du vil få den bedste tid her i Wagrain!

Afstande

Afstand til piste 700 m

Afstand til lift 700 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 30 m

Afstand til skileje 600 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Legerum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse


Enkeltværelse på ca. 18 kvm med en enkeltseng samt toilet med bad og brus. Der er WiFi på værelset og derudover er der TV og radio.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Dobbeltværelser Standard


Dobbeltværelse på ca. 26 kvm med dobbeltseng. Værelserne har badeværelse med enten badekar eller bruseniche og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har indbygget balkon i form af en såkaldt “Loggia”, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Dobbeltværelse Comfort med mulighed for en opredning


Dobbeltværelse Comfort er på ca. 28 kvm med dobbeltseng samt mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har badeværelse med badekar med brus og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har indbygget balkon i form af en såkaldt “Loggia”, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Familieværelse Comfort med mulighed for 2 opredninger


Famileværelse Comfort er ca. 33 kvm og har dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger eller en køjeseng. Værelserne har badeværelse med badekar med brus og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har indbygget balkon i form af en såkaldt “Loggia”, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes, eller en helt regulær balkon.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Familieværelse Superior


Familieværelse Superior er ca. 38 kvm og består af dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger. Værelserne har badeværelse med badekar med brus og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har indbygget balkon i form af en såkaldt “Loggia”, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Suite

Suiterne er ca. 45 kvm og har dobbeltseng samt mulighed for 3 opredninger. Værelserne har badeværelse med badekar med brus og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har indbygget balkon i form af en såkaldt “Loggia”, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

AccommodationTypes