Italien, Livigno

Hotel

Alpen Village Hotel

Halvpension

Fakta

Om Alpen Village Hotel

I bydelen Teola, med en flot udsigt udover dalen og Livigno by, ligger det 3-stjernede Hotel Alpen Village.

Der er nem adgang til noget af de bedste skiløb i Livigno, da hotellet ligger tæt på den ene hovedlift på Mottolino-siden. Få meter fra hotellet går skibussen der transporterer jer lige til liften, eller rundt til Livignos øvrige skiområde og til centrum af byen.

Børnevenlig skiferie

I 2020 har hotellet fået et stort, nyt legerum, hvor børnene kan lege og bruge dagens sidste energi. Her er det kun fantasien der sætter grænserne for børnenes udfoldelser!

Men skal de små skiløbere brænde lidt energi af i vandet, er der på hotellet også en børnepool med to forskellige rutsjebaner og en farvepool.

Et rent paradis for de små!

Generelt er hotellet rigtig godt til familier med små børn. Det meget venlige personale sørger for, at I altid er i centrum og har en usammenlignelig hjemlig gæstfrihed og et serviceniveau i top, som giver perfekte rammer, om jeres skiferie.

Wellness på skiferien

Rejser du ikke med børn, så frygt ej. Det store wellness-område er senest renoveret til vinteren 2020, blandt andet med en ny indendørs pool med poolbar, som er forbundet med en udendørs pool med udsigt over byen. Desuden er der også kommet et nyt sauna-område kun for voksne med en panorama-sauna, en bio sauna, et tyrkisk bad, et romansk bad og tre afslapning-zoner. Så her er der altså ro til at voksne kan nyde tosomheden sammen.

Skiferie med halvpension

Når du bor på Alpen Village i Livigno, så skal du ikke tænke på at lave mad. Hver dag står en lækker morgenbuffet klar til dig, så du kan få masser af energi og blive klar til en dag på pisterne.

Når du kommer hjem fra ski, er der to muligheder for aftensmad. Du kan vælge enten en selvbetjeningsmiddag med en stor salatbuffet, pasta og grill. Denne er inkluderet i dit ophold på hotellet. Du kan også vælge at spise i pizzarestauranten ‘iL Borgo’ mod et ekstra beløb. Her kan du prøve hotellers lækre pizzaer eller udsøgte al a carte-menu.

Alt I har brug for

Hotellet består af en central bygning, hvor I finder receptionen, en dejlig lounge, en bar hvor I kan slukke tørsten og nyde udsigten, samt en indbydende restaurant. Receptionen og baren er renoveret i 2020 og er absolut et besøg værd. Her finder du blandt andet en vinstue med over 200 forskellige vine og 100 forskellige champagner. Der er også et klaver, en pejs og en helt fantastisk terrasse ud over Livigno.

Værelserne på hotellet

I de syv tilstødende bygninger ligger værelserne som alle er udstyret med tv og gratis trådløst internet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.
Danski glæder sig til at se dig i Livigno på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 1200 m

Afstand til shopping 1200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 1500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng 10 € per day

Fitnessrum Ja

Garage On reguest

Jacuzzi Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 19€/day(small)

Legerum Ja

Vis mere

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger

Stort familieværelse med en dobbeltseng og en køjeseng.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med mulighed for 1 opredning

Dobbeltværelse m. dusch/wc og 1 opredning.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse

Enkeltværelse m. dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes