Italien, Livigno

Hotel

Hotel Primula

Halvpension

Fakta

Om Hotel Primula

Skal du afsted med familien på skiferie, så kan du her på Hotel Primula bo i hyggelig alpestil og have en tæt placering på liften.

Det 3-stjernede Hotel Primulas ydre, er kendetegnet ved en klassisk alpestil. Det autentiske hotel har en super placering til det allervigtigste på din skiferie – nemlig liften og pisten. Hotellet er overgået til nye ejere og vil gennemgå en renovering i september 2023.

Tæt på det hele

Kun 100 meter fra Hotel Primula finder du den nærmeste lift. Så du kan lige nå at få lidt frisk bjergluft i lungerne og en smule gang i benene, inden du skal ud på dagens skiløb. Altså, en helt perfekt placering af Hotel Primula, så du ikke spilder din dyrebare ski-tid på transport til liften.

Hotellet ligger i San Rocco bydelen, som er et lille stykke uden for Livignos centrum. Men frygt ej, der er både gode transportmuligheder, hvis du ønsker at se nærmere på Livignos centrum. Dog byder San Rocco bydelen også på gode muligheder for shopping og restaurantbesøg. Det nærmeste busstoppested ligger kun 50 meter fra hotellet, hvor bussen tager dig ind til byen.

Forkælelse

Ømme fødder, trætte ben og sved på panden - sådan har du det måske efter en lang dag på de røde eller sorte pister. Hotel Primula har den perfekte opskrift til at hjælpe dig med dette. Der tilbydes nemlig et lækkert wellness-område på hotellet, hvor der både er jacuzzi, tyrkisk bad og sauna.

Skiferie med halvpension

Halvpensionen er også inkluderet i dit ophold på Hotel Primula. Når du vågner om morgenen, sørger hotellet for, at du kan indtage en solid morgenmadsbuffet, inden du tager ud på dagens skiløb på mæt mave.

Når skidagen er omme, skal du igen forkæles med en dejlig middag, og her får du en god 3-retters menu. Der tilbydes både internationale og lokale retter, så der er mad for enhver smag i løbet af ugen.

Værelserne

Som tidligere nævnt vil hotellet gennemgå en renovering i september 2023, og alle værelserne får også en gennemgang. Værelserne er pæne og hyggelige, ikke luksuriøse, men du finder alt det nødvendige, hvor der også er plads til at føles sig afslappet på sin skiferie.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Rigtig god skiferie!

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 700 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Jacuzzi Ja

Lounge Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse Standard

Værelserne er indrettet med dusch/wc med hårtørrer, TV, safety-boks, og telefon.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

3-sengsværelse Standard

Værelserne er indrettet med dobbeltseng og én enkeltseng, dusch/wc med hårtørrer, TV, safety-boks, og telefon.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

4-sengsværelse Standard

Værelserne er indrettet med dobbeltseng og to enkeltsenge, dusch/wc med hårtørrer, TV, safety-boks, og telefon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

Enkeltværelse Standard

Indrettet med dusch/wc med hårtørrer, TV, safety-boks, og telefon.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

AccommodationTypes