Italien, Livigno

Chalet/Hytte

Chalet Li Mina

Fakta

Om Chalet Li Mina

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno

Chalet Li Mina i Livigno tilbyder seks smukke lejligheder i en hyggelig men aktiv del af byen. I nærheden af indlogeringen kan du finde fortræffelige restauranter, afterski, sportsbutikker, supermarked og masser af shopping-muligheder. Blot få meter fra Chalet Li Mina ligger Carasello 3000, som er en af de fire hovedlifte i Livigno. Hvis du ønsker at tage en af de andre lifter op, er der en ski-bus, som stopper lige ved dørtrappen hver halve time. 

Smukke og nyrenoverede lejligheder

Hos Chalet Li Mina får du nyrenoverede lejligheder der har den perfekte kombination af moderne indretning og klassisk alpin stil. Herudover har lejlighederne hver især et fuldt udstyret køkken, med kogeplader, køleskab, fryser, mikrobølgeovn, ovn og kaffemaskine.

Chalet Li Mina er perfekt til familier eller venner på ski, der prioriterer det højt, at bo tæt på pisten. 

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 2500 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller badekar Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Faciliteter


1-vær. Lejlighed

Indeholder et køkken/opholdsrum med dobbeltseng og et badeværelse. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 20 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

2-vær. Lejlighed

Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 30 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed "Taverna"

Nyrestaureret lejlighed. Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, 1 badeværelse og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudover har lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden ligger i kælderplan (højkælder) og har mindre vinduer ud til gadeplan. Den er på cirka 60 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed m. 2 bad

Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for en opredning. Derudoverhar lejligheden TV og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 50 m2.
Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Fryser – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

4-vær. lejlighed m. 2 bad

Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser og et køkken/opholdsrum. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine. Derudover har lejligheden TV, balkon og mulighed for parkering ved huset. Lejligheden er på cirka 70 m2.
Balkon - Sengelinned – Elkedel – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes