Italien, Livigno

Hotel

Hotel Lac Salin

Halvpension

Fakta

Om Hotel Lac Salin

Går I all-in på selvforkælelse når I skal på skiferie, så er Michelin anbefalet mad og kæmpe spa faciliteter her på Hotel Lac Salin nok noget for jer.

Spis Michelin anbefalet mad

Vil du gerne på skiferie til Livigno denne vinter? Så har vi her fundet et hotel i den absolutte topklasse som ligger lige der hvor det hele sker.
Vil du forkæle dig selv på årets skiferie? Så er det her stedet du skal bo. Hotel Lac Salin er blandt de bedste hoteller i Livigno. Her er du sikker på en ferieoplevelse i topklasse med alt der hører sig til!
Hotellet er indrettet med sans for detaljerne og så kan hotellets restaurant bryste sig af at være anbefalet i Michelin guiden. Du er dermed sikret måltider i verdensklasse når du sætter dig til bords i den hyggelige restaurant. Du starter dagen med en overdådig morgenbuffet, og bliver om aftenen forkælet en 3 eller 5 retters menu. Da vi jo er i Italien kan du selvfølgelig købe et godt glas vin til maden og det har de helt styr på, så vinen og maden altid spiller sammen. 

Rigtig god placering

Lac Salin ligger på Carosello siden af Livigno og lige bag hotellet ligger den nærmeste lift, samt piste hvor du kan stå på ski direkte ind på hotellets store solterrasse - mere perfekt bliver det ikke!Når du vil udforske området yderligere kan du lige udenfor hotellet tage skibussen, som er gratis, og tager dig til nogle af hovedlifterne eller Livignos hyggelige gågade, hvor du finder et decideret shopping mekka i byens mange toldfri butikker.Er du stadig ikke overbevist? Så læs lige med her …Når vi skriver wellness og forkælelse, så er det altså ikke for sjov -  hotellet byder på et 900 m2 stort spa- og wellnessområde hvor du kan boltre dig i swimmingpool, spabad, dampbad, fitness og meget mere. Massage og diverse behandlinger kan også tilkøbes i dette overflødighedshorn af forkælelse. Vær opmærksom på at børn under 14 år ikke må anvende saunaerne.Værelserne er, som resten af hotellet, indrettet i flot stil og har alle eget toilet/bad, TV, Wi-Fi, altan, minibar samt badekåber og badetøfler til brug i hotellets spa-område.Danski glæder sig til at byde jer velkommen i storslåede Livigno denne vinter!

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 150 m

Værelset

TV Ja

WiFi Ja

Balkon / Terrasse Ja

Toilet Ja

Bad Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Halvpension Ja

TV rum Ja

Wellness Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse Superior Sun

Dobbeltværelse på 28 m2 med stor dobbeltseng, sofa og balkon. Værelset har eget badeværelse med dusch/wc. Der er mulighed for 2 opredninger i værelset.
Balkon - Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Deluxe

Dobbeltværelse på 35 m2 stor dobbeltseng, sovesofa (til 2 personer) og TV, aircondition og balkon. Værelset har eget badeværelse med både badekar og dusch.
Balkon - Badekar - Sengelinned - Bad - Toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Prestige

Dobbeltværelse på 44 m2 med stor dobbeltseng og sovesofa (til 2 personer). Værelset har eget badeværelse med både badekar og dusch.
Badekar - Sengelinned - Bad - Toilet - Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes