Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Residence Kristall

Om Residence Kristall

De fine og moderne lejligheder ligger dejlig central i Saalbach med flot udsigt over dalen. Velkommen til Saalbach-Hinterglemm og Apartment Residence. I hjertet af skønne Saalbach finder du de hyggelige og charmerende lejligheder Apartment Residence. Du er altså tæt på både caféer, afterski, shopping og indløb, når du bor her på årets skiferie.

Moderne og flot indrettede lejligheder

Alle lejligheder er moderne og indrettet flot, med alt du skal bruge til en skiferie. Du finder blandt andet koskind på gulvet, vægge beklædt med gamle ski og hyggelige møbler, som giver en skøn kontrast og charme – du får helt klart lyst til at smide dig i den stue. Køkkenet i lejlighederne er også et af de bedre - især hvis du tænker på, at du er i Alperne. Køkkenerne indeholder blandt andet på ovn, mikroovn og en opvaskemaskine. Halellulja for ikke at skulle vakse op! I alle lejligheder er der naturligvis også gratis internet, så du kan dele skiferiens oplevelser med vennerne og familien der hjemme, og gøre dem alle misundelige.

Skiløb til døren

Når du skal hjem fra dagens skiløb i det store skiområde, så kan du stå på ski hele vejen ned foran lejligheden. Herefter kan du stille dine ski i skikælderen, hoppe op på værelset efter et håndklæde og så gå direkte i husets sauna, så du kan slappe af og få løsnet godt op i de trætte, men glade skiben. Som om alt dette ikke var nok, så har de fleste lejligheder også en balkon med udsigt over dalen. Lyder det som noget for dig? Så ring til os på 86 800 600 eller book online her på siden – vi glæder os til at se dig i Saalbach-Hinterglemm.

Afstand til piste

100 m

Afstand til lift

20 m

Afstand til centrum

20 m

Afstand til skibus

100 m

Afstand til skileje

20 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Badekar eller bruser, Balkon/terrasse, Elkedel, Fryser, Føntørrer, Håndklæder, Kaffemaskine, Komfur, Køleskab, Lejlighed, Opvaskemaskine, Ovn, Rengøring, Sauna, Sengelinned, Skirum, Slutrengøring, Toilet, WiFi i lejlighed


Lejlighed 3-værelses 6 personer

Indeholder to soveværelser, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser- Mikrobølgeovn – Ovn - Køleskab – Viskestykker - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 8 personer

Indeholder to soveværelser, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger.

AccommodationTypes