Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Residence Kristall

Fakta

Om Residence Kristall

De fine og moderne lejligheder ligger dejlig central i Saalbach med flot udsigt over dalen.

Velkommen til Saalbach-Hinterglemm og Apartment Residence. I hjertet af skønne Saalbach finder du de hyggelige og charmerende lejligheder Apartment Residence. Du er altså tæt på både caféer, afterski, shopping og indløb, når du bor her på årets skiferie.

Moderne og flot indrettede lejligheder

Alle lejligheder er moderne og indrettet flot, med alt du skal bruge til en skiferie. Du finder blandt andet koskind på gulvet, vægge beklædt med gamle ski og hyggelige møbler, som giver en skøn kontrast og charme – du får helt klart lyst til at smide dig i den stue.

Køkkenet i lejlighederne er også et af de bedre - især hvis du tænker på, at du er i Alperne. Køkkenerne indeholder blandt andet på ovn, mikroovn og en opvaskemaskine. Halellulja for ikke at skulle vakse op!

I alle lejligheder er der naturligvis også gratis internet, så du kan dele skiferiens oplevelser med vennerne og familien der hjemme, og gøre dem alle misundelige.

Ta' på en 3D-rundtur i indkvarteringen her.

Skiløb til døren

Når du skal hjem fra dagens skiløb i det store skiområde, så kan du stå på ski hele vejen ned foran lejligheden. Herefter kan du stille dine ski i skikælderen, hoppe op på værelset efter et håndklæde og så gå direkte i husets sauna, så du kan slappe af og få løsnet godt op i de trætte, men glade skiben.

Som om alt dette ikke var nok, så har de fleste lejligheder også en balkon med udsigt over dalen.

Lyder det som noget for dig? Så ring til os på 86 800 600 eller book online her på siden – vi glæder os til at se dig i Saalbach-Hinterglemm.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 20 m

Afstand til centrum 20 m

Afstand til shopping 20 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 20 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Sauna Ja

Skirum Ja

WiFi Ja


Lejlighed 3-værelses 6 personer

Indeholder to soveværelser, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser- Mikrobølgeovn – Ovn - Køleskab – Viskestykker - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 8 personer

Indeholder to soveværelser, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger.

AccommodationTypes