Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Berger's Sporthotel

Halvpension

Fakta

Om Berger's Sporthotel

Bo i historiske og hyggelige rammer i Saalbach på din skifere, hvor der ikke mangler noget!

I 1921 blev Bergers Sportshotel opført som et af de første hoteller i Saalbach.

Du mærker med det samme, du kommer ind på hotellet, at her emmer af historie. Overalt er der store, antikke spejle og malerier, som vidner om de mange år hotellet har eksisteret.

Hotellet har i alle år været familiedrevet, hvilket er tydeligt at mærke på værtsparet – de kender hotellet ind og ud, og de vil gøre alt for, at du får en god skiferie i Saalbach.

Lækker beliggenhed

Ikke nok med, at hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Saalbach, så er der også en hyggelig atmosfære fra start til slut. Hotellet byder nemlig på et hav af aktiviteter til din eftermiddag, efter dagens skiløb.

Du kan gå ned i hotellets store og hyggelige wellness-område. Her kan du slappe af i poolen eller saunaen, og hvis du træner til lidt ekstra forkælelse, så kan du tilkøbe forskellige behandlinger.

Plads til alle

Bergers Sportshotel består af 60 værelser i forskellige størrelser. Der er både værelser til kæresteparret, familien eller vennerne på skiferie. Alle værelser er fine og hyggelige, og her er hvad du skal bruge på skiferien.

Halvpension

Alle ophold på Bergers Sportshotel er med halvpension. Du nyder både morgenmad og aftensmad i hotellets unikke restaurant – det er en oplevelse i sig selv. Restauranten er rund og i to etager, og du føler dig hjemme og afslappet med det samme.

Hygge og stemning

Om aftenen kan du hygge dig i hotellets lounge. Her er der plads til spil, hygge og gode grin. Leger du med tanken om at svinge skistøvlerne en aften, finder du ikke meget bedre steder end Saalbach.

Alt i alt er Bergers Sportshotel helt perfekt til dig, der gerne vil have en hyggelig atmosfære på skiferien, bo tæt på både by og skiløb og have den bedste tid.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se jer i Saalbach på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Free

Dampbad Ja

Garage 9€ / day

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse


Enkeltværelse med eget dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse


Dobbeltværelse med eget dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med 2 opredninger


Dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger samt eget dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes