Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Berger's Sporthotel

Halvpension

Fakta

Om Berger's Sporthotel

Bo i historiske og luksuriøse rammer i Saalbach på din skifere, hvor der ikke mangler noget!

I 1921 blev Bergers Sportshotel opført som et af de første hoteller i Saalbach.

Du mærker med det samme, du kommer ind på hotellet, at her emmer af historie. Overalt er der store, antikke spejle og malerier, som vidner om de mange år hotellet har eksisteret.
Hotellet har i alle år været familiedrevet, hvilket er tydeligt at mærke på værtsparet – de kender hotellet ind og ud, og de vil gøre alt for, at du får en god skiferie i Saalbach.

Lækkert beliggende luksus

Ikke nok med, at hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Saalbach, så er det også luksus fra start til slut. Hotellet byder nemlig på et hav af aktiviteter til din eftermiddag, efter dagens skiløb.

Du kan gå ned i hotellets store og hyggelige wellness-område. Her kan du slappe af i poolen eller saunaen, og hvis du træner til lidt ekstra forkælelse, så kan du tilkøbe forskellige behandlinger.

Faktisk er den første behandling gratis, og den søde værtinde går hver søndag aften rundt og hører, hvad du er interesseret i – så du kan godt glæde dig.

Plads til alle

Bergers Sportshotel består af 60 værelser i forskelige størrelser. Der er både værelser til kæresteparret, familien eller vennerne på skiferie. Alle værelser er fine og hyggelige, og her er hvad du skal bruge på skiferien.

Halvpension

Alle ophold på Bergers Sportshotel er med halvpension. Du nyder både morgenmad og aftensmad i hotellets unikke restaurant – det er en oplevelse i sig selv. Restauranten er rund og i to etager, og du føler dig hjemme og afslappet med det samme.

Parkeringsservice

Kommer du i bil til Saalbach vil hotellets søde personale tage imod jer ved indgangen. Herefter vil de køre din bil op til hotellets parkering og ’passe’ den hele ugen. Når du skal hjem, henter de således bilen igen og hjælper jer med at pakke.

Hygge og stemning

Om aftenen kan du hygge dig i hotellets lounge. Her er der plads til spil, hygge og gode grin. Leger du med tanken om at svinge skistøvlerne en aften, finder du ikke meget bedre steder end Saalbach.

Alt i alt er Bergers Sportshotel helt perfekt til dig, der gerne vil have luksus på skiferien, bo tæt på både by og skiløb og have den bedste tid.

Danski glæder sig til at se jer i Saalbach på årets skiferie.

Afstande

Afstand til lift 50 m

Afstand til skibus 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Free

Dampbad Ja

Garage 9€ / day

Halvpension Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse

 
Enkeltværelse med eget dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse


Dobbeltværelse med eget dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med 2 opredninger


Dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger samt eget dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes