Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Pension Wallner

Morgenmad

Fakta

Om Pension Wallner

Ski-in/ski-out - det er næsten hvad du får på Pension Wallner. Her er der nemlig kun 25 meter til både pisten og liften i Saalbach. Bedre beliggenhed er svær at finde!

Men faktisk er det ikke kun skiløbet i Saalbach, Pension Wallner er tæt på. Huset ligger nemlig i hjertet af Saalbach, så der er ikke langt til restauranter, shopping og afterski.

Hyggeligt med kvartpension

Pension Wallner serverer hver morgen en skøn morgenbuffet for jer. Her kan I sætte jer til rette og spise jer mætte og blive fyldt med energi til dagens strabadser på ski.

Alt du skal bruge

Hvis du kommer i bil til Saalbach, kan du parkere på parkeringspladsen der er knyttet til Pension Wallner 200 meter længere nede af vejen. Huset har også en skikælder, gratis wifi og en sauna, hvor du kan slappe af efter en dag på ski.

Pension Wallner er et hyggeligt ophold med alt du skal bruge på skiferien til Saalbach i Østrig.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 25 m

Afstand til lift 25 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 375 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Morgenmad Ja

Faciliteter

Sauna Ja

Skirum Ja

WiFi Ja


3-sengsværelse

Hyggeligt indrettet med 3 sovepladser, TV og dusch/wc.
Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med 1 opredning

Dobbeltværelse der indeholder de mest nødvendige ting til skiferien. Hyggeligt indrettet i typisk Østrigsk stil, indeholder TV og dusch/wc.
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Familieværelse

Dejligt familieværelse på 35m2 til 4 personer, indrettet med to separate soveværelser med to sovepladser i hver, samt dusch/wc.
Balkon – Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes