Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Apartment Le Cheval Blanc

Fakta

Om Apartment Le Cheval Blanc

Le Cheval Blanc er bygget i klassisk, fransk alpestil med træ og farverige gulvtæpper. Det er måske ikke det kønneste, men gengæld er prisen god!

Du kommer ikke til at kede dig, når du ikke står på ski. Der er fitnessrum til dig, der vil brænde det sidste krudt af, spillerum til børn og barnlige sjæle, øl til de tørstige og restaurant når sulten melder sig. Derudover er der en bager til de morgenfriske inden dagens skiløb.Med andre ord har vi samlet alt, du har brug for på din skiferie.

Beliggende direkte ud til pisten

I lejlighedskomplekset har du kort afstand til alt!Komplekset ligger i den nedre bydel, hvor fra du hurtigt kommer til centrum via gangbroen, kun en spytklat fra hoveddøren.Det måske vigtigste af alt, er den geniale beliggenhed. Det er de færreste, der gider vandre flere kilometer i skistøvler – i så fald skal de ikke booke ferien her.Fra lejligheden kan du nemlig træde direkte ud på pisten, så du helt slipper for at gå med skiene på skulderen.

Afstande

Afstand til piste 25 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 550 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling) Ja

Reception Ja

Skirum Ja

Slutrengøring undtagen køkken Ja

WiFi Ja

Lejlighed 2-værelser + kabine 6 personer

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer på ca. 30-33 m2 indeholder et opholdsrum/ en lounge med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. En kabine med køjeseng, et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med separat WC og balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 
 

Lejlighed 2-værelses + kabine 6 personer "Comfort"

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer på ca. 30-33 m2 indeholder et opholdsrum/en lounge med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. En kabine med køjeseng, et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med separat WC og balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 
 

Lejlighed 2-værelser 4 personer

2-værelses lejlighed til 4 personer på ca. 27 m2 indeholder et opholdsrum/en lounge med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. Der er foruden et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med separat WC og balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 
 

Lejlighed 2-værelses 4 personer "Comfort"

2-værelses lejlighed til 4 personer på ca. 27 m2 indeholder et hyggeligt opholdsrum/en lounge i træ med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. Der er foruden et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med håndklædetørre, separat WC og balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 
 

Lejlighed 3-værelses + hems 8 personer

Lejlighed til 8 pers. på ca. 50 m² indeholder et opholdsrum/en lounge med 2 træk-ud-senge, badeværelse med seperat WC, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet, hems med 2 rum hvor der er 2 senge i hvert og et badeværelse. Der er foruden et fuldt udstyret køkken, safybox og balkon. Hems med seperate senge.  
Balkon-Kogeplade - -Ovn – Køleskab
 

Lejlighed 3-værelser + kabine 8 personer "Comfort"

Lejlighed til 8 personer på 55m2, som består af 2 seperatet soveværelser med 2 enkeltsenge i hver, et køjerum, opholdsstue med sovesofa, fuldt udstyret køkken, bade værelse med badekar og toilet, et badeværelse med bruser og separat toilet. Lejligheden har også balkon.  
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder – Brødrister – Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes