Pause fra juleræset Skiferie i december

Fem grunde til at tage på skiferie i december:

  • Du får nogle af de første ture ned ad pisterne.
  • Vi søger for det hele, du skal bare nyde selskabet og skiløbet.
  • Du får et pusterum fra juleræs, stress og jag.
  • Du kommer hjem med fornyet energi.
  • Det bliver med sikkerhed årets julefrokost!

Den hurtige smuttur på ski

Tag på ski i december, få årets første sving på ski og fortsæt til festlig fælles afterski eller træk jer tilbage på vores hyggelige hoteller. December-skituren er ekstraturen, som lige sniges ind, julefrokosten der gøres 100% sjovere, firmajulefrokosten der binder alle sammen med ræs på pisterne og fællesskab, grin og gode oplevelser.

Læs mere om en december skiferie her.

12. - 15. december med fly fra Kastrup

12. - 15. december med egen transport

15. - 18. december med egen transport

18. - 21. december med fly fra Billund

18. - 21. december med egen transport

Julefrokost med det hele Snesikkert skiløb i december

December-skituren er til dem, der gerne vil have et åndehul fra juleræs og stress. Vi sørger for alt det praktiske og de eneste beslutninger, I skal tage er, om det skal være den sorte eller røde piste og hvor stor fadøllen skal være. Det er altså tre dage fyldt med en masse skiløb uden at skulle holde fri en hel uge.

Julefrokost med det hele i Alperne

Vi sørger for spændende tre-retters menu hver aften på vores klubhoteller og god morgenbuffet hver morgen. En af aftenerne sørger vores danske kokke for en lækker tre-retters juleinspireret menu, så I kan holde en ordentlig julefrokost. Vi sikrer os, at der er lokal snaps, masser af shots og gode vine som kan bestilles til maden. Vi fortsætter julefesten i baren med fadøl, drinks og musik. Morgenen efter serverer vi en lækker morgenmad, der redder tømmermændene.

Snesikkert skiløb

Vores december-skiture går i 2019 til Alpe d'Huez, Tignes og Val d'Isere. Alle tre områder har en gletscher, så det er altid muligt at stå på ski. Men generelt mangler destinationerne normalt ikke sne i december, så du kan godt glæde dig til noget af det bedste skiløb i Alperne.
Desuden er der masser af plads på pisterne og liftkøer er stort set ikke-eksisterende, for alle de andre er jo derhjemme og fuldt optagede af juleræset.

Fornyet energi i december

Vi vil sørge for, at du kommer hjem med en masse gode oplevelser - om det er sprængfyldt med fornyet energi, eller ømme ben og lettere krøllet, er op til jer selv.

Få et tilbud på skiferien på december skituren

Lad os hjælpe med at finde en skiferie i december. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.