Decemberski i Alperne

Pause fra juleræset Skiferie i december

Vi har desværre ingen decemberskiture i 2020. Vi vender tilbage til foråret med oplæg til skiferie i december 2021!

Fem grunde til at tage på skiferie i december:

  • Du får nogle af de første ture ned ad pisterne.
  • Vi søger for det hele, du skal bare nyde selskabet og skiløbet.
  • Du får et pusterum fra juleræs, stress og jag.
  • Du kommer hjem med fornyet energi.
  • Det bliver med sikkerhed årets julefrokost!

Den hurtige smuttur på ski

Tag på ski i december, få sæsonens første sving på ski og fortsæt til festlig fælles afterski eller træk jer tilbage på vores hyggelige hoteller. December-skituren er ekstraturen, som lige sniges ind, julefrokosten der gøres 100% sjovere, firmajulefrokosten der binder alle sammen med ræs på pisterne og fællesskab, grin og gode oplevelser.

Læs mere om en december skiferie her.

Julefrokost med det hele Snesikkert skiløb i december

December-skituren er til dig, der gerne vil have et åndehul fra juleræs og stress. Vi sørger for alt det praktiske og de eneste beslutninger, I skal tage er, om det skal være den sorte eller røde piste og hvor stor fadøllen skal være.

Det er altså tre dage fyldt med en masse skiløb uden at skulle holde fri en hel uge. Det hele på den halve tid, kalder vi det.

Julefrokost med det hele i Alperne

Vi sørger for spændende tre-retters menu hver aften på vores klubhoteller og god morgenbuffet hver morgen. En af aftenerne sørger vores danske kokke for en lækker tre-retters juleinspireret menu, så I kan holde en ordentlig julefrokost.

Vi sikrer os, at der er lokal snaps, masser af shots og gode vine som kan bestilles til maden. Vi fortsætter julefesten i baren med fadøl, drinks og musik. Morgenen efter serverer vi en lækker morgenmad, der redder tømmermændene.

Snesikkert skiløb

Vores december-skiture går til Alpe d'Huez og Val d'Isere. Begge områder i Frankrig har en gletscher, så det er altid muligt at stå på ski. Men generelt mangler destinationerne normalt ikke sne i december, så du kan godt glæde dig til noget af det bedste skiløb i Alperne. Desuden er der masser af plads på pisterne og liftkøer er stort set ikke-eksisterende, for alle de andre er jo derhjemme, og de er fuldt optagede af juleræset.

Fornyet energi i december

Vi vil sørge for, at du kommer hjem med en masse gode oplevelser - om det er sprængfyldt med fornyet energi, eller ømme ben og lettere krøllet, er op til jer selv.

Vedrørende afterski og Covid-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

Find den bedste tid på ski

Uanset hvornår, hvor eller hvordan, du vil afsted på skiferie, har vi lige det, der skal til. På vores tilbudsside kan du filtrere efter destinationer, rejsetidspunkter og transportformer, og finde den bedste skiferie til dig og din familie eller venner. Se alle de gode tilbud her.

Få et tilbud på skiferien på december skituren

Lad os hjælpe med at finde en skiferie i december. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.