Pause fra juleræset Skiferie i december

5 gode grunde til at tage på skiferie i december:

  • Du er en af de første på pisterne.
  • Vi søger for det hele, du skal bare nyde selskabet og skiløbet.
  • Du får et pusterum fra juleræs, stress og jag.
  • Du kommer hjem med ny energi og gode minder på bankkontoen.
  • Det bliver med sikkerhed årets julefrokost!

Den hurtige smuttur på ski

Tag på ski i december, få sæsonens første sving på ski og fortsæt til festlig fælles afterski eller træk jer tilbage på vores hyggelige hoteller. December-skituren er ekstraturen, som lige sniges ind, julefrokosten der gøres 100% sjovere, firmajulefrokosten der binder alle sammen med ræs på pisterne og fællesskab, grin og gode oplevelser.

Læs mere om en december skiferie her.

Torsdag d. 12. - søndag d. 15. december med egen transport eller fly fra CPH

Søndag d. 15. - Onsdag d. 18. december med egen transport eller fly fra CPH

Onsdag d. 18. - Lørdag d. 21. december med egen transport eller fly fra CPH

Julefrokost med det hele Snesikkert skiløb i december 2024

December-skituren er til dig, der gerne vil have et åndehul fra juleræs og stress. Vi sørger for alt det praktiske og de eneste beslutninger, I skal tage er, om det skal være den sorte eller røde piste og hvor stor jeres fadøl skal være.

Det er altså tre dage fyldt med en masse skiløb uden at skulle holde fri en hel uge. Det hele på den halve tid, kalder vi det.

Julefrokost med det hele i Alperne

Vi sørger for en god aftensmad og ikke mindst, at der er lokal snaps, masser af shots og gode vine som kan bestilles til maden. Vi fortsætter julefesten i baren med fadøl, drinks og musik. Morgenen efter serverer vi en lækker morgenmad, der redder tømmermændene.

Fornyet energi i december

Vi vil sørge for, at du kommer hjem med en masse gode oplevelser - om det er sprængfyldt med fornyet energi, eller ømme ben og lettere krøllet, er op til jer selv.

Snesikkert skiløb

Vores december-skiture går til Obertauern i Østrig. Her skal du ikke være bange for, om der er sne nok.

Heart Hotel Aurora i Obertauern er en af vores populære destinationer, og det er ikke svært at se hvorfor. Med 150 km pister og 26 lifter, er det en destination der er særdeles perfekt til en kort decembertur. Heart Hotel Aurora ligger midt på hovedgaden, og her bor du med både halvpension, pool, sauna og wellness. Du bor også nær skiløbet, afterski, restauranter, og alt det andet sjove destinationen har at byde på. 

Desuden er der masser af plads på pisterne og liftkøer er stort set ikke-eksisterende, for alle de andre er jo derhjemme, og de er fuldt optagede af juleræset.

Mini-skiferie i december med fly fra Kastrup

Den korte mini-skiferie i december tilbyde med fly fra Kastrup, hvor der er en kort transfer tid fra Innsbruck til destinationen. Vil du heller på en kort decembertur med en anden transportform, tilbydes der også mini-skiferie med egen transport.

Vil du på en mini-skiferie senere på vinteren?

Se alle mini-skiferie med Danski her

Få et tilbud på skiferien på december skituren

Lad os hjælpe med at finde en skiferie i december. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.