Pause fra juleræset Skiferie i december

5 gode grunde til at tage på skiferie i december:

  • Du er en af de første på pisterne.
  • Vi søger for det hele, du skal bare nyde selskabet og skiløbet.
  • Du får et pusterum fra juleræs, stress og jag.
  • Du kommer hjem med ny energi og gode minder på bankkontoen.
  • Det bliver med sikkerhed årets julefrokost!

Den hurtige smuttur på ski

Tag på ski i december, få sæsonens første sving på ski og fortsæt til festlig fælles afterski eller træk jer tilbage på vores hyggelige hoteller. December-skituren er ekstraturen, som lige sniges ind, julefrokosten der gøres 100% sjovere, firmajulefrokosten der binder alle sammen med ræs på pisterne og fællesskab, grin og gode oplevelser.

Læs mere om en december skiferie her.

Søndag d. 10. - torsdag d. 14. december med egen transport eller fly fra CPH

Søndag d. 17. - Onsdag d. 20. december med egen transport eller fly fra CPH

Onsdag d. 20 - Lørdag d. 23. december med egen transport eller fly fra CPH

Julefrokost med det hele Snesikkert skiløb i december 2024

December-skituren er til dig, der gerne vil have et åndehul fra juleræs og stress. Vi sørger for alt det praktiske og de eneste beslutninger, I skal tage er, om det skal være den sorte eller røde piste og hvor stor jeres fadøl skal være.

Det er altså tre dage fyldt med en masse skiløb uden at skulle holde fri en hel uge. Det hele på den halve tid, kalder vi det.

Julefrokost med det hele i Alperne

Vi sørger for en god aftensmad og ikke mindst, at der er lokal snaps, masser af shots og gode vine som kan bestilles til maden. Vi fortsætter julefesten i baren med fadøl, drinks og musik. Morgenen efter serverer vi en lækker morgenmad, der redder tømmermændene.

Fornyet energi i december

Vi vil sørge for, at du kommer hjem med en masse gode oplevelser - om det er sprængfyldt med fornyet energi, eller ømme ben og lettere krøllet, er op til jer selv.

Snesikkert skiløb

Vores december-skiture går til Mayrhofen og Ischgl i Østrig. Her skal du ikke være bange for, om der er sne nok.

Heart Hotel Sylvia i Ischgl er en af vores populære destinationer, og det er ikke svært at se hvorfor. Med 239 km pister og 45 lifter, er Ischgl et af de største skiområder i Europa. Du kan forvente en fantastisk skitur i et område, hvor sneen er garanteret takket være høje beliggenhed og 1.000 snekanoner, der står klar til at lave sne til jeres december skiferie.

Heart Hotel Nordstern i Mayrhofen er også et populært valg, især på grund af dens placering. Det ligger lige ved dalstationen, så du kan stå på ski direkte fra døren. Mayrhofen tilbyder også et bredt udvalg af pister, fra lette pister til mere udfordrende løb. I Mayrhofen har du mulighed for at boltre dig på 535 kilometer, der bare venter på at blive kørt på. Skidalen er sammensat af 4 byer; Mayrhofen, Zell am Ziller, Stumm og Hintertux (gletscher), og med skibussen er det nemt for dig at komme rundt. 

Desuden er der masser af plads på pisterne og liftkøer er stort set ikke-eksisterende, for alle de andre er jo derhjemme, og de er fuldt optagede af juleræset.

Få et tilbud på skiferien på december skituren

Lad os hjælpe med at finde en skiferie i december. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.