Ski-in/ski-out Bo tæt på pisten

Drømmer du om at kunne glide direkte ud på pisten fra din egen dør? Så anbefaler vi, at du bor på et hotel med ski-in/ski-out. For familier er det perfekt at bo med ski-in/ski-out. Ingen besvær med at få alle børn og udstyr med i en bus eller at gå flere hundrede meter for den sags skyld. Her begynder dit skieventyr lige uden for døren - for hele familien. 

Gode grunde til at bo med ski-in/ski-out

  • Brug kræfterne på skiløbet // ..og ikke på at slæbe dine ski og stave
  • Først på ski // klik i skiene og ram pisterne som de første
  • Hurtigt hjemme // Det går også den anden vej. Når benene er træt er det nemt
  • Udsigten // Er ofte god, fordi opholdene ligger tæt på de store skiområder

Tilhører du gruppen af skiløbere, der ikke kan få pisten tæt nok på? Som drømmer om at trille fra morgenbordet og ud på pisten? Typen der vil slå de første sving på jomfrupisterne hver morgen?  Så kommer her en liste med vores populære ski-in/ski-out hoteller.

Bo tæt på skiløbet

Vi tilbyder også en række hoteller, der måske ikke helt er ski-in/ski-out, men hvor der er mindre end 100 meter til skiløbet.

Ski-in/ski-out favoritter

Bo tæt på skiløbet

Ligger vores egne hoteller Et sneboldekast fra pisten

Le Refuge, Alpe d'Huez, Frankrig

På vores eget Hotel Refuge får du ægte ski-in/ski-out! Pisten ligger lige uden for vinduerne og med kun 75 meter til nærmeste lift. Vi anbefaler blandt andre hotellet til børnefamilier.

Vores eget hotel med dansk personale er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning. Det er ikke luksus, men hvad det evt. måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning, den gode mad og selvfølgelig den korte afstand til pisten. Læs mere om Le Refuge her

Heart Hotel Pinzgauerhof, Hinterglemm, Østrig

Heart Hotel Pizgauerhof ligger for foden af pisten og kun en spytklat fra liften. Hotellet bliver drevet af vores skandinaviske personale, der sørger for, at du bliver taget godt i mod og har alt, du har du brug for på en vellykket skiferie.

Er du til østrigsk afterski, er Pinzgauerhof også stedet. Få meter oppe på pisten ligger afterskibaren, Goasstall, hvor festen hver dag skydes i gang af ’Den Glade Ged’, der kommer forbi og danser. Vi anbefaler hotellet til grupper, der ønsker at rejse på skiferie sammen. Læs mere om Hotel Pinzgauerhof her

 

Heart Hotel Aurora, Obertauern, Østrig

Vores nyeste klubhotel tre-stjernet Heart Hotel Aurora ligger på hovedgaden og med skiløb lige uden for døren. Her byder vi familier, par og venner velkommen til en skiferie i det snesikre Obertauern. Her skal du blot krydse vejen, klikke skiene på og suse ned mod liften der tager dig videre op i området. Læs mere om Hotel Aurora her.

Heart Hotel Widmoos, Wagrain, Østrig

Om Danskis eget Heart Hotel Widmoos siger de lokale, at det ligger i himlen over Wagrain. Det er måske lidt en overdrivelse, men hoteller ligger mega godt med direkte udgang til pisten. Det betyder, at du bare kan hoppe i støvlerne, klikke i skiene og suse afsted. Hotel Widmoos er ét af vores mest populære ophold til børnefamilier. Til de mindste, eller nyeste skiløbere i familien, ligger der en "øve-lift" i baghaven. Læs mere om Hotel Widmoos her

Heart Hotel Alpenheim, St Anton, Østrig

Vores populære morgenmads Heart Hotel Alpenheim ligger med udsigt til pisterne og blot få meter fra pisten. Om morgenen klikker du blot i skiene og står på ski ned til Nasserein-gondolen, som ligger kun få minutter fra Pension Alpenheim. Om eftermiddagen, når du kommer hjem med ømme skiben, kan du stå på ski til hotellet. Der er altså ikke meget spildtid her! Læs mere om Pension Alpenheim her.