Rejs alene sammen med andre Solo skiferie til Alperne med Danski

Solo på ski er afholdt for denne gang.

Skrive dig op i nedenstående formular og vær blandt de første der får besked når Solo på Ski 50+ kommer til salg til skiskæsonen 2023/24. Turen er et stort hit og bliver hurtigt udsolgt. 

På en solo-skiferie med Danski får du:

  • Skiløb med andre passionerede skiløbere
  • Fællesskab og samvær på og udenfor pisten
  • Et særligt ugeprogram kun for deltagere på denne tur
  • Gode grin, fede oplevelser og den bedste tid
  • Guidet tur på områdets bedste pister

★★★★★ Fantastisk solo tur, hyggeligt hotel med god mad og guider der fik det hele til at spille - Facebook anmeldelse af Jøren Stoltze Mikkelsen, deltager på turen i 2022. 

På ski alene med fællesskabet

Selvom du rejser alene på skiferie, så er det ikke ensbetydende med, at du er alene på skiferie. Vores solo skiferie er et tilbud til dig, som af den ene eller anden årsag rejser alene, men som gerne vil være i selskab med andre. Her får du et fællesskab, hvor I er fælles som passionen for skiløb og kan dele unikke skioplevelser.

Formålet er at give singler eller par, hvor kun den ene part står på ski, muligheden for at få en masse skiløb uden forstyrrelser fra større grupper og børnefamilier. På den måde behøver du altså ikke undvære den friske bjergluft og fællesskabet, selvom du rejser alene.

Læs mere om solo skiferien her

Skriv dig op til Solo på ski turen 2024

Hvorfor ikke skrive dig op til næste års tur allerede nu? Så får du information om turen og mulighed for booking før alle andre!

Skiferie med Danski i Alperne - skirejser til Østrig, Frankrig og Italien

Fokus på skiløb og fællesskab Solo skiferie til Alperne

Siden 2007 har vi hvert år arrangeret denne solotur, som har fuld fokus på fællesskab og samvær på pisten for ligesindede skiløbere. Bare fordi alle dine venner eller familie ikke vil med på ski, så behøver du ikke undvære den friske bjergluft og følelsen af at suse ned af pisterne. Der vil være fælles skiløb for flere niveauer, så både nybegyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og gode oplevelser med andre på pisten. Nogle dage vil der også være guidet skiløb rundt på områdets bedste pister.

Aktiviteter for en hver smag

Selvom skiferie handler om skiløb, så sørger vores guider for, at du aldrig føler dig alene eller keder dig selv efter dagen på pisterne er slut. Hver dag er der lagt et program som foruden skiløb og fælles frokoster på områdets bedste restauranter også byder på alt fra afterski, kælketure, quizaftener og diverse lokale arrangementer i byen.

Vi har på tidligere ture eksempelvis haft vinsmagning og været ude og se en hockeykamp. Ugeprogrammet varierer fra år til år. Ugeprogrammet for 2023 kan ses her. Vær opmærksom på, at det varierer fra år til år.

Ikke en scoreferie

Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie for singler, men en solo-skiferie for alle, som rejser alene, single eller ej, hvor du kan fokusere på skiløbet og dele din passion med ligesindede.

Sådan bor du på Solo-skiferien

Du booker en seng på et værelse, hvor du bor med andre af samme køn. 

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke kan garantere at du får det værelse du booker online, da vi efterfølgende fordeler værelserne, så det passer med mænd/kvinder. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at gøre alle tilfredse. 

Hvor og hvornår? 

  • Hvor: Ischgl, Østrig
  • Hvornår: Uge 12 (18. - 25. marts 2023)
  • Hvordan: Fly fra Kastrup, bus eller egen transport
  • Hotel: Hotel Sylvia

Priser på soloturen 2023

Priserne er inkl: Halvpension, årets ugeprogram, 6-dages liftkort og godt selskab! Priserne er vejledende.

  Kør selv Bus Fly CPH
Dobbeltværelse "budget" som enkeltværelse

12.849

13.949

15.049

Seng på dobbeltværelse

8.549

9.649

10.749

Seng på dobbeltværelse med 1 opredning

7.249

8.349

9.449

Seng på dobbeltværelse med 1 opredning og balkon

7.649

8.749

9.849

Seng på dobbeltværelse med 2 opredninger til 3 pers. og balkon

7.649

8.749

9.849

Seng på dobbeltværelse med 3 opredninger til 4 personer med balkon

7.099

8.199

9.299

 

Vild med solo-turen? Så kan du også lide ..