Ikke en score-ferie Tag solo eller single på skiferie til Alperne

Har du passion for skiløb, men mangler du nogen at rejse med? Så er der godt nyt! Ta' med Danski til Alperne og mød andre skientusiaster der også rejser alene på skiferie.

Ikke en scoreferie

Solo på ski er en ferieform for dem, der af den ene eller anden årsag rejser alene på skiferie, men gerne vil være i selskab med andre, der deler passion for skiløb og unikke skioplevelser. Formålet er at give singler eller par, hvor kun den ene part står på ski, mulighed for at få en masse skiløb, uden forstyrrelser fra større grupper og børnefamilier. 

Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie. Der er tale om en skiferie, hvor man møder ligesindede, som alle har en stor passion for ski – single eller ej.

Skiløb for alle uanset niveau

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor arrangerer vi fælles skiløb på alle niveauer, så både begyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og sjov på pisten samt andre ligesindede at dele de mange oplevelser med. Nogle dage vil der også være skiløb med en instruktør, som viser jer rundt i det store skiområde.

Afterski og arrangementer til enhver smag

Hos Danski har vi gennem årene opnået stor succes med skirejser, hvor du kan tage alene på ski og møde nye spændende mennesker, som har samme interesse og passion som dig - nemlig skiløbet. 

Foruden fællesskiløb, så sørger vores guider for et godt ugeprogram, der udover at sikre at alle når hele skiterrænnet igennem og får besøgt de gode restauranter, også tager højde for hyggeligt samvær om aftenen på hotellet med afterski, spilaften og meget mere.

Skal du med på turen i 2019?

I uge 13 2019 går turen til Val d'Isere i Frankrig til vores helt nye Danski Klubhotel Le Fjord. Hotellet ligger i hjertet af Val d'Isere og kun 500 meter fra pisten og liften. Hotellet rummet charmerende værelser, en hyggelig lounge med plads til gode snakke, grin og arrangementer og så er turen naturligvis med halvpension.

Men det er ikke kun hotellet, der er lækkert. Val d'Isere bliver betegnet som Verdens Bedste Skiområde med mere end 300 pistekilometer og to gletsjere, som er forbundet af 94 lifte. I Val d'Isere er der skiløb for alle niveauer, afterski i verdensklasse og et eksklusivt byliv.

Læs mere og book her.

Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal enkelt og dobbeltværelser, og at det er først-til-mølle princippet.

Psst ... Er du +50 år? Så har vi en solo skiferie for netop dig! Læs mere her.

Vil du med på solo skiferien?

Udfyld formularen herunder og få et gratis, uforpligtende tilbud på turen.

Solo på ski et oplagt valg for dig der mangler selskab på pisten