Rejs alene sammen med andre Solo skiferie til Alperne med Danski

GLÆD DIG!! I anledning af at vores Solo-ture har 30 års jubilæum, slår "Solo på ski" og "Solo på ski 50+" sammen til et brag af en skitur!

LÆS ALT OM TUREN HER

På en solo-skiferie med Danski får du:

 • Skiløb med andre passionerede skiløbere
 • Fællesskab og samvær på og udenfor pisten
 • Et særligt ugeprogram kun for deltagere på denne tur
 • Gode grin, fede oplevelser og den bedste tid
 • Guidet tur på områdets bedste pister

★★★★★ Fantastisk solo tur, hyggeligt hotel med god mad og guider der fik det hele til at spille - Facebook anmeldelse af Jøren Stoltze Mikkelsen, deltager på turen i 2022. 

Hvor og hvornår?

 • Hvor: To be announced
 • Hvornår: Uge 4: Lørdag d. 18. - lørdag d. 25. januar
 • Hvordan: Fly fra Kastrup, bus, tog eller egen transport
 • Hotel: To be announced

På ski alene med fællesskabet

Selvom du rejser alene på skiferie, så er det ikke ensbetydende med, at du er alene på skiferie. Vores solo skiferie er et tilbud til dig, som af den ene eller anden årsag rejser alene, men som gerne vil være i selskab med andre. Her får du et fællesskab, hvor I er fælles som passionen for skiløb og kan dele unikke skioplevelser.

Formålet er at give singler eller par, hvor kun den ene part står på ski, muligheden for at få en masse skiløb uden forstyrrelser fra større grupper og børnefamilier. På den måde behøver du altså ikke undvære den friske bjergluft og fællesskabet, selvom du rejser alene.

Det er ikke muligt at benytte rabatkode på specialture.

Læs mere om solo skiferien her

Skriv dig op til Solo på ski turen 2025

Hvorfor ikke skrive dig op til næste års tur allerede nu? Så får du information om turen og mulighed for booking før alle andre!

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skiferie med Danski i Alperne - skirejser til Østrig, Frankrig og Italien

Fokus på skiløb og fællesskab Solo skiferie til Alperne

Siden 2007 har vi hvert år arrangeret denne solotur, som har fuld fokus på fællesskab og samvær på pisten for ligesindede skiløbere. Bare fordi alle dine venner eller familie ikke vil med på ski, så behøver du ikke undvære den friske bjergluft og følelsen af at suse ned af pisterne. Der vil være fælles skiløb for flere niveauer, så både nybegyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og gode oplevelser med andre på pisten. Nogle dage vil der også være guidet skiløb rundt på områdets bedste pister.

Aktiviteter for en hver smag

Selvom skiferie handler om skiløb, så sørger vores guider for, at du aldrig føler dig alene eller keder dig selv efter dagen på pisterne er slut. Hver dag er der lagt et program som foruden skiløb og fælles frokoster på områdets bedste restauranter også byder på alt fra afterski, kælketure, quizaftener og diverse lokale arrangementer i byen.

Vi har på tidligere ture eksempelvis haft vinsmagning og været ude og se en hockeykamp. Ugeprogrammet varierer fra år til år. Ugeprogrammet for 2023 kan ses her. Vær opmærksom på, at det varierer fra år til år.

 

Hvor og hvornår? 

 • Hvor: To be announced
 • Hvornår: Uge 4: lørdag d. 18. - lørdag d. 25. januar 2025
 • Hvordan: Fly fra Kastrup, bus, tog eller egen transport
 • Hotel: To be announced

Ikke en scoreferie

Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie for singler, men en solo-skiferie for alle, som rejser alene, single eller ej, hvor du kan fokusere på skiløbet og dele din passion med ligesindede.

Sådan bor du på Solo-skiferien

Du booker en seng på et værelse, hvor du bor med andre af samme køn. 

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke kan garantere at du får det værelse du booker online, da vi efterfølgende fordeler værelserne, så det passer med mænd/kvinder. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at gøre alle tilfredse. 

Hvad, hvor og hvornår? Ugeprogram og priser

Ugeprogrammet kan variere fra år til år og offentliggørelse op til turen.

Se sidste års ugeprogram her.

Vild med solo-turen? Så kan du også lide ..