Solo eller single på ski

Solo eller single? Tag med Danski til Alperne

Har du passion for skiløb, og mangler du nogen at rejse med? Tag med Danski til Alperne og mød andre skientusiaster der også rejser alene på skiferie.

På en solo skiferie med Danski får du:

  • Skiløb med andre passionerede skiløbere
  • Fællesskab og samvær på og udenfor pisten
  • Et særligt ugeprogram for deltagere på denne tur
  • Gode grin, fede oplevelser og den bedste tid
  • Pistevisninger med vores guider

Fællesskab som solist på ski

Solo på ski er en ferieform for dem, der af den ene eller anden årsag rejser alene på skiferie, men gerne vil være i selskab med andre, der deler passion for skiløb og unikke skioplevelser. Formålet er at give singler eller par, hvor kun den ene part står på ski, mulighed for at få en masse skiløb, uden forstyrrelser fra større grupper og børnefamilier.

Læs mere om solo skiferien her

Vil du med på solo skiferien?

Vores tur i 2019 er desværre udsolgt - men skriv dig op her og få information før alle andre om turen i 2020.

Ikke en score-ferie Solo skiferie til Alperne

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor arrangerer vi hvert år denne tur for dig, der rejser alene på skiferie. Der vil være fælles skiløb på flere niveauer, så både begyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og sjov på pisten samt andre ligesindede at dele de mange oplevelser med. Nogle dage vil der også være skiløb med en instruktør, som viser jer rundt i det store skiområde.

Afterski og arrangementer til enhver smag

For uden fedt skiløb sørger vores guider for et godt ugeprogram, der udover at sikre at I når hele skiterrænnet igennem og får besøgt de gode restauranter, også tager højde for hyggeligt samvær om aftenen på hotellet med afterski, spilaften og meget mere.

Ikke en scoreferie

Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie. Der er tale om en skiferie, hvor man møder ligesindede, som alle har en stor passion for ski – single eller ej.

Skal du med på turen i 2020?

Hold øje her på siden, når vi afslører, hvor turen skal gå hen i 2020. Du kan også skrive dig op her, så får du information før alle andre, når vi er klar med programmet.