Solo eller single på ski

Ikke en score-ferie Tag solo eller single på skiferie til solrige Alpe d'Huez

Har du passion for skiløb, men mangler du nogen at rejse med? Så er der godt nyt! Ta' med Danski til Alpe d'Huez i uge 11 og mød andre skientusiaster der også rejser alene på skiferie.

Ikke en scoreferie

Solo på ski er en ferieform for dem, der af den ene eller anden årsag rejser alene på skiferie, men gerne vil være i selskab med andre, der deler passion for skiløb og unikke skioplevelser. Formålet er at give singler eller par, hvor kun den ene part står på ski, mulighed for at få en masse skiløb, uden forstyrrelser fra større grupper og børnefamilier. 

Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie. Der er tale om en skiferie, hvor man møder ligesindede, som alle har en stor passion for ski – single eller ej. 

Turen går til Alpe d'Huez

Solo-gæsterne invaderer hele Danski Klubhotellet Le Refuge i Alpe d'Huez, som danner rammerne om solo skiferien, for netop at sikre at der ikke er børn eller andre på hotellet, der forstyrrer. 

Hotellet har ægte ski-in/ski-out med pisten lige uden for vinduerne og med kun 75 meter til nærmeste lift. Hotellet drives med dansk personale, som sikrer at du får et fantastisk ophold. Vores hotel er ikke et luksushotel, men hvad hotellet måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning, den korte afstand til skiliften og den fuldstændig udsøgte og formidable mad! Dét kan ord ikke beskrive.

Afterski og arrangementer til enhver smag

Hos Danski har vi gennem årene opnået stor succes med skirejser, hvor du kan tage alene på ski og møde nye spændende mennesker, som har samme interesse og passion som dig - nemlig skiløbet. 

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor sørger vores guider for, at vi til i år har et godt ugeprogram, der udover at sikre at alle når hele skiterrænnet igennem og får besøgt de gode restauranter, også tager højde for hyggeligt samvær om aftenen på hotellet.

Turen er udsolgt i år - men snart afslører vi næste års program.