Er du klar til skiløb? Tag på skiferie med andre +50'er soloskiløbere

OBS: Turen er allerede udsolgt. Hvis du gerne vil afsted på en Solo-tur, så kan du tjekke Solo på Ski-turen ud lige her.

På en solo-skiferie med Danski får du:

  • Skiløb med andre passionerede skiløbere
  • Fællesskab og samvær på og udenfor pisten
  • Specialsyet ugeprogram kun for denne tur
  • Gode grin, fede oplevelser og den bedste tid
  • Pistevisninger med vores guider

★★★★★ Solo +50 er et fantastisk koncept, hvor du står på ski med entusiaster ligesom dig selv, og der bliver også hygget om aftenen - TrustPilot anmeldelse af Carin Høgmark, deltager på turen i 2022. 

Hvor og hvornår?

Nyd fællesskabet ved godt skiløb

Hos Danski har vi siden 2007 arrangeret soloskiture for alle, som rejser alene på ski, men som stadig sætter pris på fællesskabet. Denne solotur henvender sig til dig over 50 år. Formålet har alle årene været at give enkeltpersoner muligheden for at få en masse skiløb og godt socialt samvær i selskab med andre ligesindede skientusiaster.
Det hele foregår vel at mærke uden forstyrrelser fra større grupper, selskaber eller børnefamilier.

Det er ikke muligt at benytte rabatkode på specialture.

Læs mere om solo skiferien her

Book din Solo på ski 50+ tur her

Aldrig alene med Danski Tag på skiferie med andre solo-skiløbere på 50+

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor arrangerer vi år efter år denne tur for alle, der rejser alene på skiferie.

Turen går til solrige Alpe d´Huez i Frankrig

Dum, dum, dum!! Årets Solo på ski 50+ tur går til intet mindre en populære Alpe d´Huez i Frankrig. Alpe d'Huez er en klassiker, der bare bliver bedre og bedre for hvert år, og som vi har sendt gæster til siden skisæsonen 1981/82. Hvert år moderniserer de området for flere millioner og det ses. Derudover er Alpe d'Huez den by i Alperne med flest årlige solskinstimer. Hele 300 dage om året skinner solen nemlig i Alped´Huez og vi mener derfor skisportsstedet vil danne de perfekte ramme om årets Solo på Ski 50+ tur. 

Afterski og arrangementer for alle

Når dagen på ski er veloverstået, sørger guiderne for hyggelig afterski og arrangementer, så der kan snakkes videre med de nye bekendtskaber, du har mødt i løbet af skidagen. Med andre ord er der altså altid noget at give sig til, og du vil aldrig være alene.

Ikke en scoreferie

Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie for singler, men en social solo-skiferie for alle, som rejser alene, single eller ej, hvor du møder nye mennesker der også elsker skiløbet og deler din passion.

Sådan bor du på Solo-skiferien

Du booker en seng på et værelse, hvor du bor med andre af samme køn. 

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke kan garantere at du får det værelse du booker online, da vi efterfølgende fordeler værelserne, så det passer med mænd/kvinder. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at gøre alle tilfredse. 

★★★★★ Super uge 5 sammen med skønne mennesker. Godt planlagt af Danski. Jeg deltager gerne igen på 50 plus single tur - TrustPilot anmeldelse af Karen Wengel, deltager på turen i 2022. 

I løbet af ugen arrangerer vi fælles skiløb på flere niveauer, så både begyndere, øvede og eksperter får udfordringer og sjov på pisten samt andre ligesindede at dele de mange oplevelser med. Vores guider sørger for at vise jer det bedste af området med pauser til frokost på de hyggeligste spisesteder, skiområdet tilbyder.

Hvor og hvornår? 

  • Hvor: Alpe d´Huez
  • Hvornår: Uge 5: Lørdag d. 27. januar - lørdag d. 3. februar
  • Hvordan: Fly fra Kastrup og Billund, eller egen transport
  • Hotel: Hotel Le Refuge

Ugeprogrammet varierer fra år til år. Se ugeprogrammet for 2023 her.

 

Vild med Solo 50+? Så kan du også lide ..