Er du i dit livs bedste alder? Tag på skiferie med andre +50'er soloskiløbere

På en solo skiferie med Danski får du:

  • Skiløb med andre passionerede skiløbere
  • Fællesskab og samvær på- og udenfor pisten
  • Et ugeprogram kun for deltagere på denne tur
  • Gode grin, fede oplevelser og den bedste tid
  • Pistevisninger med vores guider

Nyd fællesskabet ved godt skiløb

Hos Danski har vi årelang erfaring med at arrangere solo- eller singleskiture. Denne singleskirejse henvender sig til alle over 50 år. Formålet har alle årene været at give enkeltpersoner mulighed for at få en masse skiløb - uden forstyrrelser fra større grupper og børnefamilier, med en masse socialt sammen af andre skientusiaster og ligesindede.

Læs mere om solo skiferien her.

Vil du med på solo skiferien?

Skriv dig op her og få information som den første, når vi er klar med turen i 2020!

Vi forventer at være klar med information om turen i slutningen af foråret.

Er du i dit livs bedste alder? Tag på skiferie med andre solo skiløbere 50+

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor arrangerer vi år efter år denne tur for alle der rejser alene på skiferie.

Fælles skiløb og pistevisninger

I løbet af ugen arrangerer vi fælles skiløb på flere niveauer, så både begyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og sjov på pisten samt andre ligesindede at dele de mange oplevelser med. Vores guider sørger også for varierede pistevisninger et par gange, så alle får set det bedste af området, med pauser til frokost på de hyggeligste spisesteder, vi kan finde.

Afterski og arragementer for alle

Når dagen på ski er veloverstået, sørger guiderne for hyggelig afterski og arrangementer, så der kan snakkes videre med de nye bekendtskaber, du har mødt i løbet af skidagen. Med andre ord er der altså altid noget at give sig til - og du vil aldrig være alene.

Skiferien går til ... 

Hold øje her med siden, når vi løfter sløret for turen i 2020 eller skriv dig op her. Så får du information før alle andre om turen i 2020!