Er du i dit livs bedste alder? Tag på skiferie med andre solo skiløbere 50+

På en solo skiferie med Danski får du:

  • Skiløb med andre passionerede skiløbere
  • Fællesskab og samvær på- og udenfor pisten
  • Et ugeprogram kun for deltagere på denne tur
  • Gode grin, fede oplevelser og den bedste tid
  • Pistevisninger med vores guider

Hos Danski har vi årelang erfaring med at arrangere solo eller single skiture. Denne single skirejse henvender sig til alle over 50 år. Formålet har alle årene været at give enkeltpersoner mulighed for at få en masse skiløb - uden forstyrrelser fra større grupper og børnefamilier, med en masse socialt sammen af andre skientusiaster og ligesindede.

Læs mere om solo skiferien her.

Pssst! Der er kun 3 pladser tilbage.

Vil du med til Obertauern?

Udfyld formularen herunder og få et gratis, uforpligtende tilbud på solo +50

Solo +50 i Alperne - skituren for dig der gerne vil på skiferie med andre skientusiaster

Er du i dit livs bedste alder? Tag på skiferie med andre solo skiløbere 50+

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor arrangerer vi år efter år denne tur for alle der rejser alene på skiferie.

Fælles skiløb og pistevisninger

I løbet af ugen arrangerer vi fælles skiløb på alle niveauer, så både begyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og sjov på pisten samt andre ligesindede at dele de mange oplevelser med. Vores guider sørger også for varierede pistevisninger et par gange, så alle får set det bedste af området, med pauser til frokost på de hyggeligste restauranter, vi kan finde.

Afterski og arragementer for alle

Når dagen på ski er veloverstået, sørger guiderne for hyggelig afterski og arrangementer, så der kan snakkes videre med de nye bekendtskaber, du har mødt i løbet af skidagen. Med andre ord er der altså altid noget at give sig til - og du vil aldrig være alene.

Skiferien går til ... Obertauern

I 2019 går turen til Obertauern i uge 6. Obertauern er en eksklusiv by, servicen er høj, hyggen er i top og byen er velorganiseret og moderne. Her er skiløb til alle niveauer, masser af off-piste og naturligvis afterski i verdensklasse - og så er der utrolig snesikkert.

I skal bo på Hotel Marietta, som er vores helt nye 4-stjernede hotel, og med kun 100 meter til pisten er det nærmest ski-in/ski-out. Hotellet har flere saunaer, dampbad, fitnesscenter, pool, spillerum, udsøgt halvpension og roomservice - og meget mere! Her får I altså høj standard hotel med alt, hvad I skal bruge på skiferien - og mere til.

Læs mere og book her

OBS! Der er kun 3 pladser tilbage!

Pssst ... vi har også en anden solo skiferie i uge 13 - læs mere her.