Er du klar til skiløb? Tag på skiferie med andre +50'er soloskiløbere

GLÆD DIG!! I anledning af at vores Solo-ture har 30 års jubilæum, slår "Solo på ski" og "Solo på ski 50+" sammen til et brag af en skitur!

Læs alt om SOLO JUBILÆUMS SKITUREN HER

På en solo-skiferie med Danski får du:

 • Skiløb med andre passionerede skiløbere
 • Fællesskab og samvær på og udenfor pisten
 • Specialsyet ugeprogram kun for denne tur
 • Gode grin, fede oplevelser og den bedste tid
 • Pistevisninger med vores guider

★★★★★ Solo +50 er et fantastisk koncept, hvor du står på ski med entusiaster ligesom dig selv, og der bliver også hygget om aftenen - TrustPilot anmeldelse af Carin Høgmark, deltager på turen i 2022. 

Hvor og hvornår?

 • Hvor: Mayrhofen, Østrig
 • Hvornår: Uge 4: Lørdag d. 18. januar - lørdag d. 25. januar
 • Hvordan: Fly fra Kastrup og Billund, tog, bus eller egen transport
 • Hotel: Hotel Nordstern

Nyd fællesskabet ved godt skiløb

Hos Danski har vi siden 2007 arrangeret soloskiture for alle, som rejser alene på ski, men som stadig sætter pris på fællesskabet. Denne solotur henvender sig til dig over 50 år. Formålet har alle årene været at give enkeltpersoner muligheden for at få en masse skiløb og godt socialt samvær i selskab med andre ligesindede skientusiaster.
Det hele foregår vel at mærke uden forstyrrelser fra større grupper, selskaber eller børnefamilier.

Det er ikke muligt at benytte rabatkode på specialture.

 

Skriv dig op til turen i 2025

Hvorfor ikke skrive dig op til næste års tur allerede nu? Så får du information om turen og mulighed for booking før alle andre!

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skiferie med Danski i Alperne - skirejser til Østrig, Frankrig og Italien

Aldrig alene med Danski Tag på skiferie med andre solo-skiløbere på 50+

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor arrangerer vi år efter år denne tur for alle, der rejser alene på skiferie.

Turen går til ...

Dum, dum, dum!! Årets Solo på ski 50+ tur går til ... To be announced

Afterski og arrangementer for alle

Når dagen på ski er veloverstået, sørger guiderne for hyggelig afterski og arrangementer, så der kan snakkes videre med de nye bekendtskaber, du har mødt i løbet af skidagen. Med andre ord er der altså altid noget at give sig til, og du vil aldrig være alene.

Ikke en scoreferie

Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie for singler, men en social solo-skiferie for alle, som rejser alene, single eller ej, hvor du møder nye mennesker der også elsker skiløbet og deler din passion.

Sådan bor du på Solo-skiferien

Du booker en seng på et værelse, hvor du bor med andre af samme køn. 

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke kan garantere at du får det værelse du booker online, da vi efterfølgende fordeler værelserne, så det passer med mænd/kvinder. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at gøre alle tilfredse. 

★★★★★ Super uge 5 sammen med skønne mennesker. Godt planlagt af Danski. Jeg deltager gerne igen på 50 plus single tur - TrustPilot anmeldelse af Karen Wengel, deltager på turen i 2022. 

I løbet af ugen arrangerer vi fælles skiløb på flere niveauer, så både begyndere, øvede og eksperter får udfordringer og sjov på pisten samt andre ligesindede at dele de mange oplevelser med. Vores guider sørger for at vise jer det bedste af området med pauser til frokost på de hyggeligste spisesteder, skiområdet tilbyder.

Hvor og hvornår? 

 • Hvor: To be announced
 • Hvornår: Uge 4: Lørdag d. 18. januar - lørdag d. 25. januar
 • Hvordan: Fly fra Kastrup og Billund, eller egen transport
 • Hotel: To be announced

Ugeprogrammet varierer fra år til år. Se ugeprogrammet for 2023 her.

 

Vild med Solo 50+? Så kan du også lide ..