Er du i dit livs bedste alder? Tag på skiferie med andre solo skiløbere 50+

Hos Danski har vi årelang erfaring med at arrangere solo eller single skiture. Denne single skirejse henvender sig til alle over 50 år.

Formålet har alle årene været at give enkeltpersoner mulighed for at få en masse skiløb - uden forstyrelser fra større grupper og børnefamilier, med en masse socialt sammen af andre skientusiaster og ligesindede.

Skiløb for alle uanset niveau

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på pisten er vigtige elementer for en god skiferie. Derfor arrangerer vi fælles skiløb på alle niveauer, så både begyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og sjov på pisten samt andre ligesindede at dele de mange oplevelser med. Lyder det ikke fantastisk?

Vores guider sørger i løbet af ugen for varierede pistevisninger, så alle får set det bedste af området, med pauser til frokost på de hyggeligste restauranter, vi kan finde.

Afterski og arragementer for alle

Når dagen på ski er veloverstået, sørger guiderne for hyggelig afterski og arrangementer, så der kan snakkes videre med de nye bekendtskaber, du har mødt i løbet af skidagen. Med andre ord er der altså altid noget at give sig til - og du vil aldrig være alene.

Skiferien går til ... Obertauern

I 2019 går turen til Obertauern i uge 6. Obertauern er en eksklusiv by, servicen er høj, hyggen er i top og byen er velorganiseret og moderne. Her er skiløb til alle niveauer, masser af off-piste og naturligvis afterski i verdensklasse - og så er der utrolig snesikkert.

I skal bo på Hotel Marietta, som er vores helt nye 4-stjernede hotel, og med kun 100 meter til pisten er det nærmest ski-in/ski-out. Hotellet har flere saunaer, dampbad, fitnesscenter, pool, spillerum, udsøgt halvpension og roomservice - og meget mere! Her får I altså høj standard hotel med alt, hvad I skal bruge på skiferien - og mere til.

Læs mere og book her.

Priser fra 6.899 kroner.

Pssst ... du kan også tage med på vores anden solo tur. Læs mere her.

Vil du med til Obertauern?

Udfyld formularen herunder og få et gratis, uforpligtende tilbud på solo +50

Solo +50 i Alperne - skituren for dig der gerne vil på skiferie med andre skientusiaster