Frankrig, Les Arcs

Hotel

Hotel L'Aiguille Rouge - Les Arcs 2000

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel L'Aiguille Rouge - Les Arcs 2000

Vil du gerne have ski-in/ski-out på skiferien og bo i bydelen Les Arcs 2000? Så er du kommet til det rette sted. Som bonus er her en enestående udsigt!

Med 218 hotelværelser er det ikke svært at få øje på dette store, flotte hotel i Les Arcs. Hotellet drives i bedste Danski ånd efter en klubhotel-koncept, hvor børnefamilier er i fokus med underholdning og aktiviteter omkring familiens mindste skiløbere. Bevares, det hele foregår på fransk, så der kan godt opstå lidt sproglige udfordringer for de små - men de er rigtig gode til at få inddraget alle nationaliteter. Legerummet kan benyttes fra + 3 år.

Skiferie med halvpension i Les Arcs

Når du på Hotel L’Aiguille Rouge i Les Arcs, skal du ikke tænke på maden. Alle ophold er nemlig med halvpension, så hver morgen skal du blot gå ned til restauranten og gå ombord i den store morgenbuffet. Den gør dig helt sikkert mæt og klar til en dag på pisterne!

Når du kommer hjem fra ski, og maven knurrer efter god mad, sætter du dig igen til rette i den hyggelige restaurant og nyder en god middag med panoramaudsigt over Alperne. Perfekt måde at slutte en god dag på!

Der er mulighed for at tilkøbe helpension på hotellet.

Værelserne på Hotel L’Aiguille Rouge

Lad os være ærlige. Vi er i Frankrig. Småt er godt må være deres motto, når det kommer til værelser, og sådan er det også på hotellet her. Størrelserne er ikke prangende, men idéen her er, at man er sammen i fællesområderne og ikke på værelserne.

Der er mulighed for at få såkaldte sammenkoblede værelser, altså værelser med en dør imellem, som er perfekt til familien eller vennerne, som gerne vil være sociale - også på hotelværelset - men også gerne vil kunne lukke en dør.

Underholdning til store og små

Som du allerede ved, er der masser af underholdning til familiens mindste skiløbere. Men voksne, eller voksne med barnlige sjæle om du vil, kan også finde masser af underholdning! Her er blandt andet billard og bordfodbold.

Er du til en mere rolig eftermiddag, så tag din kolde øl med ud på den sydvendte terrasse og nyd udsigten over Alperne – en dag i ugen med live musik i baren.

Vær opmærksom på

Når du bor på Hotel L'Aiguille Rouge er liftkortet en del af prisen og det kan derfor ikke fravælges ved booking. Der opnås børne- og seniorrabat på hhv. hotel og liftkort, når man er mere end 2 i et værelse.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Club MMV Les Mélézes og ved Hotel Taj-I Mah. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig og familien på skiferien til Les Arcs!

Afstande

Afstand til piste 10 m

Afstand til lift 20 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Legerum Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Solterrasse Ja

Underholdning Ja

Vis mere

WiFi (mod betaling): Extra Charge

Dobbeltværelse m. balkon 2 pers.

Dobbeltværelse på ca. 18 kvm med 2 enkeltsenge 
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Bad & toilet - TV

Dobbeltværelse m. balkon v. 1 pers.

Dobbeltværelse på ca. 18 kvm med 2 enkeltsenge 
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Bad & toilet - TV

AccommodationTypes