Gæstfrit og billigt Skiferie til Italiens bedste skisportssteder

Fem grunde til at tage på skiferie til Italien:

  • Pengene rækker længere end i Frankrig og Østrig.
  • Du finder nogle af de bedste og mest eftertragtede skisportsdestinationer.
  • Italien er meget familievenligt - og til den ekstreme skiløber er der også muligheder for heliskiing.
  • Italienerne er verdensberømte for deres gæstfrihed.
  • Masser af solskinstimer og snesikkert skiløb venter.

Perfekt skiløb for alle niveauer

Italien er et ideelt sted at tage på skiferie, da der er fyldt med forskellige muligheder, hvilket betyder, at alle kan være med. Om du er på jagt efter skidestinationer til børn og nybegyndere, foretrækker store skiområder med perfekte muligheder for heldagsture, eller foretrækker svært og udfordrende terræn, så har Italien det.

Læs mere om en skiferie til Italien her.

Vores rejsemål i Italien

Canazei

Tag på skiferie til Canazei, der byder på masser af skiløb for alle niveauer.

Læs mere om Canazei

Kombiner et gigantisk skiområde med en by der rummer de bedste afterskisteder og et pulserende natteliv. Tilsæt lækker italiensk mad til priser, der er lavere end i Østrig og Frankrig. Så har du Canazei! Canazei er en del af verdens største skiområde med intet mindre end 1.220 kilometer pister, en fun-park og off-piste. Du finder i den grad skiløb til alle niveauer i Canazei.

Cervinia

Velkommen til Italiens perle: Cervinia!

Læs mere om Cervinia

Cervinia byder på Italiens højeste og smukkeste skiområde. Byen byder på varieret skiløb for alle, og en hyggelig bymidte med et hav af lækre restauranter, stemningsfyldte barer og gode shopping-muligheder. Cervinia er Italiens højeste skisportssted med udsigt til Matterhorn - så du får altså både fantastisk skiløb og enestående udsigt.

Livigno

Livigno er et fantatisk skiområde, med en masse skønne pister for enhver smag.

Læs mere om Livigno

Livigno byder ikke kun på formidabelt skiløb. Her der der også mulighed for gokart, rallykørsel og ATV-kørsel på is, snescooter, paraglidning og andre ekstreme aktiviteter! Ligeledes er der også flere afslappende aktiviteter såsom biograf, wellness, og bowling/spillehal. Der er altså mulighed for at give benene en pause, uden at komme til at kede sig i Livigno.

Madonna di Campiglio

Fantastisk smuk skiområde i Brenta Dolomitterne, der er en del af UNESCO's verdensarvsliste.

Læs mere om Madonna di Campiglio

I Madonna di Campiglio får du 150 pistekilometer, som er forbundet med to andre skiområder. Uanset om du er ny på ski eller øvet, så er der udfordringer for alle. Derudover byder byen på lækre madoplevelser, så du har mulighed for at gå på opdagelse i det italienske køkken i den charmerende by.

Familieferie på ski med godt humør i Passo Tonale

Passo Tonale

Det snesikre og solbeskinnede børneparadis, hvor det praktisk talt er umuligt at fare vild.

Læs mere om Passo Tonale

Italienerne er verdensberømte for at forgude deres “bambini”, og det mærker man tydeligt her. Passo Tonale er indbegrebet af børnevenlighed.

Skiområdet er ikke et enormt virvar af pister, men en dejlig kompakt perle, der er utroligt nem at overskue for store og små.

Sauze d'Oulx

Skiløb for alle i Sauze d'Oulx!

Læs mere om Sauze d'Oulx

Prøv kræfter med over 1.000 kilometer off-piste, gode lange dagsture og et godt liftsystem i Sauze d'Oulx i Italien. I 20 år har vi sendt skiløbere til Sauze d'Oulx, og det gør vi stadig den dag i dag - og det er ikke uden grund. Det er og bliver bare en klassiker!

Skiområdet

Byen

Ophold i Italien

Velpræparerede pister Solrige Italien

Tag med Danski på skiferie til Italien og løb på ski ned ad de særdeles velpræparerede pister i de store italienske skisportsområder. Italienerne er kendte for at værne omhyggeligt om pisterne, så du kan stå op til klargjorte og lækre pister hver morgen.

Alle der har stået på ski i Italien har oplevet den kærlighed de lokale har for sne og skisport, hvilket i høj grad også kommer til udtryk på pisterne. Italienerne er nogle af de bedste til at præparere pister, hvorfor du som skiløbere kan forvente verdensklasse-pister og fantastisk skiløb. Italien huser samtidig nogle af verdens største skiområder, der strækker sig over Alperne i vest og Dolomitterne i øst.

Italiens mange muligheder

Støvlelandet er skinationen, hvor pengene rækker længere, og hvor nogle af de største, bedste og mest eftertragtede skisportsområder findes. Hvis jeres næste skiferie skal gå til Italien, kan du sammen med Danski rejse til Canazei, CerviniaLivignoPasso Tonale og Sauze d'Oulx.  

At rejse på skiferie til Italien er meget mere end godt skiløb og velpræparerede pister. Her er der mange muligheder for at gå ture i de hyggelige italienske byer, besøge de charmerende restauranter og caféer og ikke mindst smage på alt det lækre italienske mad. En skiferie til Italien er med garanti en succes!

Gæstfrie Italien

Italien er det gæstfrie land, der med sin beliggenhed byder på smuk natur, mange solskinstimer samt snesikkert skiterræn, hvor alle har mulighed for være med. I Italien er der hyggelige landsbyer på bjergsiderne og familiedrevne restauranter, der serverer udsøgt mad fra det velkendte italienske køkken. Du vil med garanti få smag for de skønne pastaretter samt de traditionelle italienske stenovnspizzaer, der smager himmelsk, og som kun italienerne kan lave dem.

Familievenlige destinationer i Italien

Italien er et oplagt skirejsemål, hvis du har børn med på skirejsen. Italien har fine og børnevenlige skidestinationer, hvor alle aldre og niveauer har optimale muligheder for at tage de første sving med ski under fødderne. Danski anbefaler især Livigno til børnefamilierne, hvor du også kan få dansk skiskole.

Ekstremskiløb for den modige

Hvis du er til ekstremskiløb, kan Livigno, som et af de eneste steder i Europa, tilbyde heliskiing. Helikopteren sætter dig eller jer af på toppen af bjerget, og så er der kun en vej, og det er nedad. Det handler om mod og viljestyrke, og har du først kastet dig ud i det, er der kun en vej ned, og du får en oplevelse for livet.

Få et tilbud

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Italien. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Danski - skiferier til Frankrig, Italien og Østrig i Alperne

Psst ... Vi har også rejser til to andre lande!