Tre forslag på en mini-skiferie 2022/2023

Skiferien til dig der ...

Vil du gerne blive en bedre skiløber og undervises af Danmarks bedste instruktører?

Danski arrangerer igen i år Skibootcamp, som er en skiferie hvor formålet er at forbedre dit skiløb, så du bliver bedre på ski, skubber dig selv og er sammen med en masse andre skiglade mennesker.

Der vil være fantastisk, inspirerende, niveauinddelt undervisning, workshops, foredrag, hygge om aftenen og meget mere. Så vil du være bedre på ski, så er det nu du skal slå til!

Læs mere om Skibootcamp her

Skal hele familien med på ski?

Skirejsen med hele familien er fantastisk - og vi gør det let af have børnene med.

Danski har udvalgte børnedestinationer og hoteller i Alperne, hvor der er dansk skiskole, børneguider, kælketure, pizzaaften og kram fra vores bløde maskot Snowy.

Vi garanterer, at børnene føler sig velkomne og trygge - og at I forældre får lidt velfortjent alenetid, mens børnene hygger sig med hinanden. Lyder det som noget for dig og din familie?

Læs mere om familie skiferie her

Danski Klubhoteller

Vil du på Danmarks hyggeligste skiferie? Så ta' på et Danski Klubhotel!

Et Danski Klubhotel er et hotel vi selv driver - med vores eget, danske personale og kokke. Her mødes man om det fantastiske skiløb og hyggen - og vi tænker på alt andet!

Alle ophold er med halvpension, så du skal kun tænke på skiløb og hygge. Med andre ord, så danner Danskis egne hoteller rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie i Alperne.

Læs mere om Danski Klubhoteller her

Få selskab på pisten

Rejser du alene på skiferie? Ikke længere!

Har du passion for skiløb, men mangler du nogen at rejse med? Så ta' med Danski til Alperne og mød andre skientusiaster der også rejser alene på skiferie. 

Solo på ski er en ferieform for dig, der af den ene eller anden årsag rejser alene på skiferie, men gerne vil være i selskab med andre, der deler passion for skiløb og unikke skioplevelser.

Læs mere om 'Solo på ski' her

Den bedste tid i Alperne Tag med Danski på skiferie

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

Vi har gode og billige skiferier til Østrig samt rejser til de bedste og mest populære skidestinationer i Frankrig og Italien. Mange af vores skidestinationer er i højtbeliggende områder, hvilket betyder stor snesikkerhed og mange skønne pistekilometer til alle niveauer.

Lad Danski hjælpe med en billig og god skiferie.

Vi har knap 40 års erfaring med at arrangere Danmarks bedste skiferier til Alperne, så vi glæder os til at hjælpe dig og dine med-skiløbere godt af sted på den helt perfekte skiferie.

Hvorfor tage på skiferie med Danski?

Ring til os på telefon +45 86 800 600 eller send en mail til mail@danski.dk, så finder vi den rigtige skiferie til dig.