Tag på skiferie med Danski Vores destinationer i Alperne

For os har det altid handlet om at tilbyde skiferier, vi selv ville tage på. Vi er skiløbere, der konstant er ude på at søge nye oplevelser, samtidig med at vi vil være bedre til det, vi allerede gør.

Få den bedste tid i Alperne

Hos Danski har vi siden 1981 opbygget solid erfaring med at arrangere skiferier, og vi kender dermed Alperne som vores egen bukselomme. Vi har en lang liste over de bedste og mest populære destinationer i Østrig, Frankrig og Italien, som hver især har deres eget kendetegn og niveau når det gælder skiløbet. Uanset alder, niveau og behov, er chancerne store for, at vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte skiferie til Alperne.

Der findes en skiferie til alle

Hos Danski har vi destinationer som er velegnet til børnefamilien, familien med store børn, kæresteparret, vennegruppen og kollegaerne. Uafhængigt af størrelsen på rejsegruppe eller skiløbernes niveau, kan vi hjælpe med at finde den bedste skiferie til Alperne. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen, når du ringer med spørgsmål til skiferien. 

Herudover kan du altid holde sig opdateret på vores brandvarme tilbud, som jævnligt bliver opdateret på tilbudssiden.

Læs mere om vores destinationer her.

Vores destinationer i Østrig

Tilbud på skiferien til Østrig

Vores destinationer i Frankrig

Tilbud på skiferien til Frankrig

Vores destinationer i Italien

Tilbud på skiferien til Italien

Den bedste tid i Alperne Skiløb med familie, venner eller kæresten

Vi er eksperter i at give dig og dine den bedste tid på ski i Alperne. Danski har siden 1981 været i front med at skræddersy skiferier til danskere med kløe i skistøvlerne.

Vi er med dig hele vejen

Når du rejser på skiferie med Danski er du i trygge hænder hele vejen til Alperne. På rejser med fly, venter vores guider i lufthavnen, med transfer til det udvalgte ophold. Ankommer man derimod i enten bus eller bil, tager guiderne imod en på destinationen. Uanset transportform sørger vores guider for at man kommer sikkert frem til indkvarteringen. Det er også guiden, som yder den bedste service ved at hjælpe med ethvert form for spørgsmål eller uopfyldt behov på din skiferie til Alperne.

Billig skiferie til Alperne

Hos Danski tilbyder vi billige skirejser til Alperne. På udvalgte destinationer driver vi vores egne Klubhoteller, som har dansk personale og masser af alpestemning. Her er der plads til ung som gammel, mens der tages specielt hensyn til familier med børn. Klubhotellerne skaber rammerne, mens vi håber på, at du vil være med til at skabe stemningen, der gør vores klubhoteller så unikke. Herudover har vi selvfølgelig et stort udbud af hoteller, lejligheder og chaleter, som man kan indlogere sig på, når skituren går til Alperne.

Skal hele familien med på ski?

Hos Danski kan vi ikke få nok af børns smittende latter og legeglade sind. Derfor har vi gode børnedestinationer og hoteller i Alperne, hvor der er masser af plads til sjov og ballade i sneen. Vi garanterer at børnene vil føle sig velkomne og trygge med mulighed for dansk skiskole, børneguider, kælketure og pizzaaften. På den måde kan de voksne også få lidt velfortjent alenetid, mens børnene hygger sig i hinandens selskab.

Løsninger til alle skiløbere

Hos Danski arbejder vi i Alperne med en række koncepter, som henvender sig forskellige skiløbere. Her kan du finde rejsetyper som fx. skiferie med børn, solo på ski, grupper på ski, December ski og SkiBootCamp.


Herudover tilbyder vi skirejser til gæster, der ikke kan tage en hel uge fri fra arbejde. Mini-skiferien er en mere intensiv skiferie på 3-4 dage, hvor man kan få genopfrisket sit skiløb på pisten. Herudover er turen også oplagt for gæster, som ønsker at tage på ski mere end en gang om året.

Få et rejseforslag på skiferien

Vil du med til Alperne? Udfyld formularen herunder, så vender vi hurtigst muligt retur med et godt forslag på din skiferie.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.