Alt under et tag Bo familiært på vores egne Heart Hotels

Den bedste tid på Heart Hotels

Danski startede i skisæsonen 1981/82 og startede kort tid efter med at drive egne hoteller med dansk personale og masser af fællesskab om skiløbet. Det har altid været et kendetegn for mange af vores gæster, at man søger et fællesskab både på vores egne hoteller samt på pisterne. På vores egne hoteller mødes du altid af søde og imødekommende hotelchefer og personale. Det er som at komme hjem til venner. Det er her man falder ind og bare hygger sig. Netop det, er essensen af Danski og dermed omdrejningspunktet for at drive vores egne hoteller i Østrig. 

Heart Hotels. Feels like home - away from home.
 
Danski er en nu del af TravelHeart Family og vi har i den forbindelse ændret navnet på vores klubhoteller til Heart Hotels. Heart Hotels står for de samme kerneværdier som tidligere. Den samme familiære stemning, med søde danske hotelchefer, dansk personale og den gode nærende mad, som kendetegner vores hoteller. Din familie, dine børn, bedsteforældre eller venner og kæreste - alle er velkomne på vores Heart Hotels.  

Læs mere om Heart Hotels her.

På Heart Hotels får du 

 • Ski-in/ski-out med maksimalt 500 meter til liften eller byen 
 • Trådløst WIFI 
 • Meget for pengene 
 • Dansk serviceminded personale 
 • Dygtige danske kokke 
 • Den bedste danske guideservice 
 • Rigtig god 3-retters aftenmenu på hoteller med halvpension 
 • Lækker mættende morgenmadsbuffet  
 • På flere hoteller finder du børnekonceptet SnowyClub i udvalgte uger 
 • Andre danske skiløbere der ønsker at være sociale 
 • Nærhed og den helt særlige hjemlige stemning 

 Heart Hotels

Se vores Heart Hotels

Heart Hotels Danmarks hyggeligste skiferie

Siden 1981 har Danski udviklet sig sammen med gæster og samarbejdspartnere. Det har altid været et kendetegn for mange af vores gæster, at man søger et fællesskab såvel på som udenfor pisterne. Det er som at komme hjem til venner. Det er her man falder ind og bare hygger sig.

Velkommen indenfor på Heart Hotels - tæt ved skiløbet 

Vi glæder os altid til at byde gæster indenfor hos os på Heart Hotels. Fællesnævneren for vores egne hoteller er, at du bor tæt ved pisten, liften eller byen. Hotellerne driver vi med søde danske hotelchefer og deres flok af unge mennesker der servicerer jer i baren, restauranten og hygger om jer på hotellet. Derudover har vores søde og kompetente danske guider deres daglige gang på hotellerne og sørger for, at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær. Du skal ikke tænke på andet end skiløb. 
 
Selv vores kokke er danske, og sørger for at give jer en rigtig god madoplevelse, når du besøger vores Heart Hotels. Den sunde morgenbuffet og den mættende aftensmad, samt den gode kaffe eller drink i baren.  

En familievenlig skiferie til Alperne 

Vores beliggenhed, direkte ved pisten eller byen, er noget ikke mindst børnefamilier synes godt om. I det hele taget er børnene altid velkomne på vores hoteller, og på de fleste hoteller er der indrettet et specielt legerum, hvor de kan boltre sig med deres nye venner eller tage en hyggestund over et spil. På Heart Hotels Widmoos i Wagrain har vi hele sæsonen vores populære børnekoncept SnowyClub. Heart Hotel Himmelberg i Wagrain og Heart Hotel Aurora i Obertauern er der SnowyClub i udvalgte uger. Læs mere her.

 

Mød Heart Hotels eget personale

På vores egne hoteller ansætter Heart Hotels selv både hotelchefer, hotelpersonale, egne kokke og pedeller. På den måde skaber vi nærhed, hygge og kan give en 360 graders service. Vi ansætter hver år en masse søde, unge danskere, svenskere og nordmænd der gerne servicerer vores gæster på vores hoteller og ønsker en sæson på ski, med det fællesskab det bringer. Vi vægter imødekommenhed og den hjemlige atmosfære meget højt - højere end betydningen af vinstokkenes placering. Denne filosofi afspejler sig i vores personale, hvis primære opgave er at sikre, at vores gæster bliver mødt af engagerede og glade unge mennesker, der er der for at sikre jer en fantastisk oplevelse under jeres hotelophold 

Lad os være ærlige! Ikke alle vores Heart Hotels er luksushoteller. Mange af vores Heart Hotels er nemlig autentiske østrigske hoteller og det kan vores gæster godt lide. Hvad hotellerne måtte mangle i luksus, opvejes af den hyggelige stemning, hjerterum, god nærværende service og lækker mad.  

Hotel Refuge i Alpe d’Huez 

Hotel Refuge drives af af det danske par Signe og Jacob og deres 2 børn og er et hotel der har været en del af Danski siden 1996, hvor vi drev det første gang. Det er ikke et Heart Hotels, men drives ud fra samme værdisæt. Nemlig at sikre at den familære stemning, hvor du bliver budt indenfor hos en skifamilie der sørger for, at du har en rigtig god skiferie. Hotellet ligger også genialt placeret lige ved piste og lift, har også dansk personale og dygtige kokke og søde Danski guider. Derudover har Hotel Refuge i Alpe d`Huez også vores børneklub - SnowyClub.

 

Besøg vores Heart Hotels

Mad og drikke Heart Hotels lækre madoplevelser

Den bedste mad på din skiferie  

Morgenmaden på et Heart Hotel består af en lækker morgenmadsbuffet hvor der er rig mulighed for at forsyne sig med forskelligt brød, pålæg, frugt og grønt, juice, yoghurt med toppings, croissanter og æg. Med andre ord er der altså ingen fare for at man tager sulten ud på pisten. 

På hoteller med halvpension serveres der en 3-retters menu, hvor fokus er, at det skal være lækkert, velsmagende og mættende efter en lang ski-dag. Børnene er der også tænkt på i denne sammenhæng, at der laves en børnevenlig børnemenu, så både store og små bliver mætte og tilfredse. Til afterski og efter middagen byder bartenderne på kaffe, drinks, vin, øl og vand - og selvfølgelig varm kakao.  
 
På ankomstdagen mellem kl. 18.00 og 20.00, kan du se frem til en enkel og robust varm ret, enten fra buffet eller tallerkenserveret. Til de gæster, der ankommer senere på aftenen, byder vi på en sandwich frem til kl. 22.30 

Mulighed for vegetar/vegansk menu

vores Heart Hotels forsøger vi, at sikre alle en god madoplevelse – også hvis du har allergier. Vi kan tage højde for følgende allergier: gluten, nødder, mælk eller laktose. 

Er du mælkeallergiker, laktoseintolerant, veganer, vegetar eller pescetar tilbyder vi en dejlig vegetarisk menu som også er vegansk.  

For at sikre at vi kan imødekomme en vegansk/vegatar menu og eventuelle allergier skal dette informeres når du booker din rejse. Vi gør opmærksom på, at når du bestiller vegetar/vegansk menu, gælder det for alle dine middage på hotellet. 

Har du andre allergier eller madpræferencer end ovenstående er du velkommen til at kontakte os på mail@danski.dk, så undersøger vi mulighederne for at imødekomme dette. 

Prøv kendte og lokale vine  

På vores Heart Hotels udvælger vi nøje vin til vinkortet. Vi byder på klassikere fra kendte vinområder, samt lokale vine. Der er således gode muligheder for, den nysgerrige og vininteresseret gæst, at prøve de unikke vine, der er sjældne derhjemme. 

Vi anbefaler hver dag vine som er tilpasset dagens menu – det kan vi kun anbefale at prøve da smagene er tilpasset menuen. Det vil vores søde personale informere om når I sætter jer til bords om aftenen.  

Vi tilbyder også vand, danskvand, forskellige øl og sodavand. Vi har typisk også forskellige drinks på menukortet

Vi glæder os til at byde alle velkommen på Heart Hotels. 

Danmarks bedste skirejsebureau 

Vi er meget stolte af vores mange Danski-ansatte, der hele sæsonen arbejder i Alperne og sørger for, at I får den bedst mulige service. Om det er servicen på vores egne hoteller der gør det, personalet på kontoret eller de søde guider der knokler hele sæsonen igennem. Vi ved det ikke, men Danski blev i 2022 kåret til “Danmarks bedste skirejsebureau” af Danish Travel Award. Måske det har noget at gøre med den helt særlige familære ånd der går igen i alt hvad vi laver og især på vores egne Heart Hotels, hvor du er omgivet af folk der vil gøre deres bedste for at du får en rigtig dejlig skiferie.  

Danmarks hyggeligste skiferie 

Danskis egne hoteller Heart Hotels danner rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie. Her mødes I om det fantastiske skiløb og lader jer opvarte af Danskis eget personale. Har du spørgsmål eller vil du gerne høre mere, så ring til os på 86 800 600. 

 

Heart Hotels

Få et tilbud

Lad os hjælpe med at få et tilbud. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skiferie i Bad Gastein med Danski