Familie skiferie til Alperne? Tag børnene med på skiferie

Danski gør det let at have børnene med, når familien skal på skiferie - faktisk er vi eksperter på det område. Vi har udvalgte børnedestinationer og hoteller i Alperne, hvor der er danske instruktører, børneguider, kælketure og meget mere. Så hvorfor ikke gøre det så let og skønt for både store og små skiløbere at tage på skiferie sammen til Frankrig, Østrig eller Italien?

Læs mere om en børnevenlig skiferie her.

Betingelserne for vores børnevenlige destinationer

 • Dansk skiskole
 • Børnevenlige og trygge hoteller tæt på pisten
 • Børnevenligt og sund mad
 • Mange steder med mulighed for at spise fra klokken 18.00
 • Ugeprogram kun til børn
 • Børnemaskot der giver de varmeste kram
 • Danske børneguider

Vores mest børnevenlige hoteller i Alperne

Wagrain

Danski Klubhotel Widmoos
Ski-in/ski-out
Legerum & Sauna

Alpe d'Huez

Danski Klubhotel Le Refuge
Ski-in/ski-out
Legerum 

Alpendorf

Danski Klubhotel Rothirsch
25 meter fra liften
Legerum & sauna

Obertauern

Hotel Marietta
100 meter fra pisten
Pool, spillerum & legerum

Danski gør familie skiferien lettere med ...

Dansk børneskiskole i Alperne med Danski og Snowy

Dansk skiskole

Læs mere om vores danske skiskole

På alle vores børnevenlige destinationer garanterer vi dansk skiskole.

I ØstrigFrankrigItalien tilbyder vi dansk skiskole - nogle steder helt ned fra 3 års alderen. Det er vigtigt at huske, at børn ikke er miniature voksne - og derfor er dansk børneskiskole den bedste løsning for både forældre og børn.

Har du spørgsmål til

Dansk skiskole?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Snowy og børn på pisten - familieskiferie med Danski

Børne ugeprogram

Hver uge vil de danske børneguiderne lave et ugeprogram - kun for børn.

Børn elsker aktiviteter - og vi sørger for, at alle børn går glade og trætte i seng hver dag. Et ugeprogram kun for børn kan indeholde følgende aktiviteter:

 • Pizzaften
 • Børnebio
 • Kælketure
 • Børne afterski
 • Spilaften
 • Snowys eller Pingus fødselsdag

... og meget mere!

Har du spørgsmål til

Børne ugeprogram?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Rosa står på ski i sin pink jakke med Danski

Børnevenligt mad

Sund og nærende mad - også til familiens yngste skiløbere.

På vores børnevenlige hoteller kan du spise aftensmad fra klokken 18.00 - og maden er desuden børnevenlig, så selv mor bliver glad. Her er nemlig grønt på tallerknen. Menuen varierer fra dag til dag, så det ikke er det samme mad de små skal spise hele ugen. Desuden behøver børnene ikke blive siddende ved bordet hele aftenen. Lad børnene spise og derefter lege med hinanden og guiderne på hotellet, mens I forældre kan nyde lidt to-mands tid over et glas vin og den lækre aftenmenu.

Vær opmærksom på, at maden på Hotel Marietta er anderledes end på de tre Danski Klubhoteller.

Har du spørgsmål til

Børnevenligt mad?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Tag på sæson i Alperne med Danski

Danske børneguider

Nyd synet af dine børn lege med andre børn og vores børneguider.

Erfarne børneguider underholder dine børn med aktiviteter og festlige arrangementer der ryster børnene sammen, mens I voksne kan slappe af og nyde en hyggestund på pisten eller i baren. Ugeprogrammet sammensættes uge for uge og tilpasses børnenes alder. Et ugeprogram kan for eksempel bestå af biografaften, sneboldkamp, kælketur, pizzaaften, børneafterski med spil og leg. Desuden vil Snowy eller pandaen Pingu også komme forbi flere gange i løbet af ugen og uddele varme kram til alle børn.

Har du spørgsmål til

Danske børneguider?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Vi sætter børnene i fokus Den bedste familie skiferie

Vi ved godt, du elsker dine børn - men børn elsker også at lege med andre børn! Det får de mulighed for på vores børnevenlige hoteller i Alperne, hvor vi samler danske familier med jævnaldrene børn. Mens du nyder lidt to-mands-tid med din kæreste, så underholder vi de små.

Den bedste tid: En familie skiferie

Danski giver familier mulighed for en skiferie, hvor vi gør det så let som muligt at have børnene med på ski. På vores børnedestinationer giver vi optimale betingelser for en god og problemfri familieskiferie. Den bedste tid med børn er, når der er andre børn at lege med, når børnene er velkomne, når de er i fokus, og ikke mindst synet af trætte og glade børn, der sover tungt efter en dag fyldt med indtryk og leg i sneen - og det bedste af det hele er, at vores børnevenlige koncept ikke er et tilkøb! Det er med i prisen, når du bor på vores børnevenlige hoteller.

Mor-tid med god samvittighed

Det kan ikke siges meget bedre! Når du rejser på skiferie med Danski til vores børnevenlige hoteller i Frankrig og Østrig, så får du mor (eller far) tid med god samvittighed. Dine børn kommer til at elske en uge uden computer og tv, som bliver erstattet af klodsmajor, varm kakao og masser af udendørs leg og skiløb. Alt imens kan du trække dig tilbage og få lidt alene tid - både på pisten og om aftenen sammen med de andre forældre til synet af børnene, der leger og hygger sig - og med sikkerhed går trætte og glade i seng.

SnowyClub i Alperne

Snowy hvad for noget tænker du måske. Men SnowClub er vores børnevenlige koncept - og lettere bliver det ikke at have børn med på ski! Bæveren Snowy og Pandaen Pingu er vores to maskotter, og de elsker at uddele bløde kram til alle børn.

SnowyClub finder du på tre Danski Klubhoteller: Hotel Le Refuge Alpe d'Huez, Hotel Widmoos i Wagrain og Hotel Rothirsch i Alpendorf. I Obertauern på Hotel Marietta hedder det godt nok ikke SnowyClub - men du får det samme.

En børnevenlig anbefaling

Foruden ovenstående, så vil vi i Danski også gerne anbefale Livigno og Hotel San Rocco, hvis du rejser på skiferie med børn. Her har vi godt nok ikke helt de samme muligheder, som på de andre hoteller - men det er utrolig børnevenligt og det samme er området.

Skal vi hjælpe med at finde din familie skiferie?

Vil du gerne have hjælp til at finde den helt rigtige skiferie til dig og din familie? Ring til os på +45 86 800 600 eller send os en mail på mail@danski.dk.

Skiferie med børn Spørgsmål & svar

Hvor finder jeg en billig skiferie med børn?

Hvis du gerne vil på en billig familie skiferie, så kan du sagtens det med Danski. På vores egne klubhoteller i Alperne får du meget for pengene, men vi har også billige lejligheder. Ring til Danski og få de bedste tilbud på en familie skiferie.

En gylden regel er dog, at det er dyrest at tage på familie skiferie i uge 7, 8 og 9 - og billigst i de øvrige uger. Du finder blandt andet en billig familie skiferie til Østrig fra uge 12 og frem, hvor der er gratis liftkort til alle børn på flere destinationer.

Hvor gamle skal børn være før de kan stå på ski?

Det er svært at give et endegyldigt svar på, hvornår dit barn er klar til at stå på ski – det er nemlig meget afhængigt af barnet. Men det er vigtigt, du kigger på en række faktorer, inden du kaster dit barn på et par ski. Det afhænger nemlig også af barnets fysiske modenhed og mentale udvikling. Med andre ord: Der er ingen gylden regel for, hvornår de er klar. Få gode råd til hvornår dit barn er klar til at stå på ski her.

Hvilket land er bedst til en skiferie med børn?

Det har ikke noget med landet at gøre - men derimod destinationen. Vi anbefaler blandt andet Alpendorf, Wagrain, Obertauern og Zell am See i Østrig, Alpe d'Huez i Frankrig og Livigno i Italien.

Lejlighed eller hotel til familie skiferien?

Hos Danski har vi kun vores børnevenlige koncept SnowyClub på tre hoteller i Alperne - men det betyder ikke, at du ikke kan få en billig og god skiferie med børn i lejligheder. Vi har flere lejligheder i børnevenlige områder i Italien, Frankrig og Østrig. Ring til os og hør mere.

Bil, bus eller fly til skiferien med børn?

Når du rejser med små børn, vil vi helt sikkert anbefale dig at flyve på skiferie. Det tager kortere tid, de skal ikke sidde stille helt så længe og er hurtigere fremme end med bus eller kør-selv. Men dermed ikke sagt at man ikke kan køre eller tage bussen til Alperne med sine børn - det kan man sagtens. Vi har faktisk lavet nogle underholdene lege og gode råd til turen - uanset som du vil flyve, med bussen eller køre selv

Familie skiferie til Østrig - hvor skal vi hen?

Vil du gerne på en børnevenlig skiferie til Østrig, så anbefaler vi:

Hvilket skiudstyr skal mit barn have?

Har du flere børn, så kan det godt betale sig at investere i udstyr som skistøvler, ski og hjelm frem for at leje på destinationen. Så kan skiudstyret nemlig gå i arv fra barn til barn, og så er der altså hurtigt sparet mange penge. Få en fuld guide til skiudstyr for børn her.

Skal børn have skihjelm på?

JA! Kortere skal det ikke siges. I Østrig er det et krav, at børnene har skihjelm på, men hos Danski anbefaler vi på det kraftigste, at alle børn har hjelm på - det er simpelthen et spørgsmål om sikkerhed. På vores danske skiskole er det desuden et krav, uanset land, at børnene har hjelm på. Så på med hjelmen! 

Har Danski en pakkeliste til en skiferie med børn?

Ja da! Vi har lavet en komplet pakkeliste, som du kan downloade og krydse af - både i online eller i print. Så husker du at få alt med til Alperne. Se hele pakkelisten her.

Jeg rejser både med børn og teenagere, hvor skal vi tage hen?

Hvis du både har små børn og teenagere, så vil vi anbefale jer at tage til Alpe d'Huez i uge 52, 1 eller 7. Her har vi nemlig vores SkiTeenCamp samtidig med SnowyClub. Det vil sige, at der er underholdning for både små og store skiløbere - perfekt!

Hvor i Alperne er der dansk skiskole?

Vi tilbyder dansk skiskole flere steder i Alperne - både i Italien, Frankrig og Østrig. I Østrig tilbyder vi nogle steder skiskole helt ned fra 3 års alderen, hvor det de øvrige steder først er fra 5-års alderen. Læs mere om hvor vi tilbyder dansk skiskole her.

Har du flere spørgsmål? Ring endelig til os på 86 800 600 og hør mere om en børnevenlig skiferie.