Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Chalet Skadi

Om Chalet Skadi

De 5-stjernede chalet-lejligheder i hjertet af Val d’Isere er til dig, som kun ønsker det bedste - her er både spa, indendørs pool, sauna og dampbad.

Velkommen inden for i de 5-stjernede chalet-lejligheder i hjertet af Val d’Isere! Det her er til dig, hvor kun det bedste er godt nok. 

De nybyggede luksuslejligheder lever i allerhøjeste grad op til de bedste standarder i Alperne. Hvis spa, indendørs pool, sauna og dampbad også klinger godt i dine øre, synes jeg helt afgjort, du skal læse videre. 

Moderne og charmerende lejligheder

Alle lejlighederne er indrettet med eget køkken, så du har rig mulighed for at folde din indre masterchef ud. Ingredienserne kan du købe et stenkast fra lejligheden. Hvis du ikke orker kokkerere hver eneste aften, skal du endelig bare kaste dig ud i det franske køkken. Der er muligheder nok at vælge mellem i Val d'Isere centrum. Alle lejligheder er meget moderne indrettet men samtidig med charme og hygge. Der er en rigtig alpe-stemning i lejligheden, og du får virkelig lyst til at slænge dig i sofaen efter dagens skiløb og bare hygge. Men hvis du alligevel gerne vil lave lidt, eller have løsnet benene op, så er der også rig mulighed for det. I ejendommen finder du blandt andet dampbad, sauna og jacuzzi - så god fornøjelse!

Pisten og liften er kun 300 meter væk

Men altså, nu er du jo ikke taget hele vejen til Val d'Isere for at være i lejlighederne - om end at man godt kunne. Men bare rolig! Du skal ikke bruge lang tid på at komme til og fra skiløbet, 300 meter fra hotellet finder du nemlig pisten og liften. Men hvis de 300 meter virker uoverskuelige i skistøvler, så stopper skibussen lige foran din hoveddør.
Med andre ord har Chalet Skadi alt, du har brug for på skiferien – og mere til! Danski glæder sig til at se dig i Val d'Isere på årets skiferie. 

Afstand til piste

300 m

Afstand til lift

300 m

Afstand til centrum

200 m

Afstand til skibus

50 m

Afstand til skileje

200 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Balkon/terrasse, Dampbad, Fryser, Garage, Håndklæder, Jacuzzi, Kaffemaskine, Komfur, Køleskab, Mikroovn, Opvaskemaskine, Reception, Sauna, Sengelinned, Slutrengøring, Swimmingpool, Vaskeservice, WiFi i lejlighed

Lejlighed 3-værelses 4 personer

Lejlighed på 60m2 med opholdsstue, tv, åbent køkken med kogeplader, oven, mikroovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og meget mere. 2 soveværelser som begge er med 2 enkeltsenge (Kan laves til dobbeltsenge), tv og eget badeværelse. Derudover også en dejlig balkon.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser - Mikrobølgeovn – Køleskab –Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 
 

3-værelses 4 personer + barn

 

Lejlighed 3-værelses 4 personer med pejs

Lejlighed på 60m2 med opholdsstue og pejs, tv, åbent køkken med kogeplader, oven, mikroovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og meget mere. 2 soveværelser som begge er med 2 enkeltsenge (Kan laves til dobbeltsenge), tv og eget badeværelse. Derudover også en dejlig balkon.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser - Mikrobølgeovn – Køleskab –Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 4-værelses 6 personer

Lejlighed på 90m2 med opholdsstue, tv, åbent køkken med kogeplader, oven, mikroovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og meget mere. 3 soveværelser som er med 2 enkeltsenge (Kan laves til dobbeltsenge), tv og 3 badeværelse. Derudover også en dejlig balkon.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser - Mikrobølgeovn – Køleskab –Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 4-værelses 8 personer

AccommodationTypes