Østrig, Bad Gastein

Hotel

Hotel Bristol

Halvpension

Fakta

Om Hotel Bristol

I hjertet af Bad Gastein, på Mozartplatz, ligger 3-stjernede Hotel Bristol.

Bygningen emmer af østrigsk charme og historie. Hotellet blev bygget helt tilbage i år 1912, men gennemgik i 2016 en større renovering, så det nu fremstår nyt og moderne, men stadig med en autentisk stil, da den gamle stil, fra da huset blev bygget, er forsøgt bevaret.

Smagfulde værelser

Med et ophold på Hotel Bristol er du sikret en god skiferie i Bad Gastein. Alle værelser er smagfuldt indrettet, og har alle de faciliteter du måtte få brug for under ferien.

Hver morgen kan du stå op og nyde en stor morgenbuffet i hotellets hyggelige restaurant, og efter en lang dag på ski kan du afslutte dagen med en øl eller drink i baren, hvor der tit vil være live musik.

Tæt på det hele

Fra hotellet er der aldrig langt til den hyggelige bymidte i Bad Gastein, der byder på et væld af restauranter, barer og hyggelige forretninger. Skibussen kører også lige udenfor døren og tager jer hurtigt til liften der tager jer op i det store skiområde.

Husk, at forkæle dig selv på ferien med en tur i et af de kur og spabade, som byen er kendt for – det vil du ikke fortryde.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Kaiserhof, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi glæder os til at se jer i Bad Gastein.

Afstande

Afstand til piste 900 m

Afstand til lift 900 m

Afstand til centrum 600 m

Afstand til shopping 900 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 900 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Live musik Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Solterrasse Ja

WiFi JaDobbeltværelse

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget dusch/wc.
Balkon eller terrasse - Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)  

Dobbeltværelse m. 1 opredning

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer med eget dusch/wc. I dette værelse er der mulighed for opredning til en 3. person.
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Håndklæder – TV 

Dobbeltværelse med 2 opredninger

Et værelse med 4 sengepladser og eget bad og toilet.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes