Østrig, Bad Gastein

Hotel

Hotel Mondi Bellevue

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein er luksushotel for børnefamiler. Her får I blandt andet aktiviteter, spa og wellness, udover fantastisk skiløb.

Her bor I i nærheden af byens liv, der ligger lige rundt om hjørnet, men alligevel i en rolig del af centrum. Dette flotte firestjernede hotel byder velkommen til skigæster, der holder af at have det hele i nærheden på skiferien. Her er aktiviteter og plads til forkælelse for alle aldre.

Bowling, billard og bordtennis

Hotel Mondi Bellevue gør meget for at ingen skal kede sig, mens I bor her. Her er bordtennis, billard og bordfodbold til rådighed for dem, der har lyst til at udfordre hinanden i en dyst på boldkontrol. Hvis bolden må være endnu større, har hotellet selv en bowlingbane, der tager kegler.

Afslapning og wellness

Skulle der være et par vandhunde i rejseselskabet, er dette hotel det helt rigtige sted at tage til. Takket være undergrundens termiske kilder er Bad Gastein et sandt valfartssted for kurbadegæster fra nær og fjern.

Hotellets wellness afdeling er et sandt slaraffenland for badedyr i alle aldre. En swimmingpool med vand, der er 28 grader varmt, og en børnepool der sørger for, at der går lang tid før ungerne, begynder at kede sig. Et stort spabad på knap 30 kvm. leverer vand på en temperatur omkring 32 grader så muskler og led i den grad kan slappe af. Den slags er dejligt før og efter en lang dag på pisterne, skulle vi hilse og sige.

Her er også to saunaer, dampbad, afslapningsområde, aroma-brusebad og sågar et fitnessområde til dem, der trænger til at få pulsen op.

Ophold med morgenmad

Når I vågner om morgenen, kan I stå op til en morgenmadsbuffet, der indeholder alt hvad hjertet begærer. I skal blot sætte jer til rette i hotellets restaurant, hvor der er en hyggelig atmosfære og en smuk udsigt bjergene. Der er rig mulighed for at få tanket kroppen op med god energi, til en hel dag på pisterne.

Hvis I trænger til en godnat-drink, efter at børnene er puttet, har hotellets bar et bredt udvalg af farverige cocktails, kaffe eller et godt glas vin.

Spis godt på toppen

I kan også tage hotellets egen stolelift op i 1.300 meters højde til hotellets store og flotte alpehytte, Mondi Bellevue Alm, hvor I kan nyde udsigten og en lang række dejlige retter. En sjov detalje er, at byens oplyste kælkebane går lige ved siden af hytten, og fører jer tilbage til byen med et kæmpegrin på munden.

Hotellets restaurant, den hyggelige og charmerende Jägerhäusel, byder på stenovnspizzaer og lokale retter sammen med friskskænket øl fra hanen. Ingen går sultne herfra, for portionerne i Østrig er som bekendt generøse.

Hvis det er sjov, velvære og skiløb, I er ude efter, så er Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein et oplagt sted at lade skiferien gå til.

Godt at vide

Hvis I kommer i bil, er der mulighed for at parkere gratis et par meter fra hotellet. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Kaiserhof, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 500 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

SwimmingPool Ja

Vis mere

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Fint værelse på cirka 25-30 kvm. med dobbeltseng, sofahjørne samt eget bad og toilet. Enkelte værelser har også balkon.
Hårtørrer - Pengeskab - Bad eller badekar - Telefon - Håndklæder - TV - Radio - Wi-Fi - Fri adgang til Wellness, Fitnessrum og Bowlingbane

Dobbeltværelse "Panorama"

Fint værelse på cirka 25-30 kvm. med dobbeltseng, sofahjørne samt eget bad og toilet. Værelset har panoramaudsigt ud over bjergene og enkelte værelser har også balkon.
Hårtørrer - Pengeskab - Bad eller badekar - Telefon - Håndklæder - TV - Radio - Wi-Fi - Fri adgang til Wellness, Fitnessrum og Bowlingbane

Juniorsuite

Suite på 43-55 kvm. med separat soveværelse med dobbeltseng. I opholdsafdelingen er der mulighed for 2 ekstra opredninger, badeværelse er med enten bruseniche eller badekar og separat toilet. Enkelte værelser har også balkon.

Hårtørrer - Pengeskab - Bad eller badekar - Telefon - Håndklæder - TV - Radio - Wi-Fi - Fri adgang til Wellness, Fitnessrum og Bowlingbane

Juniorsuite "Panorama"

Suite på 43-55 kvm. med udsigt over bjergene og separat soveværelse med dobbeltseng. I opholdsafdelingen er der mulighed for 2 ekstra opredninger, badeværelse er med enten bruseniche eller badekar og separat toilet. Enkelte værelser har også balkon.
Hårtørrer - Pengeskab - Bad eller badekar - Telefon - Håndklæder - TV - Radio - Wi-Fi - Fri adgang til Wellness, Fitnessrum og Bowlingbane

AccommodationTypes