Østrig, Ischgl

Lejlighed

Apart Maximilian

Fakta

Om Apart Maximilian

Tag på skiferie til Ischgl og bo hyggeligt i Apart. Garni Maximilian, der har en rolig beliggenhed i udkanten af Ischgl og med kort afstand til den nærmeste lift.

Velkommen til din skiferie hos Garni Maximilian, hvor du har valget mellem at bo i deres lejlighed til fire personer eller i et 3-sengs-hotelværelse.

God og rolig beliggenhed

Garni Maximilian ligger i et fredeligt og roligt område af Ischgl med omtrent 10 minutters til fods til byens centrum. Det er derfor ganske nemt at nyde godt af det store og varierede udbud af spisesteder i Ischgl. Dog finder du indkøb, barer og restauranter kun små 200 meter fra huset.

Lejlighederne er med et godt udstyret tekøkken med mikrobølgeovn, kogeplader, opvaskemaskine og spiseplads.

Hotelværelserne er komfortabelt indrettede, og der er gratis WiFi i hele huset.

Værd at vide

Der kan tilkøbes forskellige morgenmadspakker ved ankomst til hotellet.

Der er gratis parkering og skiopbevaringsrum med støvlevarmer.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

OBS: Vi ved Danski råder over 1 lejlighed og 3 værelser i underetagen. Værelserne er ikke en lejlighed, vær opmærksom på det, når du booker.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ønsker dig en dejlig skiferie.

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 50 m

Værelset

TV Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

WiFi Ja

Viskestykker Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse (underetage)

Dobbeltværelse i husets underetage med højtsiddende vinduer bestående af lille entré, bad og toilet, en dobbeltseng samt tv. Værelset er ca. 20m2. Morgenmad kan tilkøbes på stedet.

Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV

3 personers værelse (underetage)

3-sengsværelse i husets underetage med højtsiddende vinduer bestående af lille entré, bad og toilet, en dobbeltseng og en enkeltseng samt tv. Værelset er ca. 25m2. Morgenmad kan tilkøbes på stedet.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV

2-værelseslejlighed til 4 personer (underetage)

Lejlighed til 4 personer på ca. 45 m2 med ét separat soveværelse, badeværelse, opholdsrum med sovesofa til 2 personer, spiseplads samt køkken med opvaskemaskine, mikroovn og kogeplader.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder

3-værelseslejlighed til 5 personer
Lejlighed til 5 personer på mellem 40 og 50 m2 med 2 soveværelser. Derudover stue / køkken med opvaskemaskine, mikroovn og kogeplader.samt badeværelse.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder

AccommodationTypes