Østrig, Ischgl

Lejlighed

Apartment Rätikon

Fakta

Om Apartment Rätikon

Velkommen til Apartment Garni Rätikon, her starter hyggen i Ischgl!

Apartment Garni Rätikon ligger bare en kort gåtur fra den store gondol Pardatschgratbahn, så alle nemt kan komme ud op pisterne. Lejlighederne ligger ligeledes tæt på Ischgl centrum, hvor I har mulighed for både restaurant besøg og indkøbsmuligheder.

Plads til Alle

Lejlighederne er opbygget i hyggelig, ægte østrigsk Alpe stil og indeholder alt det, I har brug for. Lejlighederne er godt rummelige, så der er god plads til alle.

Varme til kroppen

Når I bor i lejligheden, har I gratis adgang til en flot spa-afdeling i bygningen. Her er der mulighed for at få varme tilbage i kroppen efter en skidag. Der er åbent om eftermiddagen og aftenen, så det passer i forholdt til skiløbet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen til Ischgl.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Miniovn Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

2-værelses lejlighed til maks. 5 personer

Lejlighed med fem sovepladser og et badeværelse. Et værelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Derudover opholdsrum med veludstyret køkken samt 2 sove pladser.
TV - Kogeplade - Opvaskemaskine - Kaffemaskine - El-kedel - Mikrobølgeovn - WiFi (ekstra beregning) - Fryser - Telefon - Køleskab 

AccommodationTypes