Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Antony

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Antony

Oplev det 4-stjernede Hotel Antony – en oase af ro og hyggelig stemning i Ischgl.

Velkommen til Antony Hotel, hvor charme og moderne faciliteter mødes i hjertet af Ischgl. Dette 4-stjernede hotel, er placeret i et roligt område og alligevel kun 350 meter fra liften. Det ideelle valg for en uforglemmelig skiferie i det imponerende skiområde, Silvretta Arena.

En beliggenhed, der giver dig det bedste af Ischgl

Hotel Antony, ligger smukt i den rolige del af byen, men med alle Ischgls oplevelser inden for rækkevidde. Kun 400 meter fra byens centrum og et sneboldkast fra skiområdet, er du aldrig langt fra en eventyrlig skidag eller byens pulserende liv.

Værelser der emmer af komfort

Hotellets værelser er en perfekt blanding af rustik charme og moderne komfort, designet til at skabe en følelse af hygge og velvære. Hvert værelse er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, så du kan slappe af og nyde dit ophold i fulde drag.

Morgenmad, der kickstarter din dag

Start din dag med en energifyldt morgenbuffet, hvor et udvalg af friske og lokale delikatesser venter. Hotellets morgenbuffet sørger for, at du er klar til at udforske pisterne med fornyet energi hver morgen.

Wellness for krop og sjæl

Giv dig selv tid til at slappe af i hotellets wellness-område efter en lang dag på ski. Med en sauna og et dampbad, er det det perfekte sted at genoplade dine batterier og forberede dig til endnu en dag i sneen.

Nærhed til alt, du behøver

Med en ideel placering, er Hotel Antony blot et sneboldkast fra Ischgl Terme (badeland) og de livlige pister. Shoppingmuligheder, hyggelige caféer og eksklusive restauranter er alle inden for 400 meters afstand.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 350 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 350 m

Afstand til skileje 350 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Wellness Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse Delux 2-3 personer


Dobbeltværelse på ca. 32 m2, med dobbeltseng samt en sovesofa til en person. Derudover er der badeværelse med toilet, samt karbad med bruser. Værelset er moderne indrettet og har balkon.
TV - Safe - WiFi - Hårtørre - Badekåbe

Dobbeltværelse Classic


Dobbeltværelse på ca. 22 m2, med dobbeltseng der også kan laves til twin seng. Derudover er der badeværelse med toilet, samt bruser. Værelset er moderne indrettet.
TV - Safe - WiFi - Hårtørre - Badekåbe

Dobbeltværelse Comfort 2-3 personer


Dobbeltværelse på ca. 30 m2, med dobbeltseng samt en opredning til en person. Derudover er der badeværelse med toilet, samt med bruser. Værelset er i klassisk ældre østrigsk stil. TV - Safe - WiFi - Hårtørre - Badekåbe

Dobbeltværelse Standard


Dobbeltværelse på ca. 20-24 m2, med dobbeltseng. Derudover er der badeværelse med toilet, samt bruser. Værelset er indrettet i ældre klassisk østrigsk stil. TV - Safe - WiFi - Hårtørre - BadekåbeAccommodationTypes