Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Palin

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Palin

Tag med på skiferie i dejlige Ischgl på dette fine og velplacerede fire-stjernede hotel.

Her bor du i lidt af et smørhul. Der er kun 200 meter til hovedgondolliften, Silvrettabahn, og der er kun fem minutters gang til de to andre lifter, Pardatschgratbahn og Fimbabahn.
 
Derudover er hotellet velbeliggende i forhold til selve byen med den nærmeste restaurant blot 20 meter herfra, og der er et supermarked 120 meter fra hotellet.
 

Morgenbuffet er med i prisen

Du står hver morgen op til en dejlig og stor morgenbuffet, som er inkluderet i prisen. Du er dermed siker på at være tanket godt op med energi inden turen går op i terrænnet.

Der findes masser af gode og hyggelige spisesteder omkring Ischgl, hvor du kan finde aftensmad for stort set enhver smagspræference.

Værelserne

Værelserne på Hotel Palin har TV og badeværelse, og de fleste har udsigt over bjergene. Du kan vælge mellem værelser som standard eller budget. Sidstnævnte er placeret på hotellets nederste etage.
Velvære på skiferien
Hotellet har et spa og wellness-område med både klassisk finsk- og infrarød sauna, dampbad samt et dejligt afslapningsområde.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.


Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

AccommodationTypes