Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Seiblishof

Halvpension

Fakta

Om Hotel Seiblishof

Lækkert 4-stjernet familiehotel i hjertet af Ischgl.

Det 4-stjernede Hotel Seiblishof i Ischgl er helt perfekt for hele familien. Seiblishof ligger blot 150 meter fra indkøbsmuligheder, og så er der kun 300 meter til Ischgls livlige centrum.

Ski-in/Ski-out til stort skiområde

Fra hotellet er der ikke langt til de mere end 238 km pister om morgen – der er nemlig ski-in/ski-out. I det store skiområde er der alt lige fra nybegynder terræn, funparks og off-piste ruter med masser af pudder. En populær rute er den tur, der blandt lokale kaldes for ’Smuglerruten’.

Aktiviteter for hele familien

Når I er færdige med at bruge energi på pisterne, kan hele familien slappe af i hotellets wellness-område som blandt andet byder på et skønt poolområde, børnepool, flere forskellige slags saunaer, dampbade, infrarød kabine og meget, meget mere. Hvis børnene ikke er til vandsjov, så har hotellet også et teater, børnediskotek, biograf, modeshow og livemusik, og til de yngste gæster tilbydes børnepasning. Her er aktiviteter for skiløbere i alle aldre!

Lækker halvpension og afslappende atmosfære

Hver morgen starter ud med en skøn morgenmadsbuffet, og om eftermiddagen serveres der kage og snacks. Om aftenen kan du forvente lokale råvarer, internationale retter og buffet. Der skulle gerne være noget til en hver smag.

I hotellets lounge og bar kan du nyde den afslappende stemning og hyggelige atmosfære. Her er der forskellige arrangementer i løbet af ugen – blandt andet live-musik, teater og vinsmagning.

4-stjernet familiehotel med masser af aktiviteter

  • Ski-in/ski-out
  • Stort skiområde med 238 km pister
  • Lækker halvpension og wellness-område
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 400 m

Afstand til skileje 600 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Konferencerum Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse "Deluxe" med 1 opredning

Dobbeltværelse på ca. 35 kvm med dusch/wc, hårtørrer, TV, internetadgang (mod betaling), safe, Ipod docking, minibar og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

Familieværelse

Smukt indrettet Suite med plads til 3 personer.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes