Østrig, Mayrhofen

Hotel

Sport & Spa Hotel Strass

Halvpension

Fakta

Om Sport & Spa Hotel Strass

Velkommen til Mayrhofen og Sport & Spa Hotel Strass. Her får du masser af lækre wellness faciliteter, som du kan bruge, når den ikke står på skiløb.

Her bor du midt på den hyggelige hovedgade, omringet af smukke omgivelser. På Sport & Spa Hotel Strass, bliver du budt velkommen indenfor til et 4-stjernet hotel, der er familieejet og drevet gennem generationer. Når du træder ind på hotellet, møder du en indretning der er fin, stilren og i en moderne stil.

Du bor lige ved siden af den store lift, der tager dig op i det fantastiske skiområde. Det er altså nemt at komme på ski hver dag - også for de mindste skiben. Derudover, har du shopping, restauranter og barer lige uden for døren. Den hyggelige østrigske alpeby, kan anbefales at gå på opdagelse i - den oser af god østrigsk charme.

Sådan bor du

Værelserne er indrettet i en minimalistisk stil, men med alt du behøver at få den bedste tid på din skiferie. Værelserne er med trægulve, og i en moderne stil, der indbyder til ro og afslappende stemning.

Ophold med halvpension

Alle ophold på Sport & Spa Hotel Strass er der halvpension inkluderet. Det betyder, at du ikke behøver at tænke på noget, og at både morgenmaden og aftensmaden er sørget for dig. Dejlig nemt. Så hver morgen, kan du stå op til en dejlig morgenmadsbuffet, og læne dig tilbage i ro og mag og indtage dagens første måltid i hotellets fine og hyggelige restaurant. Så du skal ikke være bange for, ikke at få energi nok til at kunne klare en dag på ski.

Når du vender retur til hotellet efter en dejlig skidag, kan du til aften igen, sætte dig til rette i restauranten. Her har kokkene sørget for at kreere et dejligt måltid til dig, hvor de altid anvender sæsonens råvarer og som er lokale. Der vil være en 4-retters aftenmenu, som består af en salatbuffet, suppe, forret, hovedret (kød, fisk eller vegansk) og dessert.

Efter aftensmaden, kan du slutte din skidag af, med en god snak eller et spil kort med vennerne, familien eller din partner i hotellets hyggelige bar- og loungeområde. Bartenderne vil helt sikkert også gerne servere dig en god drink, kold øl, et glas vin eller din aftenkaffe.

Afslapning & wellness

Trænger kroppen til en pause efter dagens skiløb, og skal musklerne lige lades op, kan du heldigvis tage en slapper i hotellets wellnessafdeling. Hotellet har et 3.000 kvadratmeter stort spa- og wellness-område, der indbyder til afslapning og velvære for kroppen. Du finder et hav af gode muligheder for at musklerne nok skal blive klar til endnu en skidag. Der er nemlig alt fra is-grotte, saltvandspool, boblebad, pool og flere forskellige former for saunaer. Derudover er der også mulighed for at få æltet kroppen godt igennem, med alle de forskellige massagebehandlinger, det er muligt at tilkøbe. Så der er ingen undskyldninger for, ikke at være klar til endnu en skidag.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Parkplatz Europahaus, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på Sport & Spa Hotel Strass i Mayrhofen!

Afstande

Afstand til piste 25 m

Afstand til lift 25 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 25 m

Afstand til skileje 25 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Konferencerum Ja

Lounge Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Delux 2-3 personer


Værelse med dobbeltseng samt mulighed for en tredje seng eller et par lænestole. Værelset har derudover balkon samt badeværelse med brusebad og toilet.

TV - Safe - Hårtørre - Badekåbe og Slippers 

Dobbeltværelser Hotel Strass


Dobbeltværelse med dobbeltseng og mulighed for en opredning, ved 3 personer. Værelserne er indrettet i klassike østrigske stil, med badveærelse med brusebad og toilet. Værelserne er beliggende i den ældre del af hotellet og der kan forekomme larm fra baren og strøget.

TV - Safe - Hårtørre - Badekåbe og Slippers

AccommodationTypes