Østrig, Zell am See

Lejlighed

Apartment Alpensee

Fakta

Om Apartment Alpensee

Vil familien gerne bo tæt på både centrum og skiløbet i Zell am See, så er Apartment Alpensee et besøg værd for jer.

Hyggelige lejligheder i Apartment Alpensee

Leder du efter en lejlighed i rolige omgivelser, men samtidig tæt på både centrum og skiløb? Så byder Danski dig varmt velkommen i Apartment Alpensee.

1400 meter fra pisten og liften, og 1000 meter fra centrum, finder du den hyggelige lejligheder Apartment Alpensee. Lejlighederne er udstyret med alt, du skal bruge på skiferien – blandt andet et fint køkken, badeværelse med brus og en sovesofa. Lejlighederne er alle moderne indrettet, men stadig med et strejf af tyrol, så du føler dig hjemme på skiferien.

Gode opbevarings muligheder

Kommer du i bil til Zell am See, kan du parkere bilen gratis på en overdækket parkeringsplads. Men det er ikke kun bilen, du kan 'parkere'. Dit skiudstyr kan du nemlig også opbevare i lejlighedens skikælder, så de hver dag er klar til en ny dag på ski i det store skiområde.

Sengelinned er ikke inkluderet, og koster 12€ per person ved ankomst. Derudover er rengøring ikke inkluderet i lejligheden, og koster 100€, som skal betales ved ankomst.

Med andre ord, så har Apartment Alpensee alt du skal bruge på skiferien. Danski glæder sig til at se dig på årets skiferie til Zell am See.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Steinerwirt. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - med kontant, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 1400 m

Afstand til lift 1400 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 407 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Miniovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Request

Skirum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 2-værelses 4 personer

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 person og et badeværelse.
Balkon - Kaffemaskine - Kogeplade - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Køleskab - Brødrister - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 6 personer

Indrettet med 2 soveværelser, dusch/wc og køkken/opholdsrum med soveplads.
Balkon - Kaffemaskine - Kogeplade - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Brødrister - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes