Tag med Danski til Alperne Skiferie uge 7

Den bedste vinterferie

Overvejer du en skiferie med vennerne, familien, svigerfamilien eller kæresten i uge 7? Så tag på en ekstraordinær rejse med Danski, hvor vi har masser af spændende bud på, hvordan du får den bedste vinterferie.

Gode grunde til at tage på ski i uge 7, 2023:

  • Skolerne har fri, så det er en oplagt mulighed for skiferie. 
  • Uge 7 er den traditionelle skiferie-uge med familien.
  • Du er sikker på masser af god feriestemning i Alperne.
  • Østrig, Frankrig og Italien står knivskarpt og venter på dig.

Vinterferie med børn

Hvis du skal på skiferie med børn, vil vi anbefale dig at tage på skiferie med vores børnevenlige koncept SnowyClub. Vi sørger for børnemenu, børneguider, ugeprogram kun for børn med mere. Du finder SnowyClub på Hotel Widmoos i Wagrain, Hotel Le Refuge i Alpe d'Huez samt Hotel Marietta i Obertauern.

Alle steder er der også dansk skiskole, så de mindste får den bedste tid i skiskolen.

Gode skiferier i uge 7 til Østrig

Gode skiferier i uge 7 til Frankrig

Gode skiferier i uge 7 til Italien

På ski i vinterferien Tag med på skiferie i uge 7

Langt størstedelen af de danske skoler afholder deres vinterferie i uge 7, selv om der i ca. 20% af landets kommuner holdes vinterferie i uge 8.

Når ungerne har ferie fra skolen, gør forældrene det som regel også, og det samme gælder for uge 7, hvor mange gerne tager på skiferie.

Uge 7 på ski med børn og familie

Der er noget helt særligt over endelig at sidde i stoleliften på vejen op mod toppen. Nu er ventetiden ovre, og vi kan lige om lidt boltre os i sneen på vores vinterferie.

Ungerne skal måske en tur i dansk skiskole, og de voksne kan trygt tage sig en tur på bjerget imens, for nogle gange er forældrefri-zone det bedste miljø at lære noget nyt i.

Hvor er der en god skiferie i uge 7?

Hos Danski har vi stor tradition for at sende skiglade danske familier til Alperne i netop uge 7 og uge 8. Vinterferien tilbringes på ski i Østrig, Frankrig og Italien, hvor Danski har et hav af destinationer i skisportsbyer, hvor den gode tid på ski er i højsædet.

På ski i uge 7, 2023 – Hvordan gør man?

Hvis I vil rejse med fly eller med bus på ski i vinterferien, så klarer vi den for jer! Ved ankomsten til lufthavnen står vores skiguider klar til at hjælpe jer ombord på transferbussen, som kører jer til destinationen og jeres ophold. Det samme sørger vi for når skiferien er forbi, og I skal vende snuderne hjemad. Transfer er selvfølgelig med i prisen.

Hvis I foretrækker at køre i egen bil til Alperne, er det selvfølgelig også muligt med Danski. Vi arrangerer mange kør-selv skiferier, også i uge 7 i skolernes vinterferie.

Uge 7 ferie

Det handler naturligvis først og fremmest om sjov og leg i sneen, når familien tager på ferie i uge 7 til Alperne.

Danski er specialister i skiferie med børn og deres familier, og de allerbedste steder er vores egne Danski Klubhoteller. Her sørger vores eget personale for at I får den helt perfekte familieskiferie i vinterferien.

I uge 7 er sneen perfekt

Vi strømmer i store flokke på skiferie til Alperne i de to vinterferieuger. Der er mange mennesker, ja, men ikke så mange igen, for vores nabolande og værtslandene holder ikke vinterferie i uge 7.

Det smarte er, at sneen simpelthen ikke findes bedre en i første halvdel af februar måned.

Dagene er også blevet lidt længere og vi er kommet sydpå, så solen titter frem i længere intervaller. Der er masser af D-vitamin at hente til lyshungrende danskere i alle størrelser.

Se vores gode tilbud på en skiferie i uge 7 i Østrig.

Se vores gode tilbud på en skiferie i uge 7 i Frankrig.

Se vores gode tilbud på en skiferie i uge 7 i Italien.

Få et tilbud på skiferien i uge 7

Vil du gerne på skiferie i uge 7 2023? Så udfyld formularen herunder, så sender vi et gratis, uforpligtende tilbud.