Tag med Danski til Alperne Skiferie uge 7

Skal du have hele familien, svigerfamilien, kæresten eller vennerne med på skiferie i uge 7? Så hold vinterferiel Østrig, Frankrig eller Italien med Danski.

Vinterferie med børn

Hvis du skal på skiferie med børn, vil vi anbefale dig at tage på skiferie med vores børnevenlige koncept SnowyClub - her er der fokus på de små hele ugen. Det bliver ikke lettere at have de små med på skiferie! Vi sørger for børnemenu, børneguider, ugeprogram kun for børn med mere. Du finder vores børnevenlige koncept på Hotel Widmoos i Wagrain, Hotel Le Refuge i Alpe d'Huez og Hotel Rothirsch i Alpendorf samt Hotel Marietta i Obertauern. Alle steder er der også dansk skiskole, så de mindste får den bedste tid i skiskolen.

Skiferie med teeangere

Hvis du rejser med teenagere, har vi TeenCamp - her bliver du med garanti årets mor eller far. Det er nemlig den fedeste uge for teenagerne, hvor der er skiløb med andre teenagere, arrangementer uden mor og far og meget mere.

Skiferie i uge 7 er populært

Husk, at uge 7 er skolernes vinterferie. Derfor er der ofte hurtigt udsolgt på skiferier i uge 7 - så vent ikke for længe med at bestille.

Kontakt os og bestil din skirejse

Kontakt vores Travel Managers på telefon 86 800 600 og bestil jeres vinterferie til Alperne. Herunder ser du vores mest populære ophold.