Franske favoritter

Den bedste tid i Alperne Tag med Danski på skiferie

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en mini-skiferie.

Hos Danski har vi siden skisæsonen 1981/82 opbygget solid erfaring med at arrangere skiferier, og vi kender dermed Alperne som vores egen bukselomme. Vi har en lang liste over de bedste og mest populære destinationer i ØstrigFrankrig og Italien, som hver især har deres eget kendetegn og niveau når det gælder skiløbet. Uanset alder, niveau og behov, er chancerne store for, at vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte skiferie til Alperne.

NYT 3- stjernet Hotel i Obertauern

Vi er glade for at kunne præsentere Heart Hotel Aurora.
Hotellet er drevet med Skandinavisk personale og guiderne vil stå klar til at byde jer velkommen på hotellet. På hoteller får du:

  • Pool, sauna og dampbad
  • 100 meter til pisten
  • Dansk børneskiskole & skiudlejning
  • Hyggelig vinkælder pejsestue
  • Legerum og børneguider
  • og meget mere!

Vinder af Danmarks bedste skirejsebureau

Hvert år bruger vi tid på at sammensætte det helt rigtige guideteam til Alperne, samt forbedre vores service i Alperne såvel som på kontoret. Vi er derfor utrolig stolte af, at modtage titlen som "Danmarks bedste skirejsebureau" kåret af Danish Travel Awards

Bedste servicetal i skisæsonen 22/23

Derudover har vi i skisæsonen 22/23, opnået vores hidtil bedste servicetalt fra vores gæster. Det er vi utrolig glade for at stolte af.

Vi vil derfor sige den største tak til vores trofaste, loyale og skiglade gæster. Lad os gøre det igen til næste vinter.

Hvorfor tage på skiferie med Danski?

Ring til os på telefon +45 86 800 600 eller send en mail til mail@danski.dk, så finder vi den rigtige skiferie til dig.

 

Inspiration til skiferien