LYKKELAND ... hvor drømme bliver til virkelighed

Danmark = verdens næstlykkeligste land

I Danmark er vi kåret til verdens næstlykkeligste land og det er naturligvis, fordi vi hver vinter drager mod sneklædte bjerge, aka. LYKKELAND. 

Lad mig tage dig med på en rejse

Forestil dig at vågne op til knitrende frost på ruden, solen der titter frem fra bjergene med sneklædte bjergtinder og varm kaffe på kanden. ... eller det første sving på en nypræpareret piste, det første sving i det hele taget og applausen fra skilæren når det hele lykkedes … eller frokosten på en solrig terrasse, en kold øl og Tyroler Gröstl, efterfulgt af styrtløb ned ad bjerget.  

Det er da LYKKE! Ik'?  

“Mandag” i lykkeland 

Altså der kan jo også være momenter af “mandag” i LYKKELAND. Specielt når du løber forvirret rundt udenfor Haus Tenne i Wagrain ...hov! Eller i LYKKELAND, fordi du ikke lige kan finde dine ski, måske endda med en enkelt Jägermeister for meget i blodet.  

Den bedste familieferie, er skiferie med børn... 

... eller når din tre-årige ikke selv vil gå hjem fra pisten, fordi det hele bare er blevet lidt for meget, selvom selv samme barn hele dagen har haft det største smil på læberne. Faktisk større end du nogensinde har set det og det har gispet i dit hjerte af lykke flere gange. #skiferiemedbørn 

Det hjerte som i LYKKELAND føles så let som et snefnug, der daler ned og forvandler landskabet til et vinterlandskab af eventyr. Hvor samvær med venner og familie bliver til kostbare øjeblikke, sjove anekdoter og en glæde der varer ved og som du tager med dig hjem. 

VELKOMMEN TIL LYKKELAND - hvor drømme bliver til virkelighed og hvor minder vil leve i dit hjerte for altid.
VELKOMMEN TIL LYKKELAND – vi
ved at det ikke ALTID er så let, som vi får det til at se ud!  

#Lykkeland #SkiferieMedBørn #Danskidk 

Skiferie med børn = LYKKELAND - eller er det? 

Vi ved godt at vores LYKKELAND, specielt skiferie med børn, ikke ALTID er så let, som vi får det til at se ud! 

Det kan være hårdt, lettere frustrerende og lidt af en investering, indtil børnene ikke længere skal stå mellem benene, indtil de selv kan bære deres egen ski. Men når du er ovre det - så er det, det hele værd! 

Lad os hjælpe!  

I Danski er vi specialister i skiferie med børn. Vi har øvet os siden 1981 og vi har nøje udvalgte børnevenlige destinationer, hvor der er begyndervenlige pister, børnekonceptet SnowyClub med danske børneguider, egne hoteller og meget mere. Læs mere her.

Så hvorfor er det, at vi hvert år sender tusindvis af danskere mod LYKKELAND for at stå på ski, når nu vi bor i et land, fladt som en pandekage? Måske fordi de ønsker et stykke af eventyret. 

Forventningens glæde når skiferien bliver booket til Lykkeland? Det at have noget at se frem til hjemme i hamsterhjulet. Adrenalinkicket fra at suse ned ad pisten?, farten?, lykken? Ja, hvad er det egentlig der gør os så glade for skiferie. Og ærligt talt, vi danskere snakker meget om skiløb... Men det er også forståeligt nok, når LYKKELAND gør os så lykkelige.  

... lad mig tage dig i hånden, så finder vi dit LYKKELAND. For LYKKELAND kan jo være forskelligt fra person til person, alt efter behov.  

"Den store skitest"

Du kan starte med at prøve “Den store skitest” og finde ud af, hvilken destination der gør dig LYKKELIG!!! 

TAG TESTEN HER

… eller ring på 86 600 800 og vi rådgiver dig til LYKKELAND.  

FOR LYKKELAND ER EN SKIFERIE TIL ALPERNE MED DANSKI... 

Bliv lykkelig i Østrig

Bliv lykkelig i Frankrig

Bliv lykkelig i Italien

Få et tilbud til Lykkeland

Wuhuu tak, vi vil så gerne hjælpe dig med at finde en god skiferie.

Skriv dine ønsker, så vi kan finde de rigtige skiferietilbud til dig! Vi kontakter dig indenfor 24 timer, med et gratis, uforpligtende tilbud på skiferien.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.