Intensiv skiundervisning Alle kan blive bedre til at stå på ski - også dig

Fem grunde til at du skal tage med på SkiBootCamp 

 • Du bliver en bedre skiløber! 
 • Du får inspirerende undervisning, workshops, foredrag og hygge.
 • Al undervisning er niveauinddelt.
 • Du bliver undervist af nogle af Danmarks dygtigste instruktører.
 • Det er simpelthen for fedt!

Book din plads på turen i 2022 her.

Engageret undervisning og hygge i én

Tine Pedersen deltog på vores SkiBootCamp, og har sagt således: STOR ros for jeres SkiBootCamp. Den bedste og mest engagerede undervisning jeg har modtaget i lang tid - og super hyggeligt koncept generelt.

Læs mere om SkiBootCamp her.

Den bedste tid Skibootcamp i Alpendorf

Tag med på seks dages intensiv skitræning i Alpendorf med Danski. En skiferie, hvor formålet er at forbedre dit skiløb, så du bliver bedre på ski, skubber dig selv i fællesskab med en masse andre skiglade mennesker. Vi sørger for engageret, inspirerende undervisning, workshops, foredrag, hygge om aftenen og meget mere. 

Hvad er SkiBootCamp?

Dygtige instruktører + engagerede skiløbere = SkiBootCamp. En intensiv skitræningslejr er for alle der gerne vil blive bedre på ski, og som gerne vil have skubbet deres skiløb i den rigtige retning. SkiBootCamp er til skiløbere, der gerne vil være sammen med en masse andre skønne skifolk og som vil undervises af de bedste skiinstuktører. Vi står en masse på ski, ser skiløb, taler om skiløb og ski og hører foredrag om skiløbet.

Målet med SkiBootCamp er, at du får teknikken på plads, så du bedre kan klare isede pister, pukler, opkørt sne, upræpareret sne og eftermiddagens slush-ice. Med en bedre grundposition og vægtfordeling på skiene vil du opleve, at du føler dig mere sikker og bruger færre kræfter. At du bedre kan kontrollere din fart og vælge et godt spor - og det vil gøre det muligt for dig at opsøge nye udfordringer og udnytte dele af bjerget, som du ellers ikke har turdet kaste dig ud i, og så sørger vi også for at du lærer en masse andre skiløbere godt at kende. 

Hvad får du på SkiBootCamp? 

 • Morgensamling, opvarmning og præsentation af dagens program 
 • Intensiv undervisning i seks dage á 3 timer pr. dag med superdygtige instruktører - maksimalt ni personer pr. hold 
 • Workshops og strøm 
 • Videoanalyse med din instruktør 
 • Lækker tre-retters aftenmenu og sund og nærende morgenbuffet 
 • Foredrag med SkiLabs dygtige undervisere
 • Liftkort til Ski Amadé med 350 sammenhængende pistekilometer 

... og en masse andet! Ugeprogrammet for 2022 er ikke helt på plads endnu, men indtil da kan du få inspiration i ugeprogrammet fra 2020 her.

Vi forholder os retten til at ændre programmet ved behov.

Hvem er SkiBootCamp til? 

SkiBootCamp er for skiløbere, der kan køre fint på ski på minimum en blå piste. Det er også til dygtigere skiløbere, der vil have rettet op på dårlige vaner, vil lære de korrekte skærende sving, at forcere den opkørte sne, puklerne, isen og slushen. Vil du have dit skiløb til at se helt rigtigt ud? Keder du dig på pisten? Så tag med! Vi lover, at du får noget at arbejde med, der giver dig nyfunden glæde ved piste-skiløbet. Alle deltagere inddeles første dag efter niveau, og så kører du hver dag med det samme hold med supergod undervisning af topprofessionelle instruktører.  

Vi anbefaler ikke SkiBootCampen til nybegyndere. 

SkiLab - et skiakademi

Bootcampen er igen i år arrangeret i samarbejde med SkiLab, som leverer instruktørerne til campen. SkiLab er et skiakademi der startede i 2016. Dengang var omdrejningspunktet forberedelsesture til Den Danske Skiskoles instruktørkurser, men siden da har det udviklet sig meget, og i dag arrangerer de flere forskellige camps og workshops. Filosofien på SkiLabs camps, er at skabe et godt socialt miljø som fundament for læring, og derudfra bygge dygtige skiløbere. SkiLab håndplukker deres instruktører, så du på SkiBootCamp får creme de la creme af danske ski-undervisere.

Lederen af SkiBootCamp 2022

I år har vi igen allieret os med Kasper Kirketerp fra SkiLab.

Kasper Kirketerp, der også styrede SkiBootCampen i 2018 og 2019, vil styre slagets gang i Alpendorf. Siden Kasper var helt lille, har næsten hele hans liv drejet sig om ski, ski, ski - og så lidt udstyr. Kasper har været på ni sæsoner. Han er uddannet PSI (Professionel Ski Instruktør) fra Den Danske Skiskole i 2010, Eurotrainer (uddanner) i Den Danske Skiskole i 2014 og har også de franske eksamener Eurotest og Euro Security - kort sagt: Den højeste skilæreruddannelse i Europa.

Danmarks bedste instruktører

Foruden Kasper, har vi igen i år samlet nogle af Danmarks bedste skiinstruktører som skal undervise alle deltagere på SkiBootCamp. Instruktørerne vil bo på samme hotel som deltagerne, så de er der hele dagen til at snakke om skiløb og hygge sammen med jer. De er hamrende skarpe skiløbere, top-engagerede og ret unikke. 

Alle instruktørerne er vant til at skubbe og hjælpe skiløbere med at blive bedre på ski, alt sammen ud fra det niveau som deres hold og hver enkelt skiløber er på. Vi håber, I har spændt hjelmen og lavet jeres squads, for det bliver hårdt, fantastisk og I får en masse brugbart med hjem i bagagen.

Vi ses i Alpendorf på Skibootcamp 2022! 

Vi glæder os til at tage imod dig på SkiBootCamp - uanset om du rejser med din veninde, datter, kæreste eller alene, så er der plads til dig. Men tænk ikke for længe! De sidste par år har pladserne været revet væk.

Se priser og Skibootcamp-pakken her

Hvad, hvor og hvornår? Ugeprogram og priser

6-dages Skibootcamp - det får du:

 • Uge 12: Lørdag d. 19. - lørdag d. 26. marts 2022
 • Alpendorf, Østrig
 • Indkvartering på Danski Klubhotel Rothirsch
 • Halvpension med morgenmad & 3-retters aftenmenu hver dag 
 • 6 dage med 3 timers undervisning hver dag (09:00 - 12:00)
 • Strøm’ undervisning 
 • Foredrag 
 • Workshop
 • Videoanalyse
 • Afslutningsfest 
 • Øvrige arrangementer – blandt andet picnic i sneen og afterski – nogle mod ekstra betaling  
 • 6-dages liftkort til 350 pistekilometer – med mulighed for at tilkøbe en 7. dag på ski 

Book din plads på turen i 2022 her.

OBS: De andre år har man kunne tage på en kort uge på Skibootcamp, det kan man ikke i år.

Rejser du alene?

Rejser du alene, så vil vi anbefale, at du booker en seng på et 3-sengsværelse. Vi garanterer, at du kun kommer til at sove med nogle af samme køn.

Priser

  Kør selv Fly CPH
Dobbeltværelse m. balkon  7.499,00 kr.         9.699,00 kr.
Enkeltværelse budget   9.449,00 kr.       11.649,00 kr.
Dobbeltværelse m. balkon m. opredning   6.999,00 kr.         9.199,00 kr.
Dobbeltværelse budget med opredning   6.949,00 kr.         9.149,00 kr.
4-personers til 3 personer   7.399,00 kr.         9.599,00 kr.
4-personers til 3 personer   7.399,00 kr.         9.599,00 kr.
4-personers budget til 3 personer   7.399,00 kr.         9.599,00 kr.
5-personers til 3 personer   7.399,00 kr.         9.599,00 kr.
6 personers til 4 personer   7.349,00 kr.         9.549,00 kr.

Få et tilbud på Skibootcamp 2022

Vil du med på Skibootcamp i uge 12 2022? Så udfyld formularen herunder, så vender vi retur med et gratis, uforpligtende tilbud.