Få intensiv skitræning på SkiBootCamp Alle kan blive bedre til at stå på ski - også dig

Tag med på 4-dages intensiv skitræning i uge 12 i Alpe d’Huez med Oure og Danski. En skiferie, hvor formålet er at forbedre dit skiløb, så du bliver bedre på ski, skubber dig selv og er sammen med en masse andre skiglade mennesker. Vi sørger for fantastisk, inspirerende undervisning, workshops, foredrag, hygge om aftenen og meget mere.

Tidligere deltagere kommer igen og igen

Tine Pedersen deltog på SkiBootCamp i 2017, og hun har sagt således om vores SkiBootCamp: "STOR ros for jeres SkiBootCamp. Den bedste og mest engagerede undervisning jeg har modtaget i lang tid - og super hyggeligt koncept generelt."

Faktisk har flere af deltagerne været afsted flere gange på vores SkiBootCamp - rekorden er seks ud af syv mulige.

Bliv en bedre skiløber

Skihøjskole og træningslejr = SkiBootCamp. En intensiv skitræningslejr for alle der gerne vil blive bedre på ski, og som gerne vil have skubbet deres skiløb i den rigtige retning. SkiBootCamp er til skiløbere, der gerne vil være sammen med en masse andre skønne skifolk. Vi står en masse på ski, ser skiløb, taler om ski og hører om foredrag om skiløb.

Målet med de fire dages undervisning er, at du får teknikken på plads, så du bedre kan klare isede pister, pukler, opkørt sne, upræpareret sne og eftermiddagens slush. Med en bedre grundposition og vægtfordeling på de to ski vil du opleve, at du føler dig mere sikker og bruger færre kræfter. At du bedre kan kontrollere din fart og vælge et godt spor - og det vil gøre det muligt for dig at opsøge nye udfordringer og udnytte dele af bjerget, som du ellers ikke har turde kaste dig ud i.

Hvad får du på SkiBootCamp?

  • Morgensamling, opvarmning og præsentation af dagens program
  • Intensiv undervisning hver dag i 3 timer med super dygtige Oure instruktører - maksimalt ti personer pr. hold
  • Workshops - i år kan du vælge mellem introduktion til pukler, pistefreestyle, konkurrencerace teknik eller powder/off-piste
  • Videoanalyse med din instruktør to gange
  • Lækker tre retters aftenmenu og sund og nærerende morgenbuffet
  • Foredrag med Klavs Klavsen, tidligere landsholdsløber
  • 4-dages liftkort

... og en masse andet!

Vi er stolte af at præstenere ..

Klavs Klavsen fra Oure Ski vil stå i spidsen for bootcampen. Siden Klavs var helt lille, har næsten hele hans liv drejet sig om ski, ski og lidt mere ski. Klavs er tidligere Alpin Landshold-løber og siden landsholdtræner. Klavs har også været udviklingskonsulent for Danmarks Skiforbund og er nu leder af Oure Ski. Klavs har selv gået på Oure Højskole, og efter hans ophold blev han ansat som lærer på skilinjen i 1994 og 1995. Desuden har Klavs været uddanner for Den Danske Skiskole siden 1996. CV’et fejler ikke noget, og Klavs glæder sig til et par gode dage med alle skientuiaster i Alpe d’Huez. Han elsker at lære fra sig, og så mener han også, at man altid kan blive en bedre skiløber - og glæder sig til at gøre alle jer bedre skiløbere.

Glæd jer til Oure instruktørerne

Oure er den ultimative højskole/efterskole som er virkelig dygtige til at forme nogle af de bedste skiinstruktører og skiløbere i Danmark. Oure stiller med en ok super dygtige instruktørere, som udover at være hamrende skarpe skiløbere, top engagerede og ret inke også er nogle af de bedste instruktører vi har i Danmark. Alle Oure instruktørerne bor på det tidligere Danski Hotel Eclose, tæt på vores to andre hoteller. De vil spise med, sammen med deres hold to aftener så I rigtigt kan lære hinanden at kende.

Alle instruktørerne er vant til at skubbe og hjælpe skiløbere med at blive bedre på ski, altsammen udfra det niveau som deres hold og hver enkelt skiløber er på. Vi håber, I har spændt hjelmen og lavet jeres benbøjninger, for der plejer at være hårdt, fantastisk og med en hel masse brugbart i får med hjem i bagagen.

 

Hvor og hvornår?

SkiBootCamp bliver igen afholdt i Alpe d'Huez i Frankrig. Her har vi hoteller placeret tæt ved liften og pisten. Oure-instuktørerne bliver desuden uddannet her og bor tæt på de to indkvarteringer, som du kan blive indlogeret på. Oure-instruktørerne kender altså området som deres egen bukselomme - og det får du glæde af på SkiBootCamp.

Alpe d’Huez kan også prale af 300 solskinsdage om året, en hyggelig by der ligger i 1.850 meters højde, hvor du står på ski op til 3.300 meter. Der er også en gletsjer, så vi garanterer sne og skiløb! 

På SkiBootCamp 2018 vil ankomsten være 17. marts 2018 og afrejse 21. marts - med mindre du vil blive ugen ud (tilkøb).

Hvem er SkiBootCamp til?

Skibootcamp er for skiløbere, der kan køre fint på ski på minimum en blå piste. Det er også til dygtigere skiløbere, der vil have rettet op på dårlige vaner, vil øve offpisten, det opkørte, pukler, is og slush. Keder du dig på pisten? Så tag med! Vi lover, at du får noget at arbejde med, der giver dig glæden ved pisteskiløbet tilbage. Alle deltagere inddeles første dag efter niveau, og så kører du hver dag med det samme hold med super god undervisning af Oure’s topprofessionelle og dygtige instruktører. 

Vi anbefaler ikke Skibootcampen til begyndere.

Indkvartering på to hoteller

Vi bor på Danskis eget Klubhotel Le Refuge og på Hotel Le Chamois, der er Nortlanders hotel, som vi har fået lov til at låne til SkiBootCampen for at få plads til alle forventningsfulde og spændte skibootcamp-deltagere.

På hotel Le Refuge kan der bo cirka 60 deltagere og på hotel Le Chamois, kan der bo cirka 40 deltagere. Der vil udelukkende komme til at bo SkiBootCamp-deltagere på begge hoteller. Vi laver fællesarrangementer og mødes og samles på tværs af hotellerne. Vi blander også alle gæster til aftensmad, så du spiser med dit hold nogle af dagene og lærer hinanden at kende. 

I kan ikke selv vælge, hvilket hotel I kommer til at bo på – men I må gerne ønske, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre alle glade.

Bo tæt på pisten

Hotel Le Refuge og hotel Le Chamois ligger med få meters mellemrum i den gamle og hyggelige bydel i Alpe d'Huez. Hotel Le Refuge ligger på pisten og fra hotel Le Chamois, er der cirka 50 meter til pisten. Hotellerne er af samme standard, ældre og rustikt (læs gammelt), men det er super hyggeligt, og der er gode fællesområder. Mad og fællesskabet opvejer standarden på hotellerne.

Vi sørger selvfølgelig for at få overført alt vores Danski stemning, service, hygge og gode mad til Hotel Le Chamois, inden I ankommer til Alpe d’Huez, der vil derfor ikke være forskel, uanset hvor I kommer til at bo.

Samling på tropperne

De dygtige instuktørere fra Oure bor på Danski Hotel l’Eclose. Danski Hotel l’Eclose, Hotel Le Refuge og Hotel Le Chamois ligger i en trekant med få meter mellem hinanden i den gamle bydel af Alpe d’Huez. Vi har derfor en god samling på SkiBootCampen, så I kan være mest muligt sammen på tværs under hele opholdet.

Vi glæder os til at tage imod dig på SkiBootCamp - uanset om du rejser med din veninde, datter, kæreste eller alene, så er der plads til dig. Men tænk ikke for længe! De sidste par år har pladserne været revet væk.

Læs mere og book din plads her.

Skiferie i Alperne med Danski - vi har 22 destinationer i Alperne