Intensiv skiundervisning Alle kan blive bedre til at stå på ski - også dig

Fem grunde til at du skal tage med på SkiBootCamp: 

 • Du bliver en bedre skiløber! 
 • Du får inspirerende undervisning, workshops, foredrag og hygge.
 • Al undervisning er niveauinddelt.
 • Du bliver undervist af nogle af Danmarks dygtigste instruktører.
 • Det er simpelthen for fedt!

Forbedring og finjustering af dit skiløb

Tine Pedersen deltog på SkiBootCamp, og hun har sagt således om vores SkiBootCamp: STOR ros for jeres SkiBootCamp. Den bedste og mest engagerede undervisning jeg har modtaget i lang tid - og super hyggeligt koncept generelt.

Læs mere om SkiBootCamp her.

Skriv dig op og få information før alle andre

Skriv dig op herunder, så kontakter vi dig, når vi er klar med programmet for 2020.

Den bedste tid Skibootcamp i Alpendorf

OBS: Informationen her er for turen i 2019. Så snart vi har turen for 2020 på plads, opdaterer vi informationen herunder.

Tag med på fire eller seks dages intensiv skitræning i Alpendorf med Danski. En skiferie, hvor formålet er at forbedre dit skiløb, så du bliver bedre på ski, skubber dig selv og er sammen med en masse andre skiglade mennesker. Vi sørger for fantastisk, inspirerende undervisning, workshops, foredrag, hygge om aftenen og meget mere. 

Bliv en bedre skiløber

Dygtige instruktører + engagerede skiløbere = SkiBootCamp. En intensiv skitræningslejr er for alle der gerne vil blive bedre på ski, og som gerne vil have skubbet deres skiløb i den rigtige retning. SkiBootCamp er til skiløbere, der gerne vil være sammen med en masse andre skønne skifolk og som vil undervises af de bedste skiinstuktører. Vi står en masse på ski, ser skiløb, taler om skiløb og ski og hører foredrag om skiløbet.

Målet med Skibootcamp er, at du får teknikken på plads, så du bedre kan klare isede pister, pukler, opkørt sne, upræpareret sne og eftermiddagens slush-ice. Med en bedre grundposition og vægtfordeling på de to ski vil du opleve, at du føler dig mere sikker og bruger færre kræfter. At du bedre kan kontrollere din fart og vælge et godt spor - og det vil gøre det muligt for dig at opsøge nye udfordringer og udnytte dele af bjerget, som du ellers ikke har turdet kaste dig ud i. OG så sørger vi også for at du lærer en masse andre skiløbere godt at kende. 

Hvad får du på SkiBootCamp? 

 • Morgensamling, opvarmning og præsentation af dagens program 
 • Intensiv undervisning i fire dage á 3 timer pr. dag med superdygtige instruktører - maksimalt ni personer pr. hold 
 • Workshops og strøm (Hvis du benytter dig af hel-uge tilbuddet) 
 • Videoanalyse med din instruktør 
 • Lækker tre-retters aftenmenu og sund og nærende morgenbuffet 
 • Foredrag om "At øve sig" og om udstyr 
 • Liftkort til Ski Amadé med 350 sammenhængende pistekilometer 

... og en masse andet! 

Se ugeprogrammet for 2019

Vi forholder os retten til at ændre programmet ved behov.

Hvem er SkiBootCamp til? 

Skibootcamp er for skiløbere, der kan køre fint på ski på minimum en blå piste. Det er også til dygtigere skiløbere, der vil have rettet op på dårlige vaner, vil lære de korrekte skærende sving, at forcere den opkørte sne, puklerne, isen og slushen. Vil du have dit skiløb til at se helt rigtigt ud? Keder du dig på pisten? Så tag med! Vi lover, at du får noget at arbejde med, der giver dig nyfunden glæde ved piste-skiløbet. Alle deltagere inddeles første dag efter niveau, og så kører du hver dag med det samme hold med supergod undervisning af topprofessionelle instruktører.  

Vi anbefaler ikke Skibootcampen til nybegyndere. 

SkiLab - et skiakademi

Bootcampen er i år arrangeret i samarbejde med SkiLab, som leverer instruktørerne til campen. SkiLab er et skiakademi der startede i 2016. Dengang var omdrejningspunktet forberedelsesture til Den Danske Skiskoles instruktørkurser, men siden da har det udviklet sig meget, og i dag arrangerer de flere forskellige camps og workshops. Filosofien på SkiLabs camps, er at skabe et godt socialt miljø som fundament for læring, og derudfra bygge dygtige skiløbere. SkiLab håndplukker deres instruktører, så du på Skibootcamp får creme de la creme af danske ski-undervisere.

Lederne af Skibootcamp 2019

I år har vi allieret os med Kasper Kirketerp og Mads Vinther fra SkiLab.

Kasper Kirketerp, der også styrede Skibootcampen i 2017, vil styre slagets gang i Alpendorf. Siden Kasper var helt lille, har næsten hele hans liv drejet sig om ski, ski, ski - og så lidt udstyr. Kasper har været på ni sæsoner. Han er uddannet PSI (Professionel Ski Instruktør) fra Den Danske Skiskole i 2010, Eurotrainer (uddanner) i Den Danske Skiskole i 2014 og har også de franske eksamener Eurotest og Euro Security - kort sagt: Den højeste skilæreruddannelse i Europa. Kasper er tidligere ansvarlig for undervisning af Oure Højskoles PSI-elever. I dag læser Kasper idræt på Aarhus Universitet, og er partner i SkiLab, hvor han arbejder med undervisning af de dygtigste danske skiinstruktører.

Kasper driver SkiLab sammen med Mads Vinther. Mads elsker at køre på ski, så derfor er hans liv nærmest indrettet efter det. Til daglig læser Mads idræt på Norwegian School og Sport Science, og driver skiakademiet SkiLab, men alligevel var han på ski 18 uger sidste sæson! Han har haft 4 sæsoner på ski i henholdsvis Frankrig, Østrig og New Zealand, og deltaget til Interski som en del af det danske skilærerlandshold. Mads har det højeste niveau af skiinstruktøruddannelse i Europa, som han har han taget på det Østrigske Bundessportakademi i St. Christoph. Ud over skiinstruktøruddannelsen fra Østrig, er han også uddanner hos Den Danske Skiskole, hvor han er underviser og træner for andre uddannere, og underviser på Eurotrainer-kurset.

Med andre ord: To hotshots inden for skibranchen!

Danmarks bedste instruktører

Foruden Kasper, har vi i år samlet nogle af Danmarks bedste skiinstruktører som skal undervise alle deltagere på Skibootcamp. Instruktørerne vil bo på samme hotel som deltagerne, så de er der hele dagen til at snakke om skiløb og hygge sammen med jer. De er hamrende skarpe skiløbere, top-engagerede og ret unikke. 

Alle instruktørerne er vant til at skubbe og hjælpe skiløbere med at blive bedre på ski, alt sammen ud fra det niveau som deres hold og hver enkelt skiløber er på. Vi håber, I har spændt hjelmen og lavet jeres benbøjninger, for det bliver hårdt, fantastisk og I får en masse brugbart med hjem i bagagen.

Vi ses i Alpendorf på Skibootcamp 2019! 

Vi glæder os til at tage imod dig på SkiBootCamp - uanset om du rejser med din veninde, datter, kæreste eller alene, så er der plads til dig. Men tænk ikke for længe! De sidste par år har pladserne været revet væk.