Intensiv skiundervisning Alle kan blive bedre til at stå på ski - også dig

OBS: Turen er allerede afholdt og info er derfor fra turen 2024.

Fem grunde til at du skal tage med på SkiBootCamp 

 • Du bliver en bedre skiløber! 
 • Du får inspirerende undervisning, workshops, foredrag og hygge
 • Al undervisning er niveauinddelt
 • Du bliver undervist af nogle af Danmarks dygtigste instruktører
 • Det er simpelthen for fedt!

6-dages Skibootcamp - det får du:

 • Indkvartering på Heart Hotel Pinzgauerhof
 • Halvpension med morgenmad & aftenbuffet hver dag 
 • dage med 3 timers undervisning hver dag med dit hold (09:00 - 12:00)
 • + en dag med ‘Strøm’ undervisning
 • + en dag hvor du kan vælge imellem forskellige Ski-Workshops (Det kan være: pukler, opkørt sne, powder hvis der er sne til det, box...)
 • Foredrag & skiquiz
 • Videoanalyse
 • Afslutningsfest 
 • Øvrige arrangementer
 • 6-dages liftkort – mulighed for at tilkøbe en 7. dag

Hvor og hvornår? 

★★★★★ Fantastisk Skibootcamp! Efter en længere pause ville jeg meget gerne på ski igen. Der var behov for afpudsning af stil og teknik - ikke mindst af sikkerhedshensyn. Jeg fandt, hvad jeg søgte på Danski’s Skibootcamp. Her var stor ski-entusiasme såvel ved deltagere som ved de dygtige instruktører. Efter en skøn uge på fjeldet var jeg blevet en bedre skiløber end før, og - allerbedst - jeg havde fået køreglæden tilbage! Jeg skal med på holdet igen til næste år! - TrustPilot anmeldelse af Lene Ravn, deltager på turen i 2022. 

Det er ikke muligt at benytte rabatkode på specialture.

Læs mere om SkiBootCamp her

Se sidste års ugeprogram her

Skriv dig op til SkiBootCamp 2025 her

Skriv dig op herunder, så kontakter vi dig, når vi er klar med salg af SkiBootCamp 2025 - du får mulighed for at booke din plads før alle andre!

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skiferie i Alperne med Danski - vi har 22 destinationer i Alperne

Den bedste tid Danski Skibootcamp

Tag med på seks dages intensiv skitræning med Danski. En skiferie, hvor formålet er at forbedre dit skiløb, så du bliver bedre på ski, skubber dig selv i fællesskab med en masse andre skiglade mennesker. Vi sørger for engageret, inspirerende undervisning, workshops, foredrag, hygge om aftenen og meget mere. 

Hvad er SkiBootCamp?

Dygtige instruktører + engagerede skiløbere = SkiBootCamp. En intensiv skitræningslejr er for alle der gerne vil blive bedre på ski, og som gerne vil have skubbet deres skiløb i den rigtige retning. SkiBootCamp er til skiløbere, der gerne vil være sammen med en masse andre skønne skifolk og som vil undervises af inspirerende skiinstuktører. Vi står en masse på ski, ser skiløb, taler om skiløb og ski samt hører foredrag om skiløbet.

Målet med SkiBootCamp er, at du får teknikken på plads, så du bedre kan klare isede pister, pukler, upræpareret sne og eftermiddagens slush-ice. Med en bedre grundposition og vægtfordeling på skiene vil du opleve, at du føler dig mere sikker og bruger færre kræfter. At du bedre kan kontrollere din fart og vælge et godt spor. Det vil give dig mulighed for at opsøge nye udfordringer og udnytte dele af bjerget, som du ellers ikke har turdet kaste dig ud i. Bonus! Vi sørger for at du lærer en masse andre passionerede skiløbere godt at kende. 

Hvad får du på SkiBootCamp? 

 • Morgensamling, opvarmning og præsentation af dagens program 
 • Intensiv undervisning i fire dage á 3 timer pr. dag med superdygtige instruktører - maksimalt ni personer pr. hold 
 • Forskellige workshops og strøm hvis du er på heluge Skibootcamp
 • Videoanalyse med din instruktør 
 • Lækker halvpension med god og nærende mad 
 • Foredrag med SkiLabs dygtige undervisere
 • 6-dages liftkort

... og en masse andet! Ugeprogrammet for 2023 finder du her 
Vi forholder os retten til at ændre programmet ved behov.

Hvem er SkiBootCamp til? 

SkiBootCamp er for skiløbere, der kan køre fint på ski på minimum en blå piste. Det er også til dygtigere skiløbere, der vil have rettet op på dårlige vaner, vil lære de korrekte skærende sving, at forcere den opkørte sne, puklerne, isen og slushen. Vil du have dit skiløb til at se helt rigtigt ud? Keder du dig på pisten? Så tag med! Vi lover, at du får noget at arbejde med, der giver dig nyfunden glæde ved piste-skiløbet. Alle deltagere inddeles første dag efter niveau, og så kører du hver dag med det samme hold med supergod undervisning af topprofessionelle instruktører.  

Vi anbefaler ikke SkiBootCampen til nybegyndere. 

SkiLab - et skiakademi

Bootcampen er igen i år arrangeret i samarbejde med SkiLab, som leverer instruktørerne til campen. SkiLab er et skiakademi der startede i 2016. Dengang var omdrejningspunktet forberedelsesture til Den Danske Skiskoles instruktørkurser, men siden da har det udviklet sig meget, og i dag arrangerer de flere forskellige camps og workshops. Filosofien på SkiLabs camps, er at skabe et godt socialt miljø som fundament for læring, og derudfra bygge dygtige skiløbere. SkiLab håndplukker deres instruktører, så du på SkiBootCamp får creme de la creme af danske ski-undervisere.

Lederen af SkiBootCamp

I år har vi igen allieret os med Kasper Kirketerp fra SkiLab.
Kasper Kirketerp, der har styret SkiBootCampen siden 2018, vil styre slagets gang igen i år. Siden Kasper var helt lille, har næsten hele hans liv drejet sig om ski, ski, ski - og så lidt udstyr. Kasper har været på ni sæsoner. Han er uddannet PSI (Professionel Ski Instruktør) fra Den Danske Skiskole i 2010, Eurotrainer (uddanner) i Den Danske Skiskole i 2014 og har også de franske eksamener Eurotest og Euro Security - kort sagt: Den højeste skilæreruddannelse i Europa.

Danmarks mest inspirerende instruktører

Foruden Kasper, har vi igen i år samlet nogle af Danmarks mest inspirerende skiinstruktører som skal undervise alle deltagere på SkiBootCamp. Instruktørerne er hamrende skarpe skiløbere, top-engagerede og ret unikke. 
Alle instruktørerne er vant til at skubbe og hjælpe skiløbere med at blive bedre på ski, alt sammen ud fra det niveau som deres hold og hver enkelt skiløber er på. Vi håber, I har spændt hjelmen og lavet jeres squads, for det bliver hårdt, fantastisk og I får en masse brugbart med hjem i bagagen.

Vi ses på Skibootcamp

Vi glæder os til at tage imod dig på SkiBootCamp - uanset om du rejser med din veninde, datter, kæreste eller alene, så er der plads til dig. Men tænk ikke for længe! De sidste par år har pladserne været revet væk.

Sådan bor du på Skibootcamp

Rejser du alene, så vil vi anbefale, at du booker en seng på et dobbeltværelse med opredning. Vi garanterer, at du kun kommer til at sove med nogle af samme køn.

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke kan garantere at du får det værelse du booker online, da vi efterfølgende fordeler værelserne, så det passer med mænd/kvinder. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at gøre alle tilfredse. 

Hvis I rejser flere sammen, skal I ringe ind til os og høre om der er mulighed for at få et værelse sammen.

Få et tilbud på Skibootcamp 2024

Vil du med på Skibootcamp i uge 12 2024? Så udfyld formularen herunder, så vender vi retur med et gratis, uforpligtende tilbud.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.