Få intensiv skitræning på SkiBootCamp Alle kan blive bedre til at stå på ski - også dig

Tag med på 4-dages intensiv skitræning i Alpe d’Huez med Oure og Danski. En skiferie, hvor formålet er at forbedre dit skiløb, så du bliver bedre på ski, skubber dig selv og er sammen med en masse andre skiglade mennesker. Vi sørger for fantastisk, inspirerende undervisning, workshops, foredrag, hygge om aftenen og meget mere.

Tidligere deltagere kommer igen og igen

Tine Pedersen deltog på SkiBootCamp i 2017, og hun har sagt således om vores SkiBootCamp: "STOR ros for jeres SkiBootCamp. Den bedste og mest engagerede undervisning jeg har modtaget i lang tid - og super hyggeligt koncept generelt."

Faktisk har flere af deltagerne været afsted flere gange på vores SkiBootCamp - rekorden er seks ud af otte mulige.

Bliv en bedre skiløber

Skihøjskole og træningslejr = SkiBootCamp. En intensiv skitræningslejr for alle der gerne vil blive bedre på ski, og som gerne vil have skubbet deres skiløb i den rigtige retning. SkiBootCamp er til skiløbere, der gerne vil være sammen med en masse andre skønne skifolk. Vi står en masse på ski, ser skiløb, taler om ski og hører om foredrag om ski.

Målet med de fire dages undervisning er, at du får teknikken på plads, så du bedre kan klare isede pister, pukler, opkørt sne, upræpareret sne og eftermiddagens slush. Med en bedre grundposition og vægtfordeling på de to ski vil du opleve, at du føler dig mere sikker og bruger færre kræfter. At du bedre kan kontrollere din fart og vælge et godt spor - og det vil gøre det muligt for dig at opsøge nye udfordringer og udnytte dele af bjerget, som du ellers ikke har turde kaste dig ud i.

Hvad får du på SkiBootCamp?

  • Morgensamling, opvarmning og præsentation af dagens program
  • Intensiv undervisning hver dag i 3 timer med super dygtige Oure instruktører - maksimalt ti personer pr. hold
  • Workshops om eftermiddagen
  • Videoanalyse med din instruktør
  • Lækker tre retters aftenmenu og sund og nærerende morgenbuffet
  • Foredrag
  • 4-dages liftkort

... og en masse andet!

Glæd jer til Oure instruktørerne

Oure er den ultimative højskole/efterskole som er virkelig dygtige til at forme nogle af de bedste skiinstruktører og skiløbere i Danmark. Oure stiller med super dygtige instruktørere, som udover at være hamrende skarpe skiløbere, top engagerede og ret unikke også er nogle af de bedste instruktører i Danmark. Alle Oure instruktørerne bor på det tidligere Danski Hotel Eclose, tæt på vores eget Hotel Le Refuge. De vil spise med den første aften, så I kan lære hinanden at kende.

Alle instruktørerne er vant til at skubbe og hjælpe skiløbere med at blive bedre på ski, altsammen udfra det niveau som deres hold og hver enkelt skiløber er på. Vi håber, I har spændt hjelmen og lavet jeres benbøjninger, for der plejer at være hårdt, fantastisk og med en hel masse brugbart I får med hjem i bagagen.

Hvem er SkiBootCamp til?

Skibootcamp er for skiløbere, der kan køre fint på ski på minimum en blå piste. Det er også til dygtigere skiløbere, der vil have rettet op på dårlige vaner, vil øve offpisten, det opkørte, pukler, is og slush. Keder du dig på pisten? Så tag med! Vi lover, at du får noget at arbejde med, der giver dig glæden ved pisteskiløbet tilbage. Alle deltagere inddeles første dag efter niveau, og så kører du hver dag med det samme hold med super god undervisning af Oure’s topprofessionelle og dygtige instruktører. 

Vi anbefaler ikke Skibootcampen til begyndere.

Hvor og hvornår?

SkiBootCamp bliver afholdt i Alpe d'Huez i Frankrig. Her vil du blive indkvarteret på Danskis Klubhotel Le Refuge. Der kommer udelukkende til at bo SkiBootCamp-deltagere på hotellet, så I rigtig kan lære hinanden at kende og dyrke skiløbet. 

Oure-instuktørerne er desuden uddannet i Alpe d'Huez og bor tæt på hotellet. Oure-instruktørerne kender altså området som deres egen bukselomme - og det får du glæde af på SkiBootCamp.

Alpe d’Huez kan også prale af 300 solskinsdage om året, en hyggelig by der ligger i 1.850 meters højde, hvor du står på ski op til 3.300 meter. Der er også en gletsjer, så vi garanterer sne og skiløb! 

SkiBootCamp 2019 er endnu ikke helt fastlagt - hold øje her på siden, hvor vi offentliggør datoen!

Ski-in/Ski-out på Danski Klubhotel

Hotel Le Refuge ligger med få meters mellemrum i den gamle og hyggelige bydel i Alpe d'Huez. Hotel Le Refuge ligger på pisten og er ældre og rustikt (læs gammelt), men det er super hyggeligt, og der er gode fællesområder. Mad og fællesskabet opvejer standarden på hotellet - det lover vi!

Vi glæder os til at tage imod dig på SkiBootCamp - uanset om du rejser med din veninde, datter, kæreste eller alene, så er der plads til dig. Men tænk ikke for længe! De sidste par år har pladserne været revet væk.

Skriv dig op og få information før alle andre

Skriv dig op herunder, så kontakter vi dig, når vi er klar med programmet for 2019.