Frankrig, Les Menuires

Hotel

Hotel Neige et Ciel

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

Vælg rejsende 2 voksne
Transport Egen transport
Ankomstdato 13.01.2024
Hjemrejsedato 20.01.2024

Vælg værelser

23 dec
6 jan
13 jan
20 jan
27 jan

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse m. 1 opredning til et barn på max. 12 år (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Babyseng
  • Badekar eller bruser
  • Toilet

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Babyseng
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
23 dec
6 jan
13 jan
20 jan
27 jan
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Hotel Neige et Ciel

Velkommen til Les Menuires og Hotel Neige et Ciel der ligger for foden af pisterne og med en bjergtagende udsigt.

Bedre placeret i Les Menuires bliver det nærmest ikke, her bor du med ski-in/ski-out, så der er ingen grund til at få sved på panden, over lange gåture i skistøvlerne.

Om morgenen efter morgenmaden er det bare på med skiene lige udenfor døren, og så er det ellers bare afsted på dagens skiløb.

Når skidagen går på hæld, kan du stå på ski direkte ned til hotellet, og sætte dig på hotellets store solterrasse med udsigt over bjergtinderne i Les Menuires.

Aktiviteter til store og små

Hotel Neige et Ciel gør meget for at ingen skal kede sig, mens du bor her med familien, vennerne eller din partner. Der er nemlig plads til alle, og der tilbydes et stort udvalg af underholdning og familieaktiviteter. Her får du nemlig et ægte fransk family-club hotel, der går meget op i at gøre det nemt for familier.

Du bliver mødt af en afslappende atmosfære og et venligt personale på hotellet, og det vil ikke tage dig lang tid, at føle dig hjemme her. Men lad os være ærlige, hotellet er ikke nyt længere. Hotellet er et ægte fransk club-hotel der er børne- og familievenligt. Hotellet har deres egen børneklub og børnepasning, så du kan nå et par ekstra timer på ski, eller nyde en afterski drink i baren imens ungerne hygger sig med spil ved siden af. Så børnene har rig mulighed for at finde deres nye venner her, især i højsæsonen hvor der er mange børnefamilier.

Hotellet har sin helt egen børneklub, til børn i alle aldre. Der er børneklubber både dag og aften, og tre aftenener om ugen kan de små børn endda møde hotellets maskot, Leo.

I hotellets store loungeområde, kan du sætte dig og slappe af efter en hel dag på ski foran pejsen. Ellers du kan udfordre hele familien i et spil brætspil, imens de ældste sidder og får en afterski drink i de dejlige bløde møbler.

Fitness, wellness og spa i nærheden

Kun 150 meter fra hotellet ligger Les Menuires sportscenter, hvor du både finder fitness, spa, wellness og funpark til børnene. Så skulle der være nogle vandhunde i rejseselskabet, er det oplagt at ligge et besøg forbi sportscenteret efter en dejlig dag på ski. Der er i hvert fald garanti for, at du nok skal sove godt om natten, når du har brugt din sidste energi her.

Skiferie med halvpension

På Hotel Neige et Ciel skal du ikke tænke på noget, hver dag serveres der både morgenmad og aftensmad. Du kan nyde dine måltider til den mest fantastiske panoramaudsigt ud over bjergtinderne i de tre dale. Morgenmaden bliver serveret som buffet med alt hvad hjertet begærer, her er et udvalg af; varme drikke, juice, kager, diverse brød, udvalg af syltetøj, smørepålæg, æg, bacon, pølser, ost, frisk frugt, mejeriprodukter og korn. Der er garanti for, at du kan fylde energidepoterne op, til en lang dag i de 600 pistekilometer, der er mulighed for.

Du kan igen, om aftenen, spise dig mæt i hotellets store restaurant, hvor der bliver serveret retter i buffeten. Der er forskellige temaer af retter, så der er noget for en hver smag. På menuen er der regionale retter, smag af verden, Savoyard specialiteter (raclette eller fondue), og du kan endda få et lille show fra kokkene, når de tilbereder maden. Der er tænkt på alle aldre i buffeten, du kan derfor være sikker på, at der også vil være noget mad børnene også vil elske. Hvis du trænger til et glas vin til aftensmaden er husets vin med i halvpensionen.

Øvrige faciliteter

Om eftermiddagen kan du slå dig ned i eftermiddagens sidste solstråler, på den store solterrasse der hører til hotellet. Hvis det frister med en kold drink til afterski på terrassen, kan du sagtens sidde og nyde den her.

Værd at vide

Hvis du ønsker rene håndklæder i løbet af ugen, er det bare med at kigge forbi receptionen, så forsyner de dig glædeligt med et par nye. Der vil ikke være hovedrengøring på værelset i løbet af ugen.

Ankomst til hotellet

Hvis du tager bilen med på ferie, er der mulighed for udendørs parkering foran hotellet. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved den offentlige parkering, Parking De La Croisette, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byder dig velkommen i Les Menuires og på Hotel Neige et Ciel.

Afstande

Afstand til piste 25 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Legerum Ja

Legerum Ja

Reception Ja

Skirum Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til 2 personer med dobbeltseng (enkeltsenge kan ønskes ved forespørgsel), og badeværelse med toilet og brus eller badekar.

Dobbeltværelse med mulighed for 1 opredning

Dobbeltværelse  til 2 personer med dobbeltseng (enkeltsenge kan ønskes ved forespørgsel), mulighed for en ekstra opredning til et barn på max 12 år og badeværelse med toilet og brus eller badekar.

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Danski.

AccommodationTypes