Frankrig, Les Menuires

Lejlighed

Residence Pierre Blanche

Fakta

Om Residence Pierre Blanche

Vil du gerne bo i lejligheder, tæt på pisten og centrum af Les Menuires - Velkommen til Residence Pierre Blanche. Lejligheder der er beliggende kun 100 meter fra hjertet af byen og midt i de tre dale.

Dette hyggelige lejlighedskompleks er det perfekte udgangspunkt for din skiferie i Les Menuires, som er en del af de tre dale og hjemsted for Europas højst beliggende skiområde. Med en enestående placering ved siden af pisten og kun 100 meter fra resortets centrum, er Residence Pierre Blanche det gode valg på din skiferie.

Sådan bor du

Lejlighederne er simpelt indrettet med en blanding af komfort og funktionalitet, og tilbyder det du har behov for på en skiferie. Uanset om du rejser med din familie eller venner, vil lejlighedernes indretning give dig den plads, du har brug for. Der findes lejligheder med plads fra 1 til 6 personer, hvor du kan nyde den behagelig atmosfære, der giver dig mulighed for at slappe af og genoplade efter en dag på ski.

Alle lejlighederne har et veludstyret køkken, hvor du finder alt det nødvendige for at tilberede lækre måltider. Alt fra keramiske kogeplader til mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel og brødrister - alt er tilgængeligt, så du kan lave dine favoritretter og forkæle dig selv og dine nærmeste med god mad.

Placeringen

Det bedste af det hele ved Residence Pierre Blanche, er den enestående beliggenhed. Du får skiløbet lige i baghaven og med kun 100 meter til byens centrum, får du nem adgang til de fantastiske restauranter, barer og shopping muligheder, som byen også har at byde på. Her kan du virkelig forkæle dine smagsløg med det franske køkken og nyde de lækre vine.

Ønsker du at imponere dine venner eller familie med dine egne madlavningsevner, har du et supermarked lige rundet om hjørnet, blot 200 meter væk. Her kan du shoppe alt, hvad du behøver, herunder franske specialiteter, til at kreere en lækker middag til alle. Uanset om du foretrækker at udforske byens kulinariske oplevelser eller at forberede dine egne gastronomiske mesterværker, giver Residence Pierre Blanches beliggenhed dig utallige muligheder.

Pool

Hvis du efter en lang dag på pisterne, trænger til at slappe af og genoplade kroppens batterier, kan du gøre brug af den dejlige og hyggelige lille pool. Tag en forfriskende svømmetur og lad dine bekymringer smelte væk, mens du lader kroppen blive frisk til flere timer på pisterne.

Nyttig information

Du kan rejse let og uden bekymringer - håndklæder og sengetøj er allerede inkluderet i lejlighederne. Vær dog opmærksom på at senge ikke er redt ved ankomst. Derudover er der wifi, så du altid kan være online og dele dine fantastiske skieventyr med dine venner og familie.
Der opkræves et depositum på 300€ ved ankomst.

Det er muligt at parkere din bil på en udendørs parkeringsplads foran lejlighedskomplekset, hvis du kommer kørende i bil til de tre dale. Ankommer du i elbil, kan du lade bilen i byen. Der er blandt andet en ladestation på den offentlige parkeringsplads Parking De La Croisette, men der er flere i byen. Spørg guiderne om mere information, når de ringer ugen før afgang.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på årets skiferie til Residence Pierre Blanche.

Afstande

Afstand til piste 15 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Miniovn Ja

Safetybox Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Handicap rum Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 10€/night

Reception Ja

Skirum Ja

SwimmingPool Ja

Studio til 3 pers.

Studiolejlighed med sovesofa og en lille alkove med 1 enkeltseng. Lejligheden har herudover et mindre køkken, samt bad, toilet og balkon.

2-værelses lejlighed til 4 pers.

2-værelses lejlighed med sovesofa til 2 perosner og et soveværelse med 2 enkeltsenge eller køjeseng. Lejligheden har herudover et mindre køkken, samt bad og toilet. Nogle lejligheder har desuden balkon.

3-værelses lejlighed til 6 pers.

3-værelses lejlighed med sovesofa til 2 personer, samt 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og et soveværelse med enten køjeseng eller 2 enkeltsenge. Lejligheden har herudover et mindre køkken, samt bad, toilet og balkon.

AccommodationTypes