Frankrig, Les Menuires

Lejlighed

Les Chalets du Soleil

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Les Chalets du Soleil

Med ski-in/ski-out i Les Menuires ligger de store og lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, som skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Placeret for enden af pisten i Les Menuires i 2000 meters højde, ligger Les Chalet du Soleil som er bygget i klassisk chalet-stil i træ og sten. Hver dag, skal du bare tage skiene på nakken og gå ud ad døren, så står du på pisten. Perfekt, hvis du spørger os!

Vær opmærksom på at Les Chalets du Soleil er en større gruppe af chaleter, hvorfor der kan være lidt gåafstand til pisten alt efter hvilket chalet man kommer til at bo i.

Lejlighederne

Udover at de har direkte adgang til de tre dales store legeplads, har lejlighederne også balkon med fantastisk panorama udsigt udover de flotte sneklædte bjerge. Hvad er mere fantastisk end at vågne om morgenen, og kunne nyde sin morgenkaffe til sådan en udsigt. Disse chaletlejligheder er både charmerende og hyggelige, og så opfylder de enhver skirejsendes krav.

Der findes to typer lejligheder, Contemporain og Authentics, og der er plads til hele familien eller vennerne. Der er plads til 5-12 personerne i lejligheder. Contemporain-lejlighederne er indrettet med en mere moderne og trendy stil, og med disse lejligheder har du adgang til hammam og sauna, som du kan dase i, efter dagens skiløb. Authentic-lejlighederne er indrettet i en klassisk- og traditionel alpestil med træ dekorationer, og med en hyggelig pejs.

Alle lejlighederne er indrettet med et opholdsrum hvor du både finder tv og lækre sofaer. Her kan du samle familien eller vennerne til brætspil, hyggelige snakke i pejsens skær med varmkakao og tæpper, eller til en hyggelig godnat historie. Desuden er alle lejlighederne udstyret med et fuldt udstyret køkken - blandt andet med opvaskemaskine, mikroovn, kogeplader og køleskab med fryser. Du har altså alt, du har brug for, til at kunne vise dine kokke-evner i køkkenet.

Vil du gerne have friskbagt brød til din morgenmad, er der mulighed for bagerservice hver dag mellem klokken 8.00-10.00 - du skal bare informere om dit valg til receptionen på forhånd.

Beliggenheden

Skal dine kokke-evner også have ferie, er der 1500 meter til byens centrum, så der er rig mulighed for at smage på det franske køkken, og vine. Du finder flere lækre restauranter, barer og gode shopping muligheder i byens centrum. Er benene trætte efter en lang dag på pisterne, og de 1500 meter til byens centrum virker uoverskueligt, skal du blot gå uden for døren af Les Chalet du Soleil, så samler den gratis shuttlebus dig op og kører dig til centrum.

Hvis du derimod skal vise dine egne kokke-evner frem, ligger der et supermarked kun 400 meter væk. Her finder du alt hvad du behøver, også franske specialiteter, til at lave en lækker middag til hele familien eller alle vennerne.

Godt at vide

Kan du godt lide at stikke fødderne i et par lune skistøvler, om morgenen, når du skal ud på en lang dag på ski. Så finder du i skirummet både støvlevarmere og stativ til dine ski i Les Chalet du Soleil.

Derudover er der parkering ved Les Chalet du Soleil, hvis du kommer kørende. Hvis du gerne vil have overdækket parkering, kan du mod betaling parkerer bilen i kælderen. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved den offentlig parkering, Parking De La Croisette, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen i Les Menuires og på Les Chalet du Soleil.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 1500 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Viskestykker Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Minimarked Ja

Faciliteter

Babyseng On request

Dampbad Ja

Handicapvenligt Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 80€ /week

Parkering (mod betaling) 65€ /week

Reception Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

Solterrasse: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed til 4-6 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 41m2 med et værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, et soveområde med to enkeltsenge samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon eller terrasse.

3-værelses lejlighed til 5 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejlighed på ca. 39m2 med et værelse med en dobbeltseng, en sovekabine med to enkeltsenge samt en opredning på en sovesofa i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon eller terrasse.

3-værelses lejlighed til 4-6 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 51m2 med et værelse med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon.

3-værelses lejlighed til 6 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejlighed på ca. 48m2 med et værelse med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon eller terrasse.
Klassisk alpelejlighed på ca. 51m2 med et værelse med en dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge samt 2 opredninger på sovesofa i stuen. Badeværelse med badekar og separat toilet. Derudover har lejligheden balkon.

4-værelses lejlighed til 7 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejlighed på ca. 62m2 med et værelse med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, samt en opredning på en sovesofa i stuen. Badeværelse med badekar og toilet, baderum med brus samt et separat toilet. Derudover har lejligheden balkon eller terrasse.

4-værelses lejlighed til 8 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 75m2 med to værelser med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar, baderum med brus og to separate toiletter. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse.

4-værelses lejlighed med kabine til 6-8 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 74m2 med et værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge, en kabine med køjeseng samt to opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og baderum med brus. Toiletterne findes enten på badeværelserne eller separat. Desuden har lejligheden enten balkon eller terrasse.

4-værelses lejlighed til 8 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejlighed på ca. 75m2 med et værelse med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, samt 2 opredninger på sovesofaer i stuen. Badeværelse med badekar og toilet, baderum med brus og et separat toilet. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse.

5-værelses lejlighed til 8-10 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 110m2 med tre værelser med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge, samt to opredninger på sovesofaer i stuen. To badeværelser med badekar, to baderum med brus og to toiletter, som enten findes i badeværelserne eller separat. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse. OBS: Lejligheden kan være i mere end ét plan.

5-værelses lejlighed til 10 personer Contemporain

Mere moderne indrettet lejligheden på ca. 85m2 med to værelser med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, samt 2 opredninger på sovesofaer i stuen. To badeværelser med badekar, et baderum med brus og to toiletter, som enten findes i badeværelserne eller separat. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse.

6-værelses lejlighed til 10-12 personer Authentic

Klassisk indrettet alpelejlighed på ca. 140m2 med tre værelser med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, samt to opredninger på sovesofaer i stuen. To badeværelser med badekar, et baderum med brus og to toiletter, som enten findes i badeværelserne eller separat. Desuden har lejligheden balkon eller terrasse.

AccommodationTypes