Italien, Passo Tonale

Lejlighed

Residence Anna

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Residence Anna

Bo i lejlighed med perfekt placering i Passo Tonale. 100 meter til pisten og liften – velkommen til Residence Anna.

I Residence Anna bor du i lækre lejligheder, der ligger et sneboldkast fra pisten og liften. Residence Anna er nogle af de bedste lejligheder du finder i Passo Tonale.

Moderne lejligheder

Selve lejlighederne er stilfuldt indrettet og beskrives bedst som en blanding mellem varme, hyggelige og luksuriøse. Det samme gælder for fællesarealerne, der har en hjemlig varme og hygge, der inviterer dig indenfor til en dejlig skiferie.

Lejlighederne er udstyret med et køkken, der har alt hvad du har brug for på din skiferie, til at kunne lave en dejlig middag til din familie eller venner. Køkkenet befinder sig i samme rum, som opholdsrummet i lejligheden, så du går ikke glip af kvalitetstid med familien når du står over kødgryderne.

Selve opholdsrummet indbyder også til at kunne hygge sig med brætspil, en godtnathistorie, eller en aften drink. Lejlighederne er derfor til dig, som ønsker at invitere familien eller en større gruppe af venner med på skiferie. Her får du følelsen af, at der bliver kælet for detaljerne, og så bor du ovenikøbet godt, centralt og lige ved liften.

I bygningen finder du også en hyggelig opholdsstue på nederste etage, hvor du kan hygge jer om eftermiddagen eller om aftenen, og eventuelt falde i snak med andre fra huset.

Vil du gerne starte dagen nemt og hurtig komme på ski, så har du mulighed for at bestille morgenmad fra dag til dag, mod betaling af 8 euro/person. Det vil sige, at du bare kan vågne, tage skitøjet på og sætte dig til rette i restauranten og nyde et dejligt morgenmåltid. Så du er fyldt op med energi til en lang dag på pisterne i fantastiske Passo Tonale.

Placeringen

Som tidligere nævnt ligger liften “Valbiolo” kun 100 meter fra lejligheden, så du behøver ikke trave hele byen igennem i skistøvler for at komme på ski. Udover at lejlighederne ligger tæt på liften, så ligger de også tæt på både restauranter, barer og supermarkeder. Så kan du altså både vise dine madkundskaber frem, samt tage ud og udforske det italienske køkkene køkken. Hvad mere har man brug for?

Mulighed for afslapning og wellness

Hvis du trænger til at slappe af og løsne op i et boblebad eller tø op i en sauna, finder du også en spa- og wellnessafdeling i lejlighedskomplekset. Det er fri afbenyttelse mod betaling, og du kan booke spa- og wellnessområdet til hele lejligheden i 1 time for 35 euro.

Ankommer du i elbil, er det mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Sport Hotel Vittoria. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 35€/week

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Flot, lys lejlighed til 4 personer, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa til 2, soveværelse med dobbeltseng og dusch/wc.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

3-vær. lejlighed (max 6 pers.)

Lejlighed til 6 personer, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa til 2, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med køjeseng, dusch/wc. Flot og lys indretning.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

4-vær. lejlighed (max 8 pers.)

Større lejlighed, der er godt indrettet og med fin plads til hyggelige stunder under jeres ferie. Indrettet til 8 personer med tre mindre soveværelser, et af dem med sovesofa. Køkken/opholdsrum med sovesofa til 2 og 2 dusch/wc.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes