Østrig, Ischgl

Lejlighed

Apartement Laver

Fakta

Om Apartement Laver

Hvis jeres familie ønsker at bo centralt på årets skiferie, så er Apartement Laver et godt valg for jer.

Velkommen til Ischgl og Apartment Laver!

Lejlighedshuset Laver er ideelt for dig, der ønsker at bo centralt i Ischgl med gåafstand til lift, indkøb, skibusser og skiudlejning. Du bor nemlig kun 50 meter fra liften og centrum - så du er altså lige der, hvor det hele sker.

Apartment Laver er pæne, veludstyrede lejligheder der varierer i størrelse fra 2 til 5 personer. Alle lejlighederne er udstyret med eget køkken og badeværelse.

Her er, hvad du har brug for på skiferien – og så er de alle rummelige. Der er altså plads til hygge efter dagens skiløb, gode grin og aftensmad rundt om bordet.

Nyd Ischgls byliv

Ischgl byder på et hav af spændende restauranter, stemningsfyldte, østrigske afterskibarer og gode butikker for en hver smag. Du kommer altså ikke til at kede dig på din skiferie til Ischgl.

Danski glæder sig til at se dig i Ischgl på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 2-værelses 5 personer

Stor 2-værelseslejlighed til 5 personer bestående af gang, separat bad og toilet, opholdsrum med større, åbent køkken med bl.a. ovn og opvaskemaskine, hyggelig spisekrog, dobbeltseng og tv. Desuden soveværelse med dobbeltseng. Der er udgang til altan fra opholdsrummet og der er telefon og radio i lejligheden. Lejligheden har opredning for den 5. person.
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Telefon – TV

Lejlighed 3-værelses 5 personer

3-værelseslejlighed til 5 personer bestående af spisekøkken med bl.a. ovn og opvaskemaskine, separat bad og toilet, et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Der er tv, radio og telefon i lejligheden samt adgang til balkon fra spisekøkkenet.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Telefon – TV

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Lejligheden har en stue og et lille køkken. Køkkenet har el-komfur med ovn, kaffemaskine, køkkenudstyr mv. Lejligheden har WC og bruser.
Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – Telefon – TV

AccommodationTypes