Østrig, Ischgl

Lejlighed

Apartement Laver

Fakta

Om Apartement Laver

Hvis jeres familie ønsker at bo centralt på årets skiferie, så er Apartement Laver et godt valg for jer.

Velkommen til Ischgl og Apartment Laver!

Lejlighedshuset Laver er ideelt for dig, der ønsker at bo centralt i Ischgl med gåafstand til lift, indkøb, skibusser og skiudlejning. Du bor nemlig kun 250 meter fra liften og 150 meter fra centrum - så du er altså lige der, hvor det hele sker.

Apartment Laver er pæne, veludstyrede lejligheder der varierer i størrelse fra 2 til 5 personer. Alle lejlighederne er udstyret med eget køkken og badeværelse.

Her er, hvad du har brug for på skiferien – og så er de alle rummelige. Der er altså plads til hygge efter dagens skiløb, gode grin og aftensmad rundt om bordet.
Nyd Ischgls byliv
Ischgl byder på et hav af spændende restauranter, stemningsfyldte, østrigske afterskibarer og gode butikker for en hver smag. Du kommer altså ikke til at kede dig på din skiferie til Ischgl.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig i Ischgl på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 2-værelses 5 personer

Stor 2-værelseslejlighed til 5 personer bestående af gang, separat bad og toilet, opholdsrum med større, åbent køkken med bl.a. ovn og opvaskemaskine, hyggelig spisekrog, dobbeltseng og tv. Desuden soveværelse med dobbeltseng. Der er udgang til altan fra opholdsrummet og der er telefon og radio i lejligheden. Lejligheden har opredning for den 5. person.
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Telefon – TV

Lejlighed 3-værelses 5 personer

3-værelseslejlighed til 5 personer bestående af spisekøkken med bl.a. ovn og opvaskemaskine, separat bad og toilet, et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Der er tv, radio og telefon i lejligheden samt adgang til balkon fra spisekøkkenet.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Telefon – TV

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Lejligheden har en stue og et lille køkken. Køkkenet har el-komfur med ovn, kaffemaskine, køkkenudstyr mv. Lejligheden har WC og bruser.
Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – Telefon – TV

AccommodationTypes