Østrig, Mayrhofen

Hotel

Zillertalerhof Alpine Hideaway

Halvpension

Fakta

Om Zillertalerhof Alpine Hideaway

Drømmer du om at bo i hjertet af Mayrhofen, med afslapning og rolige omgivelser – Velkommen til Zillertalerhof Alpine Hideaway.

Her kan du komme til at bo på et stilfuldt og moderne boutiquehotel i hjertet af Mayrhofen. Hotellet er et moderne koncept, der møder Alpe stemningen. Det ligger lige bag hovedgaden, som giver rolige omgivelser til en afslappende skiferie. Med restauranter, butikker og barer udenfor døren, er du aldrig langt fra den hyggelige atmosfære Mayrhofen oser af.

Når du skal starte din skidag, kan du vælge at gå de 700 meter til liften, igennem den hyggelige by, eller også kan du tage skibussen, blot 100 meter fra hotellet. Uanset hvilken vej du vælger, er det nemt at komme til skiløbet i Mayrhofen. Det er bare at tage den store lift til og fra pisterne, og suse rundt i det fantastiske skiområde.

Værelserne

Den stilfulde indretning på hotellet, går igen på alle værelserne, der er indrettet moderne, romantisk og dejlig lyse. Værelserne indbyder til at komme helt ned i gear, så du føler dig tilpas og afslappet på din skiferie.

Uden mad og drikke, dur helt ikke

På Zillartalerhof kan du glæde dig til lækker mad, du får nemlig halvpension, så du behøver hverken at tænke på morgen- og aftensmaden – det eneste du skal tænke på, er at sætte dig til rette i den hyggelige restaurant.

Når du vågner om morgenen, kan du glæde dig til at sætte tænderne i en dejlig morgenmadsbuffet, som har et stort og lækkert udvalg, så det kan være svært at vælge. Der er i hvert fald garanti for, at du får fyldt alle energidepoterne op til en dejlig skidag.

Til aften, vil kokken kreere en fantastisk middag til dig, med regionale råvarer og med retter der går hele verden rundt. Du kan godt glæde dig til, når du kommer hjem fra dagens skiløb, at sætte tænderne i en dejlig 5-retters menu, i den fine og hyggelige restaurant. Hotellet har også deres egen sommelier, så hvis du ønsker vin til din middag, kan du blive vejledt til at vælge den helt rigtige vin til menuen.

Om du er den helt store cocktail nørd eller bare drømmer om en god cocktail, skal du ikke snyde dig selv for at slutte din skidag af i hotellets vin og cocktail bar. Her kan du rolig sætte dig til rette, og lade bartenderen mikse overdådige cocktails frem fra det lækre menukort, eller servere en af deres mange lækre vine for dig. En helt perfekt afslutning, på en rigtig god skidag.

Spa- & wellness

Trænger du til at lade batterierne op efter en hel dag på ski, eller bare lidt afslapning? Så kan vi anbefale at tage en slapper i hotellets skønne wellness-afdeling. Der er alt hvad hjertet begærer inden for wellness i hotellets spa- og wellness- afdeling. Her finder du alt fra pool, dampbad, boblebad, afslapningsområde og flere forskellige former for saunaer. Alt sammen, lige til at lade kroppens muskler op til endnu en skidag.

Vil du gerne have æltet kroppen godt igennem, har du mulighed for at bestille en af de mange forskellige former for massage, mod betaling.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Parkplatz Europahaus, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder os til at byde dig velkommen på Zillertalerhof i Mayrhofen!

Afstande

Afstand til piste 700 m

Afstand til lift 700 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 600 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

SwimmingPool Ja

Wellness behandlinger Ja

Vis mere

WiFi: Ja

AccommodationTypes