Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Apartment Jausern

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Jausern

Bo i fine og moderne østrigske lejligheder, lige ved pisten i rolige omgivelser i Saalbach-Hinterglemm – velkommen til Apartement Jausern.

I Saalbach-Hinterglemm og i Apartement Jausern, bor du i rolige omgivelser i udkanten af byen, men tæt på skiløbet og skibussen. Når du er færdig med dagens skiløb, kan du stå på ski helt ned til lejlighederne - så her skal man ikke brokke sig over at gå med skiene, når man er træt efter en lang dag. Om morgenen er der nogle minutters gang til liften, og ellers kan du tage skibussen, der afgår 300 meter fra hoveddøren, hvis du ikke er meget for at gå i dine skistøvler.

Lækker og flot indrettede lejlighed

Lejligheden er moderne og indrettet i en charmerende østrigsk stil, med alt du har brug for til din skiferie. Du finder blandt andet koskind på gulvet, lækkert sofa-område, træmøbler og udsmykning med gevir – som giver ekstra hyggelig charme – og her får du helt klart lyst til at slænge dig i stuen.

Køkkenet i lejligheden er veludstyret og et af de bedre du finder i Alperne. Køkkenet indeholder blandt andet ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Så her slipper du for at slå sten-saks-papir med dine medrejsende, om opvasken – winwin.

Lejligheden er en god, stor fireværelses lejlighed, med plads til op til 10 personer. Så du kan roligt tage din familie og svigerforældrene med. Der er nemlig hele tre soveværelser, to af værelserne er med dobbeltseng, og et værelse med 2 køjesenge. Der er også mulighed for ekstra opredning på sofaen i det store køkkenalrum.

I lejligheden finder du også et badeværelse med karbad, bruser og toilet. Så hvis du lige trænger til at koble fra, efter en lang dag på ski i et skumbad, er der rig mulighed for at glide ned i badekarret. Hvis du er en ægte frossenpind, finder du også et badeværelse med bruser og sauna, som varmer godt efter en god skidag. Der er også et ekstra toilet, så der burde være gode chancer for, at der ikke opstår toilet-kø.

Sidst, men ikke mindst, er der også wi-fi i lejligheden, så du kan dele oplevelserne med resten af verden. Du behøver ikke at slæbe håndklæder og sengelinned med i kufferten, det finder du også i lejligheden.

Ta' på en 3D-rundtur i indkvarteringen her.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 800 m

Afstand til centrum 4000 m

Afstand til shopping 800 m

Afstand til skibus 350 m

Afstand til skileje 4000 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Vaskeservice Ja

WiFi Ja

4 værelses lejlighed til 10 personer


4 værelses lejlighed med 3 soveværelser, 2 badeværelser samt køkkren alrum. 2 soveværelser med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. 2 bade værelser, et med brusebad og karbad og toilet samt et med brusebad og lille sauna. Derudover seperat toilet. Alrum køkken ud i et med mulighed for opredning på sofaen.

WiFi - TV - Sengelinned - Håndklæder 

AccommodationTypes