Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Hotel Die Sonne

All inclusive

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Die Sonne

Velkommen til Hotel Die Sonne, her bor du på et 4-stjernet hotel i rolige omgivelser med alt du har brug for, for at få den bedste tid på ski.

Hotel Die Sonne er et familiedrevet hotel der oser af charme, østrigsk hygge og luksus. Et hotel der ligger op til afslapning og til at kunne lade batterierne op til hverdagen igen.

Her får du det nemt til skiløbet i det fantastiske skiområde Saalbach-Hinterglemm. Hotellet har nemlig sin egen shuttle service. Shuttle-bussen kører dig til og fra liften hver dag, så ingen grund til bekymring om de små ben, der måske følger med på skiferien. Hvis du ikke har noget imod at gå i den friske luft, er der kun nogle minutters gang til liften.

Miniklub til børnene

Hotel Die Sonne tilbyder miniklub til børnene, så der er ingen farer for, at de ikke kan blive underholdt. Du finder både legerum, børnedisko og børnespa på hotellet. Hvis dine børn er teenagere, er der også underholdning til dem der er ingen der skal kede sig på hotellet.

Wellness for hele familien

Der er mulighed for at hele familien kan slappe af og lade batterierne op i wellness-afdelingen. Der findes nemlig spa og wellness til alle størrelser. Når du kommer hjem fra en lang skidag med børnene og de ømme stænger trænger til at lade op, kan det anbefales at slå et smut forbi wellness-afdelingen. Her kan du både få varmen i de forskellige saunaer eller mærke varmen strømme igennem kroppen i den infrarøde kabine. Slap af i den indendørs pool eller hop i det varme og lækre spa-bad efter en lang dag på pisterne. Vi kan i øvrigt røbe, at der er en fantastisk udsigt herfra – win win!

Trænger kroppen til at blive æltet godt igennem og slippe for alt stress, har du mulighed for at booke flere forskellige former for massagebehandlinger. Hvis du har børn eller teenagere der også trænger til en behandling, findes der også flere former for behandlinger til børn og teenagere.

Hvis du efter en lang dag på pisterne stadig trænger til at røre dig eller holde formen ved lige, har du mulighed for at benytte hotellets fitnessrum. Her er der garanti for at få nogle gode træninger, med det udstyr der er til rådighed.

Sådan sover du

På Hotel Die Sonne sover du som konger og dronninger i rolige omgivelser. Værelserne er indrettet i en moderne og lys stil. De indbyder til hygge, afslapning og den bedste tid. Værelserne har alle de faciliteter du behøver for at få en god skiferie.

Sådan spiser du på Hotel Die Sonne

På Hotel Die Sonne skal du ikke tænke på, hvad du hverken skal lave til morgen- eller aftensmad - det er der nemlig nogle andre der sørger for. Her har du nemlig all-inklusiv, så du skal absolut ikke tænke på noget. Der er rig mulighed for at du kan få fyldt energidepoterne op, til en dejlig og lang dag på pisterne. Du kan, når du vågner, trisse ned i hotellets hyggelige restaurant til en dejlig stor morgenmadsbuffet fyldt med lokale produkter.

I løbet af eftermiddagen mellem klokken 12:30 og 16:30, vil der blive serveret en afterski-buffet. Buffeten vil bestå af nogle små lette retter. Når sulten igen melder sig, efter at have nedlagt alle pisterne i det skønne skiområde, kan du igen læne dig tilbage i hotellets skønne restaurant. Her vil du få serveret en dejlig 5-retters aftenmenu, hvor der både vil være salat- og dessertbuffet. Der vil i løbet af ugen være tema aftener, for at gøre noget særligt ud af de hyggelige aftener.

Dagen behøver ikke slutte efter aftensmaden, her kan du nemlig fortsætte i hotellets hyggelige bar. Bartenderen mikser gerne en cocktail til dig, serverer en kold øl, et godt glas vin eller en varm kop te eller kaffe. Der er også mulighed for at sidde og spille brætspil i det hyggelige loungehjørne, eller slænge dig i de bløde møbler med en god bog. Pejsen sørger for ekstra hyggelig stemning i bar- og loungeområdet.

Sublim beliggenhed

Når du bor på Hotel Die Sonne får du det bedste af begge verdener - du bor nemlig midt imellem Saalbach og Hinterglemm. Du kan selv bestemme fra dag til dag, hvor du skulle have lyst til at tilbringe din skidag. Som ekstra bonus bor du i rolige omgivelser, så du kan rolig læne dig tilbage og nyde din skiferie, væk fra hverdagens stress og jag.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ønsker dig en fremragende skiferie til Saalbach-Hinterglemm!

Afstande

Afstand til piste 550 m

Afstand til lift 1200 m

Afstand til centrum 1500 m

Afstand til shopping 1000 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 1500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Faciliteter

All inclusive Ja

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes