Østrig, Sölden

Hotel

Hotel Die Berge

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Die Berge

Tag venner eller familie med ned på Hotel Die Berge og få en dejlig skiferie, med udendørs pool og hygge i spillelokalet.

Hotel Die Berge er moderne men bygget i rigtig alpestil, som vi kender det. På værelserne bo I hyggeligt og dejligt med de lækre altaner, der giver jer en skøn udsigt over naturen.

Fokus på skiløb og afslapning


Når maverne skal fyldes om morgenen før skiløbet, går I blot ned til morgenmadsbuffeten på hotellet. Herefter er der blot 350 meter til den nærmest svævebane, Giggijoch, så I let kommer op til Söldens lækre skiområde med plads til alle.

Efter en dejlig ski dag, har I muligvis brug for afslapning, som passende kan gøres i den lækre udendørs opvarmede skypool eller de forskellige saunaer på hotellet. Børnene vil helt sikkert få brugt en masse dejlige timer i spillelokalet om aftenen, hvor der er fokus på hygge og samvær.

Fordele ved at bo på Hotel Die Berge:


Kun 350 meter til liften
Hyggeligt spillelokale
Altan med udsigt
Opvarmet skypool
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste 150 m

  Afstand til lift 550 m

  Afstand til centrum 100 m

  Afstand til shopping 100 m

  Afstand til skibus 150 m

  Afstand til skileje 250 m

  Værelset

  TV Ja

  Føntørrer Ja

  WiFi i lejlighed Ja

  Safetybox Ja

  Kaffemaskine Ja

  Elkedel Ja

  Bad eller badekar Ja

  Toilet Ja

  Kæledyr Ja

  Mad og drikke

  Bar Ja

  Restaurant Ja

  Morgenmad Ja

  Faciliteter

  Dampbad Ja

  Fitnessrum Ja

  Kæledyr Ja

  Legerum Ja

  Lounge Ja

  Pejs Ja

  Vis mere

  Reception: Ja

  Sauna: Ja

  Skirum med støvletørrer: Ja

  SwimmingPool: Ja

  Wellness: Ja

  Wellness behandlinger: Ja

  WiFi: Ja

  Dobbeltværelse M

  Dobbeltværelse på ca. 18 kvm med balkon og dobbeltseng. Der medfølger badekåbe, slippers og toiletartikler til badeværelset med enten brus eller kombineret badekar/brus.
  TV - Telefon - WiFi (gratis) - Håndklæder - Sengelinned - Bad og toilet - Minibar - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer - Pengeskab - Balkon

  Dobbeltværelse L med balkon

  Dobbeltværelse på ca. 30 kvm med balkon og dobbeltseng samt opholdsområde med sovesofa. Der medfølger badekåbe, slippers og toiletartikler til badeværelset med kombineret badekar/brus.
  TV - Telefon - WiFi (gratis) - Håndklæder - Sengelinned - Bad og toilet - Minibar - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer - Pengeskab - Balkon

  Dobbeltværelse "Sky" med tagterrasse

  Dobbeltværelse på ca. 30 kvm med egen tagterrasse og dobbeltseng samt sofa. Der medfølger badekåbe, slippers og toiletartikler til badeværelset med kombineret badekar/brus.
  TV - Telefon - WiFi (gratis) - Håndklæder - Sengelinned - Bad og toilet - Minibar - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer - Pengeskab

  AccommodationTypes