Østrig, Sölden

Hotel

Hotel Die Berge

Morgenmad

Om Hotel Die Berge

Tag venner eller familie med ned på Hotel Die Berge og få en dejlig skiferie, med udendørs pool og hygge i spillelokalet.

Fordele ved at bo på Hotel Die Berge 

  • Kun 350 meter til liften 
  • Hyggeligt spillelokale 
  • Altan med udsigt 
  • Opvarmet skypool 

Hotel Die Berge er moderne men bygget i rigtig alpestil, som vi kender det. På værelserne bo I hyggeligt og dejligt med de lækre altaner, der giver jer en skøn udsigt over naturen. 

Fokus på skiløb og afslapning 

Når maverne skal fyldes om morgenen før skiløbet, går I blot ned til morgenmadsbuffeten på hotellet. Herefter er der blot 350 meter til den nærmest svævebane, Giggijoch, så I let kommer op til Söldens lækre skiområde med plads til alle.  
Efter en dejlig ski dag, har I muligvis brug for afslapning, som passende kan gøres i den lækre udendørs opvarmede skypool eller de forskellige saunaer på hotellet. Børnene vil helt sikkert få brugt en masse dejlige timer i spillelokalet om aftenen, hvor der er fokus på hygge og samvær. 

Afstand til piste

150 m

Afstand til lift

550 m

Afstand til centrum

100 m

Afstand til skibus

150 m

Afstand til skileje

250 m

Pension

Morgenmad

Bar

Ja

TV

Ja

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Badekar eller bruser, Dampbad, Elkedel, Fitnessrum, Føntørrer, Hotel, Kaffemaskine, Kæledyr, Kæledyr, Legerum, Lounge, Morgenmad, Pejs, Pengeskab, Reception, Sauna, Skirum med støvletørrer, Swimmingpool, Toilet, Wellness, Wellness behandlinger, WiFi i værelse

AccommodationTypes