Østrig, Sölden

Hotel

Hotel Die Berge

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Die Berge

Tag venner eller familie med ned på Hotel Die Berge og få en dejlig skiferie, med udendørs pool og hygge i spillelokalet.

Hotel Die Berge er moderne men bygget i rigtig alpestil, som vi kender det. På værelserne bo I hyggeligt og dejligt med de lækre altaner, der giver jer en skøn udsigt over naturen.

Fokus på skiløb og afslapning

Når maverne skal fyldes om morgenen før skiløbet, går I blot ned til morgenmadsbuffeten på hotellet. Herefter er der blot 350 meter til den nærmest svævebane, Giggijoch, så I let kommer op til Söldens lækre skiområde med plads til alle.

Efter en dejlig ski dag, har I muligvis brug for afslapning, som passende kan gøres i den lækre udendørs opvarmede skypool eller de forskellige saunaer på hotellet. Børnene vil helt sikkert få brugt en masse dejlige timer i spillelokalet om aftenen, hvor der er fokus på hygge og samvær.

Fordele ved at bo på Hotel Die Berge:

  • Kun 350 meter til liften
  • Hyggeligt spillelokale
  • Altan med udsigt
  • Opvarmet skypool

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 550 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 250 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Kæledyr (på forespørgsel) €18/day

Legerum Ja

Lounge Ja

Pejs Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse M

Dobbeltværelse på ca. 18 kvm med balkon og dobbeltseng. Der medfølger badekåbe, slippers og toiletartikler til badeværelset med enten brus eller kombineret badekar/brus.
TV - Telefon - WiFi (gratis) - Håndklæder - Sengelinned - Bad og toilet - Minibar - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer - Pengeskab - Balkon

Dobbeltværelse L med balkon

Dobbeltværelse på ca. 30 kvm med balkon og dobbeltseng samt opholdsområde med sovesofa. Der medfølger badekåbe, slippers og toiletartikler til badeværelset med kombineret badekar/brus.
TV - Telefon - WiFi (gratis) - Håndklæder - Sengelinned - Bad og toilet - Minibar - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer - Pengeskab - Balkon

Dobbeltværelse "Sky" med tagterrasse

Dobbeltværelse på ca. 30 kvm med egen tagterrasse og dobbeltseng samt sofa. Der medfølger badekåbe, slippers og toiletartikler til badeværelset med kombineret badekar/brus.
TV - Telefon - WiFi (gratis) - Håndklæder - Sengelinned - Bad og toilet - Minibar - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer - Pengeskab

AccommodationTypes