Østrig, Sölden

Hotel

Pension Sonnenheim

Morgenmad

Om Pension Sonnenheim

Det hyggelige morgenmadspension, Sonnenheim, byder på ægte østrigsk charme, og så ligger det tæt på Giggijoch liften i centrum af Sölden.Vil du på skiferie i fantastiske Sölden denne vinter? Så skal du læse med her.. Vi har fundet en rigtig hyggelig morgenmadspension, der ligger tæt på alle herlighederne i Sölden.

Den østrigske charme

På en lille sidevej ikke langt fra den travle hovedgade i Sölden ligger Gasthof Sonnenheim. En rigtig hyggelig og familiedrevet pension der emmer af Østrig. Huset er bygget i den klassiske alpestil der kendetegner Østrig.

Wellness og afslapning

Her får du en hjertelig velkomst og ejerne vil gøre alt for at din ferieoplevelse bliver perfekt. Huset byder på store dejlige værelser, en hyggelig lounge og et stort wellness område. Morgenmaden får du serveret hver morgen i husets morgenmads rum.

Tæt på skiløbet

Huset ligger tæt på Giggijoch liften og centrum af Sölden, men stadig lidt gemt væk så du kan få en ordentlig nats søvn.  Med et ophold på Gasthof Sonnenheim er du sikker på at få den ægte østrigske ferieoplevelse! Vi glæder sig til at se jer i Sölden!

Afstand til piste

300 m

Afstand til lift

300 m

Afstand til centrum

300 m

Afstand til skibus

100 m

Afstand til skileje

250 m

Pension

Morgenmad

Bar

Ja

TV

Nej

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Babyseng, Hotel, Morgenmad, Reception, Sauna, Skirum med støvletørrer, Wellness

AccommodationTypes