Østrig, Sölden

Hotel

Pension Sonnenheim

Morgenmad

Fakta

Om Pension Sonnenheim

Det hyggelige morgenmadspension, Sonnenheim, byder på ægte østrigsk charme, og så ligger det tæt på Giggijoch liften i centrum af Sölden.

Vil du på skiferie i fantastiske Sölden denne vinter? Så skal du læse med her.. Vi har fundet en rigtig hyggelig morgenmadspension, der ligger tæt på alle herlighederne i Sölden.

Den østrigske charme

På en lille sidevej ikke langt fra den travle hovedgade i Sölden ligger Gasthof Sonnenheim. En rigtig hyggelig og familiedrevet pension der emmer af Østrig. Huset er bygget i den klassiske alpestil der kendetegner Østrig.

På Pension Sonnenheim er det muligt, at opbevare eget mad og drikke i et køleskab i fællesområdet. Fællesområdet er tilgængeligt for alle, hvor du fx. kan sidde og spise din takeaway mad.

Wellness og afslapning

Her får du en hjertelig velkomst og ejerne vil gøre alt for at din ferieoplevelse bliver perfekt. Huset byder på store dejlige værelser, en hyggelig lounge og et stort wellness område. Morgenmaden får du serveret hver morgen i husets morgenmads rum.

Tæt på skiløbet

Huset ligger tæt på Giggijoch liften og centrum af Sölden, men stadig lidt gemt væk så du kan få en ordentlig nats søvn. Med et ophold på Gasthof Sonnenheim er du sikker på at få den ægte østrigske ferieoplevelse!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi glæder sig til at se jer i Sölden!

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 250 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Vis mere

Solterrasse: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Værelse på ca. 16 kvm. med dobbeltseng og eget badeværelse.
TV - Wi-Fi (gratis) - Bad og toilet - Håndklæder - Hårtørrer - Sengelinned - Pengeskab

AccommodationTypes