Østrig, Sölden

Hotel

Hotel Hochsölden

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Hochsölden

Vi har fundet en 4 stjernet perle midt på pisten, der indbyder til en perfekt skiferie med ægte ski-in/ski-out.

Drømmer du om en skiferie til fantastiske Sölden denne vinter? Så læs lige med videre her.

I Hochsölden ligger det 4-stjernede Hotel Hochsölden der virkelig er et hotel i topklasse. Allerede ved ankomsten til hotellet fornemmer man den luksus og komfort der kendetegner stedet. Hotellet er moderne indrettet men den hyggelige alpestil er stadig bevaret.

Tæt på skiløbet

En bedre indkvartering i Sölden skal man lede længe efter - det fås simpelthen ikke bedre end Hotel Hochsölden. Hotellet ligger på pisten i 2000 meters højde. Mens andre venter på skibussen eller liften, kan du gå direkte ud på pisten og klikke skiene på - så er du klar til en fantastisk dag i det store skiområde!

Familiedrevet hotel

Hotellet drives af den gæstfrie familien Gurschler der står klar til at tage imod jer med åbne arme og gøre netop jeres skiferie til den bedste tid.

Når I kommer tilbage til hotellet efter en lang dag på pisterne, er det bare at klikke skiene af og slå jer ned på hotellets store solterrasse, og nyde en velfortjent øl i eftermiddagssolen.

Der er en restaurant hvor det er muligt at købe en 4-retters aftenmenu.
Skiferie med wellness
Når solen er gået ned kan I gå i hotellets store og luksuriøse wellness område, der byder på opvarmet pool, spa, jacuzzi og sauna.

Når du bor her, kan du leje ski i Intersport Glanzer, der ligger blot 100 meter fra hotellet.

Drømmer du om en skiferie i luksuriøse omgivelser midt på pisten? Så er Hotel Hochsölden det oplagte valg!
Danski glæder sig til at se jer i Sölden!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 8000 m

Afstand til shopping 8000 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 8000 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Jacuzzi Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 25€ / dag

Legerum Ja

Lounge Ja

Pejs Ja

Reception Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse m. 1 opredning m. dusch/wc

Rigtig flot dobbeltværelse med én opredning, indrettet på 22 kvm med dusch/wc, TV, safe og hårtørrer. Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Hochsolden dobbeltværelse m. dusch/wc

Dobbeltværelse "Hochsölden" på 25 kvm indrettet med dusch/wc, TV, safe,  hårtørrer og balkon. Balkon – Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. dusch/wc

Smukt indrettet dobbeltværelse med skøn indbygget ovn. I alt plads til 4 personer Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Telefon – Toilet - Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. dusch/wc med balkon

Dobbeltværelse på 20 kvm indrettet med dusch/wc, TV, safe, hårtørrer og balkon med udsigt. Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. dusch/wc "Sonnenseite"

Dobbeltværelse på 35 kvm indrettet med dusch/wc, TV, safe, hårtørrer og solrig balkon. I alt plads til 4 personer Balkon eller terrasse - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse m. dusch/wc

Enkeltværelse på 20 kvm indrettet med dusch/wc, TV, safe og hårtørrer. Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes